- 19 Ocak 2016
- 197
- 145
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.701
Bende yeni öğrendim ve geldim bu ikinci olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebışım tedavıyle oldu hesaplaması normale gore farklı oluyo bı ıkı gun oynama yapabılıyo seçeneklere goreInsallah canim
Özel canım.
Belki yıllardır devlet hastanesine gitmedim. Özel daha iyi bence. Tabi istisna vardır ama genel olarak özelde daha çok ilgilendiklerini düşünüyorum
Ben de 1 hafta falan cektim bel ağrısı bi kac gündür agrimiyor cok şükürKızlar benm gibi bel ağrısı çeken yok mu ??
Caresiz en az 10 gün bekleyecegiz o halde :/Ben cuma günü kesenin gördüm kalp atışı için on gün sonra gel dedi banada 5+0 benimkide
Hayırlı olsun canım hoşgeldinBende yeni öğrendim ve geldim bu ikinci olacak inşallah
geldim canım rabbim hayırlı bir sekilde sağ salim kucağımıza alabilmeyi de nasip etsin inşallah.sevdelim sende buraya gel canim beraber takip edelim surecimizi
Herkese selam, 5+3 hamileyim. Doğum 10 mart görünüyor. Geçtiğimiz cumartesi keseyi gördük kalp atislari icin de yaklasik 2 hafta sonra cagirdi doktorumuz. Cok heyecanli ve endişeliyim. Acaba sadece ben mi cok abartmıyorum bir de kalp atislarini duyan arkadaslarim kacinci haftada duydunuz?? Hepimize kolay gelsin
Herkese selam, 5+3 hamileyim. Doğum 10 mart görünüyor. Geçtiğimiz cumartesi keseyi gördük kalp atislari icin de yaklasik 2 hafta sonra cagirdi doktorumuz. Cok heyecanli ve endişeliyim. Acaba sadece ben mi cok abartmıyorum bir de kalp atislarini duyan arkadaslarim kacinci haftada duydunuz?? Hepimize kolay gelsin
Peki bu iki hafta nasil gececeekkk cok endiseliyim rahat olmaya calisiyorum ama elimde degilAynı zaman diliminde yiz canım. Bende iki hafta sonra gidicem kalıp atışları için. Dun kesemizi gordum.
hadi hayırlı olsun canım :)Aynı zaman diliminde yiz canım. Bende iki hafta sonra gidicem kalıp atışları için. Dun kesemizi gordum.
canım benim eşiminde morfoloji % 2 ydi, ürolojiye yönlendirdi doktor, benimki gitmedi tabi, zor ikna ettim benimle pazarlık etti 2 ay çocuk olmazsa giderim diye, o ay rahim filmi de çektirmiştim, kendiliğinden nasip etti yaradanım, çok şükürİyi Dilek'lerin için teşekkür ederim. Benim eşimde de morfoloji sorunu çıktı Can'ım.. Daha önce yoktu.. Herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...
Peki bu iki hafta nasil gececeekkk cok endiseliyim rahat olmaya calisiyorum ama elimde degil