• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm öyle düşünme kendini strese sokma çocuk çok zor iş maddi açıdan bak daha ben beşik araba almadım ama gidiyo para yani eşin bunu anlıcaktır biraz alttan alıp bekle şu zamanı atlatsın o da kimseye bi şey yansıtma şimd kv ararsan canın daha çok sıkılabilir merak etme her şey yoluna girer
Tamam cnm inş bisi demiyorum geçtim odaya işlerimi hallediyorum konuşmuyorum ama benim hatam yok o anlicak inşallah bi gün . ama işte insandan sinirleniyor bi anda siniye çekilmiyor çok darildim

Cok gecmis olsun canim. Ilk 3 ayda 1 ay kesintisiz kanama yasayan biri olarak o kadar korkuyorum ki anlatamam. Her tuvalette her peceteyi hala kontrol ederim yani o kadar. Birseyin olmadigina sevindim. Iceride kilcal damar catladi demek ufak bisi oldu gecti. Rahatla ve bebegini dusunmeye calis canim o sana guc verecektir:)

Benim de öyleydi, 8. haftadan 12.haftaya kadar zaman zaman kanama zaman zaman lekelenme şeklinde bir sürecim olmuştu. Şimdi yine olması mahvetti beni ama dediğim gibi çok şükür gelmiş geçmiş, bir doğumhaneye girip ebe ile tanışmış oldum :)) Çok şükür, onun tekmeleri en büyük gücüm :) Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşaallah.

Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)

Biz Allah izin verirse Ömer Efe koyucaz :) Ama o olmasaydı, Yiğit, Ali de alternatiflerim arasındaydı. Klasikciyim biraz ben, her devrin ismi olsun istiyorum ondan çok marjinal bişey çıkmıyor benden :KK48:

Esela12 Esela12 canım hiç canını sikma esini anlamaya çalış.. erkekler için ağır oluyor.. .. benim ablamlarda beşik verecek olmaz dio kimseden bişey istemiyorim diyo.. yanında yapılanlardan bahsetme bence ailen yapsın yine yapacağını ailen hediye ile gelince oda sevinir .. ;)

IMG-20161128-WA0003.webp
kızlar bende bu vardı bi takımda gecelik yada pijama düşünüyorum.. sizce hangisi mantıklı olur?

Oyy o zaman da geçmek bilmez ya. Hiç bi hissiyat oldu mu şu zaman doğacak gibi. Bana mesela 40ı beklemez gibi geliyor, 37-39 gibi gelir sanki
Ozaman bende geldi gelecek diye bekliyodum normalde istedigim için ozmn da kadınlar kulubundeydim hamilelik takvimim bitti tebrikler anne oldunuz yazısı çıktı üzerine 1 hafta daha bekledm.nst ye de giriyodum sıfır sancı ve sıfır santimle gittim suni verdiler ama busefer bukadar beklemicem çünkü oğlum kakasını yapmıştı ve mikrop kapmış karnımda 10gune yakın kuvözde yattı

Esela12 Esela12 canım hiç canını sikma esini anlamaya çalış.. erkekler için ağır oluyor.. .. benim ablamlarda beşik verecek olmaz dio kimseden bişey istemiyorim diyo.. yanında yapılanlardan bahsetme bence ailen yapsın yine yapacağını ailen hediye ile gelince oda sevinir .. :KK66:
Sağol canım ben kendi aileme soledim istemiyorum bisi diye yaptırmicam inat uğruna ufak tefek kıyafet alırlarsa alsınlar ama beşiği arabayı puseti de alacaklardi aldırmicam yapsın kendisi boşver bazen iyilik gerçekten yaramıyor bunu anladım

Eki Görüntüle 1918253 kızlar bende bu vardı bi takımda gecelik yada pijama düşünüyorum.. sizce hangisi mantıklı olur?
Bence güzel canım bu . hem lohusa gebeliğe 200 300 TL vermeye gerek yok die düşünüyorum evde giyilse d haa iyi bence bende hastaneye böle götürmeyi düşünüyorum bitane gecelik gibi bitane de alt üst düğmeli bi pijama takımı o_O

Kızlar bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum ağlamaktan maf oldum bu erkekleri hiç anlamıyorum :KK43: benim ailem destek oluyor herşeyi yapmaya çalışıyor maddi manevi olsun almaya çalışıyor ben işten ayrıldım artık ağırlaştıgin için doğum iznimi de yaktım çünkü benim çalıştığım iş ağır . neyse bunun ailesinden hiç destek yok durumları olmadığı için biliyorum. ben bisi demiyorum buzamana kadar da ailen bır iğne almadı demedim hiç. benim ablam kıyafet alır bebeğe banada bebek seferlerini yaptırır ailemde çoğu şeyi yapmaya çalışırım iki ablamda böle annem babamda öle ama nedense hoşnut olacağına bana kalkmış bir iğne istemiyorum siz beni nie takmiyorsunuz benim ailem buseye karışmıyor senin nie karışıyor bilmem ne ailemde gerçekten bisi dediği yok nasıl yapalım die konuşulur zaten eşim istemezse bisi demezler ne oldu bilmiyorum ağır konusucam olmicak aricam ailesini kırıcam olmicak annemi aradım konuştum destek olmayın yapmayın kendisi yapsın die çok bunaldim susuyorum susuyorum hep
Hiç sıkma canını tatlım bebişide üzersin hem Hamilelik den dolayı herşeye daha hassas oluyoruz daha kırılgan eşin kendine yedirememiştir kendisi yapamıyor diye yapılmasını istememiştir.Kötü şeyler getirme aklına güzel şeyler düşün oda anlar zaten hatasını konuşursun içindekilerini güzel güzel sen bunaltma kendini etrafa yansıtmanada gerek yok anlamıcaklar çünkü ne olduğunu kendini boşuna sinir etmiş olucaksın erkekler de bizimle birlikte kala kala hamilelik psikolojisi yaşıyorlar :)

Hiç sıkma canını tatlım bebişide üzersin hem Hamilelik den dolayı herşeye daha hassas oluyoruz daha kırılgan eşin kendine yedirememiştir kendisi yapamıyor diye yapılmasını istememiştir.Kötü şeyler getirme aklına güzel şeyler düşün oda anlar zaten hatasını konuşursun içindekilerini güzel güzel sen bunaltma kendini etrafa yansıtmanada gerek yok anlamıcaklar çünkü ne olduğunu kendini boşuna sinir etmiş olucaksın erkekler de bizimle birlikte kala kala hamilelik psikolojisi yaşıyorlar :)
Çok haklısın canim dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum . öle böle kapanacak bu konular ama yani birazda haksizlik oluyor zoruma gitmese tamam dicem ama erkeklerle kadın aynı düşüncede olmuyor gerçekten erkekler hiç ince düşünmeden ne yaptım ben demeden direk söylüyorlar . biz bayanlar öle deil tarta tarta düşünerek söylüyoruz :KK43: :KK43:

Çok haklısın canim dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum . öle böle kapanacak bu konular ama yani birazda haksizlik oluyor zoruma gitmese tamam dicem ama erkeklerle kadın aynı düşüncede olmuyor gerçekten erkekler hiç ince düşünmeden ne yaptım ben demeden direk söylüyorlar . biz bayanlar öle deil tarta tarta düşünerek söylüyoruz :KK43: :KK43:

Cnm bence yapılanların altında eziliyo olabilir yani kendi ailesinden göremediği için kendini kötü hissediyordur ve bu sinir böyle çıkmıştır bence biraz alttan almaya çalış yetemediğini hissetmesi kötü çünkü sen de üzüme kendini cnm geçer bunlar :)
Benim de aklıma okuyunca direk bu geldi açıkçası.
ama gerçekten benim de dediğim bisi yok alttan aldıkça daha kötü üstüme geliyor ben annemlerde kötü niyetle yapmıyo ilk torun bide sıkışıp üzülmemizi istemiyorlr. ya zaten eşim tek başına yetişemez kredi borcu falan var benim tazminatm 3 5 bisi yaptı onlada idare edemicez kendisi de söylüyor ve böyle yapıyor boş yere arada kaldım annemde üzüldü tamam dedi yani kadının dediğide bisi yok bana arama onun annesini bisi yansıtma hala dio düşünün artık böle giderse ben stresten bebeğime hiç bisi yapamıyorum . s bunaldim
Yok canım sen bir şey söylemezsin, ama o gördüğüyle bu şekilde hissedebilir. Varma sen üzerine, kavga edilecek streslenecek konular değil hiç bunlar :)
Kizlar bugun karnimin saginda hafif kasilma gibi bisey oluyor. Bebek mi ittiriyo kasilmami cozemedim. Sizde de oluyor mu normalmi acaba
Ya arada sertleşiyor bir yeri ama bebeğin hareketi olarak gördüm ben. Dikkat edince oradan tekme de atıyo takibinde. Ritmik olanlar tehlikeliymiş onlar için doktora haber vermek gerekliymiş. He bi de ritmik diye hıçkırıkla karışmasın :)
Ozaman bende geldi gelecek diye bekliyodum normalde istedigim için ozmn da kadınlar kulubundeydim hamilelik takvimim bitti tebrikler anne oldunuz yazısı çıktı üzerine 1 hafta daha bekledm.nst ye de giriyodum sıfır sancı ve sıfır santimle gittim suni verdiler ama busefer bukadar beklemicem çünkü oğlum kakasını yapmıştı ve mikrop kapmış karnımda 10gune yakın kuvözde yattı
Ayy kıyamam. O da strese sokar insanı zaten.. Çok geçmiş olsun.

Benim de aklıma okuyunca direk bu geldi açıkçası.

Yok canım sen bir şey söylemezsin, ama o gördüğüyle bu şekilde hissedebilir. Varma sen üzerine, kavga edilecek streslenecek konular değil hiç bunlar :)

Ya arada sertleşiyor bir yeri ama bebeğin hareketi olarak gördüm ben. Dikkat edince oradan tekme de atıyo takibinde. Ritmik olanlar tehlikeliymiş onlar için doktora haber vermek gerekliymiş. He bi de ritmik diye hıçkırıkla karışmasın :)

Ayy kıyamam. O da strese sokar insanı zaten.. Çok geçmiş olsun.
Sağol cnm takmamaya çalışıyorum . illa düzelecek te işte anladın sen cnm ☺

Kızlar bisi sorcam bi gün karnınız çok gergin olup bigun de çok yumuşak oluyormu benim öle bi gün gergin bi gün yumuşak hareketlerde öle iki gün iyi se şuan iki gündür çok yavaş vuruyo arada .s.s acep doktora bi gitsemmi

Back
X