• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Günaydın kızlaar, özledim valla burda sizinle yazışmayı ama günler nasıl geçiyor anlamıyorum.. ilk olarak birsey danışcam sizinde arada kasık ağrılarınız oluyormu? Bnm karnımı hatırlarsanız zamanında içinizde en şişkiniydi şimdi hayal edin:anneadayı: acaba rahim büyüdükçemi vuruyor kssıklarıma?
Bir sorum daha var, hastane çantanızı nezmn hazırlayacaksınız?
Benimde bu ara sık sık agrim oldu kasikta.bugün kontrol var sorucam nasipse.
Hastane cantasinida 30 en gec 32de hazir etmek istiyorum nasipse

Kızlar ben gece her tuvalete kalkınca uykum kacıyo yani kalıteli uyuyamıyorum hep gunduzde uykuluyum yıne uyuyamıyorum gece uykum kacınca hemen acıkıyorum bıseyler atıstırıp yatıyorum ama uyumak ne mumkün sizde durum nasıl bebegımde dınlenmıyo o da hep ayakta tekmelerle bı oyana bı buyana donuyorum hep
Benimde kaliteli bi gece uykm yok malesef o yüzden gündüzleri uyuyorum gündüz uyuyuncada gece uyunmuyor ama geceye nazaran daha rahat uyuyorum gündüzleri

Dün gece attım bir işe yaramadı. çürük 20lik vardı çektirecekken hamile olduğumu öğrendim iki gündür uyutmuyor beni hele dün gece sadece 1 saat uyudum oda sabah :(

Lansinohu doktorum onerdi bana da cok catlarsa ucu suruyorum. Aninda toparliyor ama catlama oldukca surmeli cunku gogus ucunu uyarmak dogumu cagiriyirmus. Doktorum da cok uyarma goguslerini dedi.

Bende catlama falan yok henuz evet yaziyor zaten uyarmadan surun masaj yapar gibi diye riske girmiyim en iyisi şimdilik :)

Banada 37 gibi geliyor hep nedense. Zaten kiza fazla beklemez diyorlar bakalim neler olacak :)
Baba da biraz erken sığacak gibi geliyor oğlum da hissetmiştim 11 gün erken doğdu gerçekten cok da büyük bi rakam değil kızım da biraz erken olacak sanki

Ortak begeni olmasi cok guzel :) ismiyle buyusun Nil prenses :) derin dusunceli, duygulu ve ismi gibi upuzun bir ömrü olsun :)
Teşekkür ederiz canımm inşallah :))
Ben hastane için sadece bir çikolata yaptırmayı ve bir de hatıra bir şeyler vermeyi planlıyorum. Gittiğim hiçbir bebek ziyaretinde ikramlıklardan yemedim zaten öyle uzun uzadıya da kalınmıyor. Hastanede benimle bekleyecek tayfa için börek çörek Vs hazırlamayı planlıyorum doğum öncesi ama bebek görmeye gelenler için değil. Daha sonra mevlit yapma planım var inşallah o zaman ikram yaparız, eve gidip gelene ikram yaparız diye düşündüm.

Bu haftasonu annemle ayırdık bebek eşyalarını. Ne eksik ne fazla çıkardık. Önümüzdeki haftasonu bir Antalya ziyareti var kardeşimin nişanı için. Kısmetse oradan dönüşte kıyafetleri yıkamaya başlayacağım.

Odasını İkea'dan alacağız. Bu hafta gidip seçip, 1 ay sonra falan almayı planlıyorum. Odası boyanacak, ondan sonra kurar, temizler yerleştiririz inşallah.

Hastane çantasını da 32. Hafta gibi hazırlamayı planlıyorum. Kısmetse de 34'e kadar çalışıp izne ayrılacağım zaten sömestr tatiline denk geliyor.

Şeker yüklemesi yaptırdım geçen hafta. Çok şükür sorunsuz çıktı. Önümüzdeki hafta uçak yolculuğu öncesi rapor almak için doktora gideceğim. O zaman bir bakarız bakalım bizim kızçe ne kadar büyümüş :)

Bizden böyle. Uzun zamandır koşturmadan fırsat bulup yazamamıştım :)
Oy maşallah baya planlısın ya, anlatıyosunuz kötü hissediyorum kendimi :D
Banada 37 gibi geliyor hep nedense. Zaten kiza fazla beklemez diyorlar bakalim neler olacak :)
Hadi bakalım tutacak mı :) Sağlıkla gelsinler de gerisi hiç mühim değil.

Kızlar bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum ağlamaktan maf oldum bu erkekleri hiç anlamıyorum :KK43: benim ailem destek oluyor herşeyi yapmaya çalışıyor maddi manevi olsun almaya çalışıyor ben işten ayrıldım artık ağırlaştıgin için doğum iznimi de yaktım çünkü benim çalıştığım iş ağır . neyse bunun ailesinden hiç destek yok durumları olmadığı için biliyorum. ben bisi demiyorum buzamana kadar da ailen bır iğne almadı demedim hiç. benim ablam kıyafet alır bebeğe banada bebek seferlerini yaptırır ailemde çoğu şeyi yapmaya çalışırım iki ablamda böle annem babamda öle ama nedense hoşnut olacağına bana kalkmış bir iğne istemiyorum siz beni nie takmiyorsunuz benim ailem buseye karışmıyor senin nie karışıyor bilmem ne ailemde gerçekten bisi dediği yok nasıl yapalım die konuşulur zaten eşim istemezse bisi demezler ne oldu bilmiyorum ağır konusucam olmicak aricam ailesini kırıcam olmicak annemi aradım konuştum destek olmayın yapmayın kendisi yapsın die çok bunaldim susuyorum susuyorum hep

Kızlaaar parmağım dolama oluyo şuan :( her sene bi kere çıkardı zaten of yine çıktı antibiyotikli krem kullanırdım ama şimdi onu da yapamam napcam ben ya :(

Kızlar bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum ağlamaktan maf oldum bu erkekleri hiç anlamıyorum :KK43: benim ailem destek oluyor herşeyi yapmaya çalışıyor maddi manevi olsun almaya çalışıyor ben işten ayrıldım artık ağırlaştıgin için doğum iznimi de yaktım çünkü benim çalıştığım iş ağır . neyse bunun ailesinden hiç destek yok durumları olmadığı için biliyorum. ben bisi demiyorum buzamana kadar da ailen bır iğne almadı demedim hiç. benim ablam kıyafet alır bebeğe banada bebek seferlerini yaptırır ailemde çoğu şeyi yapmaya çalışırım iki ablamda böle annem babamda öle ama nedense hoşnut olacağına bana kalkmış bir iğne istemiyorum siz beni nie takmiyorsunuz benim ailem buseye karışmıyor senin nie karışıyor bilmem ne ailemde gerçekten bisi dediği yok nasıl yapalım die konuşulur zaten eşim istemezse bisi demezler ne oldu bilmiyorum ağır konusucam olmicak aricam ailesini kırıcam olmicak annemi aradım konuştum destek olmayın yapmayın kendisi yapsın die çok bunaldim susuyorum susuyorum hep

Cnm bence yapılanların altında eziliyo olabilir yani kendi ailesinden göremediği için kendini kötü hissediyordur ve bu sinir böyle çıkmıştır bence biraz alttan almaya çalış yetemediğini hissetmesi kötü çünkü sen de üzüme kendini cnm geçer bunlar :)

Cnm bence yapılanların altında eziliyo olabilir yani kendi ailesinden göremediği için kendini kötü hissediyordur ve bu sinir böyle çıkmıştır bence biraz alttan almaya çalış yetemediğini hissetmesi kötü çünkü sen de üzüme kendini cnm geçer bunlar :)
ama gerçekten benim de dediğim bisi yok alttan aldıkça daha kötü üstüme geliyor ben annemlerde kötü niyetle yapmıyo ilk torun bide sıkışıp üzülmemizi istemiyorlr. ya zaten eşim tek başına yetişemez kredi borcu falan var benim tazminatm 3 5 bisi yaptı onlada idare edemicez kendisi de söylüyor ve böyle yapıyor boş yere arada kaldım annemde üzüldü tamam dedi yani kadının dediğide bisi yok bana arama onun annesini bisi yansıtma hala dio düşünün artık böle giderse ben stresten bebeğime hiç bisi yapamıyorum . s bunaldim

ama gerçekten benim de dediğim bisi yok alttan aldıkça daha kötü üstüme geliyor ben annemlerde kötü niyetle yapmıyo ilk torun bide sıkışıp üzülmemizi istemiyorlr. ya zaten eşim tek başına yetişemez kredi borcu falan var benim tazminatm 3 5 bisi yaptı onlada idare edemicez kendisi de söylüyor ve böyle yapıyor boş yere arada kaldım annemde üzüldü tamam dedi yani kadının dediğide bisi yok bana arama onun annesini bisi yansıtma hala dio düşünün artık böle giderse ben stresten bebeğime hiç bisi yapamıyorum . s bunaldim

Cnm öyle düşünme kendini strese sokma çocuk çok zor iş maddi açıdan bak daha ben beşik araba almadım ama gidiyo para yani eşin bunu anlıcaktır biraz alttan alıp bekle şu zamanı atlatsın o da kimseye bi şey yansıtma şimd kv ararsan canın daha çok sıkılabilir merak etme her şey yoluna girer

Kizlar bugun karnimin saginda hafif kasilma gibi bisey oluyor. Bebek mi ittiriyo kasilmami cozemedim. Sizde de oluyor mu normalmi acaba

Back
X