• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)
Canim onemli olan sizin icinize sinmesi tabi ki yine de erkeklerde sevdigim isimler; Barış, Özgür, Rüzgar ;) Bir de oglusumun ismi Deniz tabiki :)

Sonunda ben de gordum bebikiiii!!! :halay::21:
En son 3 ay once gormustum, nasil iyi geldi. Tekmeleri falan hissediyosun ama yuzunu gormek icinde minyatur insan oldugunu daha da hissettiriyo insana :)
Kizimiz olcakmis :KK19: Bunca zamandir esim hep kiz istedi ama oglum diye seviyodu, icine oyle doguyodu, nasi aliscak bakalim dili kizim demeye:))
737 gram bir tosunumuz var. 23+3 bugun aslinda ama 24+6 gorundu ultrasonda. Boyunu bilmiyorum soylemediler. Elimde rapor var ama hangisi boy bilemedim.
Adi da Defne bizim mercimegin. 2. bir isim daha dusunuyoruz ama henuz bulamadik, onerilere acigim :KK66:

Erkek olsa Uras dusunuyoduk biz. Sansli kisi demek, e o da az lazim diil yani :KK66:
Arkadasim da Yasemen Defne koymustu ;)

Hhhaha country country le karıstırdım kız seni pardon hahahha
HAhah nolucak sağlık olsun :D İkinciye uğraşmış oldun sen de.
Aa yapilmio mu bn 8. haftada butun testlerimi saglik ocaginda yaptirmistim idrar testimide yapmislardi o yuzden yaparlar die dusunmustum doktorunla gorus o zamn cnm :KK66:
Yok yapılmıyor dedi belki benimki öyledir sadece. Olsun özele de olsa gider yaptırırım sıkıntı çıkmasın yeter :)
Canim onemli olan sizin icinize sinmesi tabi ki yine de erkeklerde sevdigim isimler; Barış, Özgür, Rüzgar :KK66: Bir de oglusumun ismi Deniz tabiki :)
Ne çok güzel erkek ismi var, seçemezdim herhalde. Kız daha az geliyor bana :D

Canim herkez durumuna göre yapiyo illa onlar gibi yapcaz diye bise yok zaten birazda hastanedeki odana bagli o durum ne alaka dersen bazi odalar kücük oluyo millet gelcek biseyler yapilsa bile nerde yicek millet e zaten insanin okadar vakit gecircek durumun olmuyo emziriyosun oydu buydu yani kısa ziyaretler makbul oluyo yada bence atistirmalik gibi biseyler olabilir icecek ağırlıklı olabilir sen nasıl hazirlanmak istiyosun servis gibimi masadan isteyen tabaklarina alsin gibi biseylermi ?
Canım çok özenli hazırlanıyosunuz ne güzel ben eşimin işinden dolayı tüm akrabalardan uzak başka bir şehirde yaşıyorum ve doğum için ikimizin ailesi dışında kimse gelmiycek daha sonra mevlütü akrabalrın olduğu yerde yapıcam yani hastane için değilde mevlüt için hazırlık yapmayı planlıyorum

Günsydın cnm.. bahsettiğin tek kullanımlık kulotları bende duymudtum ama nerden slırım bilemiyordum.. iyi oldu soylediğin ebebekten bakıcam..
Canım arkadaşlar başka bir ürün almış sanırım, ped şeklinde külotlar var ya onlardan almışlar. Benimkinin içinde ped yok sadece çok ince hafif bir külot, ben çok rahat etmiştim. lohusa pedi de almıştım ama hiç kullanmadım çok kalın geldi. Bir de kişiden kişiye değişiyor, benim yok denecek kadar azdı kanamam.
Pedli külotları sürekli değiştirmek lazım, ama bu benim aldıklarımda pedi istediğin gibi takıp değiştirebilirsin. Lohusa pedi ayrı olarak almıştım ama zaten çoğu hastanede veriyorlar, benimkiler kaldı öylece.

Evet canim bizim icin bende tavsiye uzerine aldim e bebekten depend marka iyi dediler kendinden pedi varmis cok rahat kullanip atiyomussun. Ben 1 paket aldm 10 tane var sanirim yeter diye dusundum hastane icin sirf..

Ilk dogdugundan itibaren yatabiliyor canim 3 kademeli bebek arabasi gibi dusun 180 derece yatma oturma ve seyir pozisyonu var. Mamasini bile yedirebiliyosun. Uzun sure kullanabilirsin guvenli ve buyuk :KK66: ekliyorum fotosunu 230 tl

Onuda aldim canim kraft in kampanyasi vardi 40 li 8.90 tl di ama lansinohun falanda uyguna geliyor daha cok adeti. Simdi su gogus kremine baslayin diyolar 32. Haftada o kafami karistiriyor sursemmi gereksiz mi acaba diye..
Lansinohu doktorum onerdi bana da cok catlarsa ucu suruyorum. Aninda toparliyor ama catlama oldukca surmeli cunku gogus ucunu uyarmak dogumu cagiriyirmus. Doktorum da cok uyarma goguslerini dedi.

HAhah nolucak sağlık olsun :KK70: İkinciye uğraşmış oldun sen de.

Yok yapılmıyor dedi belki benimki öyledir sadece. Olsun özele de olsa gider yaptırırım sıkıntı çıkmasın yeter :)

Ne çok güzel erkek ismi var, seçemezdim herhalde. Kız daha az geliyor bana :KK70:
Bana da kız isimleri cok gibi geliyor :D Bir de isim secerken kesinlikle esinizle ikinizin ortak yasantisina, gecmisine ya da hic degilse ortak begenisine hitap eden bir isim olmali.

Bana da kız isimleri cok gibi geliyor :KK70: Bir de isim secerken kesinlikle esinizle ikinizin ortak yasantisina, gecmisine ya da hic degilse ortak begenisine hitap eden bir isim olmali.
Ya işte biz çok zorlanırız dedik ama ilk aa güzel olur dediğimiz isimlerde kalıverdik hemen :) Çok düşünmeden içimize sindi ikimizin de. Artık benimsediğimiz için de iki isimde de netiz.

Sonunda ben de gordum bebikiiii!!! :halay::21:
En son 3 ay once gormustum, nasil iyi geldi. Tekmeleri falan hissediyosun ama yuzunu gormek icinde minyatur insan oldugunu daha da hissettiriyo insana :)
Kizimiz olcakmis :KK19: Bunca zamandir esim hep kiz istedi ama oglum diye seviyodu, icine oyle doguyodu, nasi aliscak bakalim dili kizim demeye:))
737 gram bir tosunumuz var. 23+3 bugun aslinda ama 24+6 gorundu ultrasonda. Boyunu bilmiyorum soylemediler. Elimde rapor var ama hangisi boy bilemedim.
Adi da Defne bizim mercimegin. 2. bir isim daha dusunuyoruz ama henuz bulamadik, onerilere acigim :KK66:

Erkek olsa Uras dusunuyoduk biz. Sansli kisi demek, e o da az lazim diil yani :KK66:
Hadi hayırlı uğurlu olsun:KK37: defne ismini ben de çok beğeniyorum,güzel isim;)

Ya işte biz çok zorlanırız dedik ama ilk aa güzel olur dediğimiz isimlerde kalıverdik hemen :) Çok düşünmeden içimize sindi ikimizin de. Artık benimsediğimiz için de iki isimde de netiz.
Ortak begeni olmasi cok guzel :) ismiyle buyusun Nil prenses :) derin dusunceli, duygulu ve ismi gibi upuzun bir ömrü olsun :)

Ben hastane için sadece bir çikolata yaptırmayı ve bir de hatıra bir şeyler vermeyi planlıyorum. Gittiğim hiçbir bebek ziyaretinde ikramlıklardan yemedim zaten öyle uzun uzadıya da kalınmıyor. Hastanede benimle bekleyecek tayfa için börek çörek Vs hazırlamayı planlıyorum doğum öncesi ama bebek görmeye gelenler için değil. Daha sonra mevlit yapma planım var inşallah o zaman ikram yaparız, eve gidip gelene ikram yaparız diye düşündüm.

Bu haftasonu annemle ayırdık bebek eşyalarını. Ne eksik ne fazla çıkardık. Önümüzdeki haftasonu bir Antalya ziyareti var kardeşimin nişanı için. Kısmetse oradan dönüşte kıyafetleri yıkamaya başlayacağım.

Odasını İkea'dan alacağız. Bu hafta gidip seçip, 1 ay sonra falan almayı planlıyorum. Odası boyanacak, ondan sonra kurar, temizler yerleştiririz inşallah.

Hastane çantasını da 32. Hafta gibi hazırlamayı planlıyorum. Kısmetse de 34'e kadar çalışıp izne ayrılacağım zaten sömestr tatiline denk geliyor.

Şeker yüklemesi yaptırdım geçen hafta. Çok şükür sorunsuz çıktı. Önümüzdeki hafta uçak yolculuğu öncesi rapor almak için doktora gideceğim. O zaman bir bakarız bakalım bizim kızçe ne kadar büyümüş :)

Bizden böyle. Uzun zamandır koşturmadan fırsat bulup yazamamıştım :)

Günaydın kızlaar, özledim valla burda sizinle yazışmayı ama günler nasıl geçiyor anlamıyorum.. ilk olarak birsey danışcam sizinde arada kasık ağrılarınız oluyormu? Bnm karnımı hatırlarsanız zamanında içinizde en şişkiniydi şimdi hayal edin:anneadayı: acaba rahim büyüdükçemi vuruyor kssıklarıma?
Bir sorum daha var, hastane çantanızı nezmn hazırlayacaksınız?
Evet, en büyüğümüz egozz ve yavrusu:))) kasık ağrılarıyla ilgili bi fikrim yok maalesef. Görmüşken selam vereyim dedim:KK37:

Oyy o zaman da geçmek bilmez ya. Hiç bi hissiyat oldu mu şu zaman doğacak gibi. Bana mesela 40ı beklemez gibi geliyor, 37-39 gibi gelir sanki
birinci cocugum 36+3 günlükkken doğdu 2.çocugum 38+0 da dogdu bunuda bu aralarda bekliyorum

Ben hastane için sadece bir çikolata yaptırmayı ve bir de hatıra bir şeyler vermeyi planlıyorum. Gittiğim hiçbir bebek ziyaretinde ikramlıklardan yemedim zaten öyle uzun uzadıya da kalınmıyor. Hastanede benimle bekleyecek tayfa için börek çörek Vs hazırlamayı planlıyorum doğum öncesi ama bebek görmeye gelenler için değil. Daha sonra mevlit yapma planım var inşallah o zaman ikram yaparız, eve gidip gelene ikram yaparız diye düşündüm.

Bu haftasonu annemle ayırdık bebek eşyalarını. Ne eksik ne fazla çıkardık. Önümüzdeki haftasonu bir Antalya ziyareti var kardeşimin nişanı için. Kısmetse oradan dönüşte kıyafetleri yıkamaya başlayacağım.

Odasını İkea'dan alacağız. Bu hafta gidip seçip, 1 ay sonra falan almayı planlıyorum. Odası boyanacak, ondan sonra kurar, temizler yerleştiririz inşallah.

Hastane çantasını da 32. Hafta gibi hazırlamayı planlıyorum. Kısmetse de 34'e kadar çalışıp izne ayrılacağım zaten sömestr tatiline denk geliyor.

Şeker yüklemesi yaptırdım geçen hafta. Çok şükür sorunsuz çıktı. Önümüzdeki hafta uçak yolculuğu öncesi rapor almak için doktora gideceğim. O zaman bir bakarız bakalım bizim kızçe ne kadar büyümüş :)

Bizden böyle. Uzun zamandır koşturmadan fırsat bulup yazamamıştım :)
Planlar yapilmiss ikramliklar konusunda bizim cok gelen giden oluyo hastaneye bide hep yapiliyo bende oglumda yapmistik kv saolsun o ilgilendi o islerle o konuda hakkini yemeyim bide benim oda musaitti cift odaydi gene kismetse ayni oda ayni hastane istiyorum memnun kaldim cok rahatti bizimde planlar böyle 7. Ayin sonunda hastane cantasini hazirlarim

Canım çok özenli hazırlanıyosunuz ne güzel ben eşimin işinden dolayı tüm akrabalardan uzak başka bir şehirde yaşıyorum ve doğum için ikimizin ailesi dışında kimse gelmiycek daha sonra mevlütü akrabalrın olduğu yerde yapıcam yani hastane için değilde mevlüt için hazırlık yapmayı planlıyorum
Bizim cok gelen giden oluyo ki benim ailem izmirde esimin tarafi sirf oglumun dogumundada cok gelen oldu kv hazirlik yapiyo bi kismini aliyo bende karismiyorum icinden geliyo yapsin bana zararida yok ama sende mevlütte yaparsin kismetse üzülme bise yapmadim diye zaten ağarlican kafana göre daha güzel hazırlanirsin

Bizim cok gelen giden oluyo ki benim ailem izmirde esimin tarafi sirf oglumun dogumundada cok gelen oldu kv hazirlik yapiyo bi kismini aliyo bende karismiyorum icinden geliyo yapsin bana zararida yok ama sende mevlütte yaparsin kismetse üzülme bise yapmadim diye zaten ağarlican kafana göre daha güzel hazırlanirsin

Esimin tarafındada gelen giden yiginla olur gece bile doguma gitsem gelirler benimde oda kucuk ama kayinvalidem ayarlarim ben dedi icecek kurabiye ve lokum yapacak sanirim ben o detayla pek ilgilenmiyorum. Hediyede cikolata isimli dusundum ama cikolatayi yiyince kagidini pek saklamaz kimse yoksa goruntusu cok hosuma gidiyor :D mevlidde sadece isimli yasin kitabi ve tesbih dusunuyorum

Back
X