• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim eşim sağolsun gönüllü bu konuda ,ben mesela yalap şap baştan savma sürüyorum. Ama eşim ohh birde masaj yapa yapa sürüyor ki değme keyfime :halay:
Oh ne güzel :D Benimki pinti pinti sürüyo kremi daha da sürdürmem :D
Aynen eşim dokunsa uyurken ısık acsa bagırırım ay elımıze alsak o guzel yuzlerini gorebılsek :)
Ayy deme valla yine bi salya sümük olurum burada :)) Dayanamıyorm düşüncesine bile.
Ben gözümü açmadan gidiyorum resmen canım, eşim wc ye kadar eşlik ediyor sağolsun düşmeyeyim diye. Işığı da yakmadan yapıyoyum o yüzden çok uykum açılmıyor. Ama benim bebek sağolsun 5.30 da uyanıyor, beni de uyandırıyor.
Bak bu sahne çok net canlandı gözümde :D

Kizlar haftasonu seker yuklemesi yaptirdim cok sukur sonucum iyi cikti ama kanim dusuk cikti demir hapini sabah aksam icecem normalde saglikli besleniorum diye icmedigim gunlerde oluyordu
Ayrica akintim vardi ama koku ve kasinti olmamasina ragmen idrarimda enfeksiyon cikti onun icinde fitile baslayacagim sizdede akinti fazlaysa bnce ihmal etmeyin

Ay kızlar netten hastanede veya hastane sonrası ikramlıklara baktım çok güzel seyler yapmişlar ama benim bakarken içim daraldı ben bunları yada buna yakın şeyleri nasıl yapacam hem maddi olarak hazır olarak alamam hazırlayım diyorum ayyy içim daraldı :KK53::KK51:

Ya bazen tam şekil alıp uzanıyorum oh belim ne rahat diyorum 10dk sonra tuvaletim geliyor.. haydii kalkmaya çalış sonrada git gel yine aynı şekli al.. valla ilerki aylarda nasıl yatıp kalkcaz acaba
Önümüzdeki aylar yatip kalkamicaz zaten merak etme :)) ben hamile yastıgında gecirdim son ayimi rampa bi yastik hafif oturur pozisyonda uyuyodum

Ay kızlar netten hastanede veya hastane sonrası ikramlıklara baktım çok güzel seyler yapmişlar ama benim bakarken içim daraldı ben bunları yada buna yakın şeyleri nasıl yapacam hem maddi olarak hazır olarak alamam hazırlayım diyorum ayyy içim daraldı :KK53::KK51:
Baktıkça ben de böyle darlanıyorum işte, hangi birine yeticez acaba :işsiz:

Bu arada kizimida uzun uzun gorduk 24. haftada 686 gram cikti doktor gelisimi iyi dedi balik gibi agzini acip acip su iciyordu :halay:
Yuzunun renkli halinide aldik genel bakinca bana benzio ayrintili bakinca babasina benziyor simdi yuzunude gordum ya daha bir ozluyorum ya her an goresim geliyor saglikla bir dogsalardi :KK68:

Ay hayırlı olsun tatlım tek kullanımlık kulot nasıl oluyo bızım içinmi

Evet canim bizim icin bende tavsiye uzerine aldim e bebekten depend marka iyi dediler kendinden pedi varmis cok rahat kullanip atiyomussun. Ben 1 paket aldm 10 tane var sanirim yeter diye dusundum hastane icin sirf..

Anakucagini nasil aldin resim atar misin? Ilk dogdugunda da yani 1 aylikken fln yatabilir mi? Bide kaca?

Ilk dogdugundan itibaren yatabiliyor canim 3 kademeli bebek arabasi gibi dusun 180 derece yatma oturma ve seyir pozisyonu var. Mamasini bile yedirebiliyosun. Uzun sure kullanabilirsin guvenli ve buyuk :KK66: ekliyorum fotosunu 230 tl

Ohhh ne guzel sağlıkla kullansın miniğin hepsini.. Ay aklıma gelmişken göğüs pedi unutmayalım kızlar oda çok lazım oluyo..yoksa koku oluyo biraz

Onuda aldim canim kraft in kampanyasi vardi 40 li 8.90 tl di ama lansinohun falanda uyguna geliyor daha cok adeti. Simdi su gogus kremine baslayin diyolar 32. Haftada o kafami karistiriyor sursemmi gereksiz mi acaba diye..

Eklentiler

• 16-11-28-12-09-52-853_deco.webp
    16-11-28-12-09-52-853_deco.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 55
Canim herkez durumuna göre yapiyo illa onlar gibi yapcaz diye bise yok zaten birazda hastanedeki odana bagli o durum ne alaka dersen bazi odalar kücük oluyo millet gelcek biseyler yapilsa bile nerde yicek millet e zaten insanin okadar vakit gecircek durumun olmuyo emziriyosun oydu buydu yani kısa ziyaretler makbul oluyo yada bence atistirmalik gibi biseyler olabilir icecek ağırlıklı olabilir sen nasıl hazirlanmak istiyosun servis gibimi masadan isteyen tabaklarina alsin gibi biseylermi ?

Ben bu ara su icmeyi cok ihmal ettim 1 lt bile icmiyorumdur dışarı cikinca cok sıkışmamak icin hepten icmiyorum bugun abanayim bari :D

Kizlar haftasonu seker yuklemesi yaptirdim cok sukur sonucum iyi cikti ama kanim dusuk cikti demir hapini sabah aksam icecem normalde saglikli besleniorum diye icmedigim gunlerde oluyordu
Ayrica akintim vardi ama koku ve kasinti olmamasina ragmen idrarimda enfeksiyon cikti onun icinde fitile baslayacagim sizdede akinti fazlaysa bnce ihmal etmeyin
Bu akıntı konusunu çok deşmedim ama hiç de tahlil yaptırmadım ne zamandır, en iyisi bu randevuda sorayım.

Bu akıntı konusunu çok deşmedim ama hiç de tahlil yaptırmadım ne zamandır, en iyisi bu randevuda sorayım.

Bnde koku ve kasinti yok die hep normal die dusunuyodum ama bnmkide seker yuklemesi icin idrar tahlili verdimde oyle cikti doktora ozel olarak soylememistim iyi oldu en azindan onlemini alirim bnce sende sor yada saglik ocaginda filan idrar testi yaptirabilirsin

Auralee Auralee bende ekledim ebbeekte sepete onu ama orta ve buyuk boy var suan 65 kıloyum kalcam bıraz genıstırde buyuk boy degıl dir herhalde sennhangısını aldın canım kalıbı nasıl

Bnde koku ve kasinti yok die hep normal die dusunuyodum ama bnmkide seker yuklemesi icin idrar tahlili verdimde oyle cikti doktora ozel olarak soylememistim iyi oldu en azindan onlemini alirim bnce sende sor yada saglik ocaginda filan idrar testi yaptirabilirsin
Sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyormuş ama sorayım ne olur ne olmaz bi ona da bakalım ne çıkacağı belli olmaz içimiz rahat etsin. Sadece 1 kez idrarıma bakıldı hamileliğim boyunca. Teşekkürler uyarı için :)

Kızlar benımde sadece akıntı vardı ve bayram oncesi enfeksıyon iÇin antıbıyotık kullanmıstım zaten belliki gecmemıs yıne enfeksıyon cıktı akıntım fazlaydı bana haftada bı kullanmam ıcın fıtıl vermstı gynoflor ılacsız sırf temizlik için oldugunu soyledi ona devam ve mesane temızlemek için ayrı hap ve yıne antıbıyotık verdı belki kasılmam bıle bundandı ıhmal etmeyın

Sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyormuş ama sorayım ne olur ne olmaz bi ona da bakalım ne çıkacağı belli olmaz içimiz rahat etsin. Sadece 1 kez idrarıma bakıldı hamileliğim boyunca. Teşekkürler uyarı için :)

Aa yapilmio mu bn 8. haftada butun testlerimi saglik ocaginda yaptirmistim idrar testimide yapmislardi o yuzden yaparlar die dusunmustum doktorunla gorus o zamn cnm ;)

hastaneye çok misafirim gelmez iki görümcem bide eltim kendi annem babam kayınv kayınp işte bu kadar eve bu gurup tekrar gelir komşular arkadaslar çok yakın derken toplasan 50 kişi öyle çok geniş çevrem yok bakalım kızlarla bişeyler yapacaz artık

Back
X