- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- Konu Sahibi cimcimegfb
nick in var ya.oraya tıkla.ilk sekmeye gir.NEREYE GİRECEĞİM KİŞİSEL BİLGİLERİME
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nick in var ya.oraya tıkla.ilk sekmeye gir.NEREYE GİRECEĞİM KİŞİSEL BİLGİLERİME
Öğrenirsn ama kan testiyle idrarda çıkmazneden kimse yazmıyor
Hamilelikten hemen sonra zaten başlıyo artmaya... hamile olmayan kadınlarda 0-5 arası bi değer hamilelikle birlikte ikişer kat artarak gidiyor.. mesela benim dün 5591 çıktı.. yarın kontrol var.. inşallah bi aksilik yoktur..kanda hcg kaçın üstünde olmalı
ilk sonuç 90 lı bişeydi.sonra netten haftalık sınırlamalara bakmıştım.en alt sınırdaydı.2 kez bakmıştım zaten.ikiside alt sınırdaydı. belki de hissetmeyle alakalı bir şey. örneğin ilk gebeliğimde 6.haftada bebişi görmüştüm. düşen gebeliğimde 8.haftada keseyi alttan bakarak gördük.düşün yani gelişmiyordu.aşağıya umcuçom dan alıntı yaptım.bakarsan rhatlarsın canım::)))
n adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta
5 – 50
4 hafta
3 – 426
5 hafta
19 – 7,340
6 hafta
1,080 – 56,500
7 – 12 hafta
7,650 – 288,000
13 – 16 hafta
13,300 – 254,000
17 – 24 hafta
4,060 – 165,400
25 – 40 hafta
3,640 – 117,000 Mumcu.com dan kaopyaladım.
kanda hcg kaçın üstünde olmalı
Canım olsun ayrılma burdan yine de. .. guzel haberlerini aliriz belki bir snra ki ay..İlk kırmızıları gören ben oldum galiba, gerçi şimdilik çok az az geliyor, ağrıma dayanamayıp ağrı kesici içtim belki de o kesmiştir Önümüzdeki aylara nasip kısmet olsun inşallah ne diyim, üzüldüm ama sabır ve dua edip bekleyeceğiz... Herkese sağlıklı, güzel bir hamilelik dönemi diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun, darısı bizlere olsun inşallah
canım sen benim değere bakma günümü bilmediğim için belki yüksektir yani belkide ben 7.8. Haftadayimdirgeç olsun da güç olmasın canım..Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin.Denemeye devam:)))
Baktırınca sonuç değişmiyor bence de Dr U dinle keseye gidersinYa kizlar bisi sorcam benim dun 290 cikti ya dr tekrara gerek yok on gun sonra keseye bakalim dedi. Ama kafam karisik biraz sizce tekrar edeyim mi
Üst sağda ismin yazıyor oraya tıklaNEREYE GİRECEĞİM KİŞİSEL BİLGİLERİME
5 in üstükanda hcg kaçın üstünde olmalı
Bu da ovulasyon tarihini bilenler için
Sence bu ay benim şansım varmı canım ya?Bu da ovulasyon tarihini bilenler içinEki Görüntüle 1853383