2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Ben başlayalı 40 gün oldu eczacı vermişti. Folic trio benimkide doktor devam et dedi. bugün doktora gidecek kızlar kalp atışı duyun varmı ben yarın gidecem kontrole kesesini cuma gördüm.
 
Bu gün benimde Cnm çıktı bayram dönüşü çok yoğun oluyor zaten
Aynen canim bizde de öyle. Sabah bide doktor a gittim ne göreyim. Dünya kadar sıra olmuş. İşe yetisemiyorum dedim saat 8 10 filan di Allah tan insan gibi insanlara denk geldim de. Müsade ettiler içeri girmeme. 5 dk da muayene oldum raporu yazdırdım oradan koşa koşa ise geldim.
Beraber çalıştığım bayanın surat 5 karış
Bana sabahtan beri hamileliğin çocuğun kotu yanlarını anlatip duruyor. Hevesli olma bu kadar filan dedi uyuz mu ne ya.
 
Ben de perşembe gideceğim Dr a. 18 Mart doğum tarihi ama sezaryan olacağı için daha erken gelecek inş. Herkes sağlıcakla kucağına alır inş.
 
Ya ben anlamıyorum böylelerini, yapma kardeşim sen o zaman, başkasına da karışma laf etme, kişisel görüşlere zerre saygı yok..
 
Ya ben anlamıyorum böylelerini, yapma kardeşim sen o zaman, başkasına da karışma laf etme, kişisel görüşlere zerre saygı yok..
Şimdi ben onun derdini biliyorum . İlçe ye filan girme durumum kalktı benim. Biraz rahat edicem ya o ona kuduruyor.
Bende bunu biliyorum ama aynı is yeri yüz yüze bakıyoruz mecbur kavga filan edemem he he deyip geçiyorum ne yapayım. Yesin kendini. . Bana diyor ki senin boyun uzun 30 40 kilo alırsın yapın musait irisin sen diyor. Sınır oldum ya.
Konuştuğum herkes bebeğin ilk 3 4 ay uyuduğunu filan söylüyor . Ya bu ise sürekli 2 çocuğu nda ne zorluklar sıkıntılar yaşadığını anlatıyor. Ay sinir oldum ya. Neden kilo alayım. Benim ailem de 10 15 den fazla alan olmadı ki.
 
Ya alırsın almazsın bu senin elinde olan ya da genlerine bağlı olan bişey. Çok gereksiz bi konuşma yapmış arkadaşın valla :)
 
Kızlar biraz kasık ağrım var. İki gündüe denizde 15-20dk dan fazla kalmadım ve çoğunlukla yüzme yerine suda serinlemeye çalıştım. Etkisi var mıdır acaba? Ara ara batma yapıyor. Gerçi önceden de yapardı ama birkaç gündür olmayıp burada olunca evham yaptım :)
 

Cnm islak mayoyla kalma su soguksa cok durma dinlenmeye calis deniz snrasi
 
Bence o ara ara batmalar normaldir, şiddetli sancıları acil durumlar içerisinde yazmışlar bana . Ne zamandır ben de hiç hissetmiyordum mesela, dün akşam bi başladı ufaktan :)
 
kızçeler bende ultrasonda bebeğimin kesesini gördüm , heyecandan kaç haftalık olduğumu öğrenmeyi unutmuşum iyimi ,
doktor 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi, doğru dürüst ilgilenmedi, kendi doktoruma randevu bulamamıştım, bugün 15 gün sonraya buldum, artık sürekli ona giderim,
inşallah sorunsuz devam eder hamişliğimiz
 
hasetinden ortadan çatlamadığı kalmış, evet bayağı uyuz muş arkadaşın
 
Benimde baş dönmesinden mide bulantısından günüm geçmedi felaket yorgunum
 
Bence o ara ara batmalar normaldir, şiddetli sancıları acil durumlar içerisinde yazmışlar bana . Ne zamandır ben de hiç hissetmiyordum mesela, dün akşam bi başladı ufaktan :)

Allahtan doktora eşimle birlikte gidiyoruz da ben evhamlandıkça o hayatım doktor normal dedi diye sakinleştiriyor beni :)
 
Arkadaslar benim dr maceram stresli basladi. Doktor ultrasonla kese goremedi radyologa yolladi doppler cektirdi. Orda doktor 4mm lik kese gordu ama surekli kayboluyor cok minik ki 4 haftalik gorunuyor burda dedi. Kendi doktorum beta istedi tekrardan yarin degerlendirme yapacak gec dollenme olabilir dedi. Umarim hayirlisi neyse o olur.
 
Kızlar progestanı kullandıktan ne kadar süre sonra baş dönmesi vs hissediyorsunuz? İlacı içtikten 2-3 saat sonra başım dönüyor ayaktaysam bir sağa bir sola savruluyorum sanki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…