- 7 Şubat 2016
- 799
- 2.303
- 29
- Konu Sahibi cimcimegfb
Bende geldim kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam. Evet ben yasadim. Benim de adetime iki gun kala iki gun boyunca kahverengi akintim oldu. 1. Hamileligimde de adet gununde kanamam olmustu ama daha acik rengte ve bayagi akmisti. Hatta arkadasim hamile olmasina ragmen adet olmustu. Doktora ilk gittiginde 15. Haftalik hamileydi ve kendisi bunu bilmiyordu.merhabalar ben de bugün hamile oldugumu öğrendim kızlar:)
herkese hayırlı olsun öncelikle.
benim dün ve bugün bir damla şrklinde kırmızı kan grldi peceteye kızlar dr 3 tane iğne verdi. çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı?
benim son adet tarihim 29 mayıstı. 25 haziranda idrar testi yaptım onda çok silik bir şekilde belli oldu. kan tahlilide yaptırdım 63 çıkmıştı beta hcg. ama tekrar yaptırmadım doktorada gidemedim henüz. bakalım.merhaba dün öğrendiniz ne zaman ilişki yasadınız yada en son adet tarihiniz nedir.
Anladım arkadaşım. Benim de ilki beş altı haftalıktı kanamayla düştü. İkinci gebeliğimde 9 haftalıktı kalp atışları durdu kürtaj oldum. Zaten başından beri sorunlu bir gebelikti. Beta hcg iki günde bir ikiye katlamıyordu. Gün aşırı kan vermekten helak olmuştum. Kanım 7 lere kadar düşmüştü. Ne diyelim herşey Allah'tan verende o alanda o. Bundan sonra herşey çok güzel olur inşallah hakkımızda. Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah şu mübarek günlerde. Ben de günün birinde anne olurum inşallahSelam deli mavi
Dusuklerimin sebebi yok. Tum testleri kontrolleri yaptilar bi sey bulunmadi. Benim bebekleri iki tanesi 10. Haftada bir tanesi 7. Haftada bir tanesi 20.haftada kaybettim. 2.hamilelikten sonra kan testlerinde pihtilasmam oldugu anlasildi. Clexane 40 mg kan sulandirici igne yaptim her gun ve 100 mg aspirin ictim. Ona ragmen 20. Haftalik yani 5 aylikken suyum patladi kurtaradilar kizimi. Gec dusuk olunca oglumda serklaj oldum. Yani rahim agzini diktiler. Ve dediler bundan sonraki hamileliklerde bunu hep yapacagiz. Ne yazik ki kismet olmadi bugune kadar. Umarim bebegim bu kez bana tutunur. Umarim hepimiz bebeklerimizi saglikca.ve zamaninda kucagimiza aliriz.
Büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır o. Birkaç tanıdığımın bu durum başına geldi. Bi sorun çıkmadı gebeliklerinde herşey seyrinde devam etti. İçinizi ferah tutun, kötü şeyler düşünmeyin. Ben de hamileysem şayet benim de beklenen doğum 8 Mart çıkıyor, yani sizinkiyle aynı Sat 1 Hazirandı benim. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...merhabalar ben de bugün hamile oldugumu öğrendim kızlar:)
herkese hayırlı olsun öncelikle.
benim dün ve bugün bir damla şrklinde kırmızı kan grldi peceteye kızlar dr 3 tane iğne verdi. çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı?
Evet canim sat 1 haziran. Insallah sen de hamilesindir:)Büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır o. Birkaç tanıdığımın bu durum başına geldi. Bi sorun çıkmadı gebeliklerinde herşey seyrinde devam etti. İçinizi ferah tutun, kötü şeyler düşünmeyin. Ben de hamileysem şayet benim de beklenen doğum 8 Mart çıkıyor, yani sizinkiyle aynı Sat 1 Hazirandı benim. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
Geceden beri sag kasigimda ara ara agri olusuyor kizlar sizde de var mi?
Iste riskli ya durumum her seyden nem kapiyorum:)Bende de oluyor canım. Geçen hafta daha çoktu. Telaş yapma :)
Iste riskli ya durumum her seyden nem kapiyorum:)
merhaba. 4 kaybin için çok büyük geçmiş olsun.Selam. Hamileysen de adet belirtileri aynen oluyor. Ben iki gundur aktimakacak diye bekliyordum. Ve dün ile onceki gun koyu kahverengi akinti baslayinca adet oldum diye düşündüm. Ama bugun yaptigim testte hamile oldugumu ogrendim. Hatta 1. Hamileligimde adet bile olmustum tam zamaninda. Benim arkadasim adet oldu ikinci ay adeti gelmeyince hamile oldugunu anladi. O 4 haftalik sanirken 10 haftalik hamile cikti. :)
Merhaba, ben yeni üye oldum. Heyecanlıyım :)
hoşgeldin:))Bende geldim kızlar :)
Geceden beri sag kasigimda ara ara agri olusuyor kizlar sizde de var mi?
Bende de oluyor canım. Geçen hafta daha çoktu. Telaş yapma :)
sağ kasık ağrısı kız çocuk müjdelermiş.sol da erkek.benimde sağımda ara ara ağrı oluyor.endişelenmeye gerek duymuyorum...
dr. gittim bugün.kese görülmedi.zaten çok erken.kan verdim.sonuçları yarın alıcam. bakalım değerler ne düzeydeymiş....