- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 36
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.541
İnşallah olmaz canım.Ya işte o aşamalarda sıkıntı yoktu da ne zaman haftasonu oldu ben bittim yaaİnşallah sende öyle olmaz
Evet ya tatlı çok zararlıymış zaten bebeğe hiç bi faydası yokmuş. Şekerin bebeğe zararı neredeyse sigara kadar varmış, dikkat et diyorlar.
ay ciddi miii bulantım geçince ben de limon+kırmızı erik yiyorum mümkünse ekşi olanlarındanOyy herkeste mide bulantıları başlamış :)
Ben deli gibi kırmızı erik yiyorum yalnız şu var ki bu yaşıma kadar kırmızı eriğe burun kıvırırdım. 3-4 gündür erik suyu+kırmızı erik yiyorum
çok iyi yapmışsın, ben de şekerli çay kahve içmiyorum ama gıdalarda dikkat etmezdim hiç, edicez artık.İnşallah olmaz canım.
Ben zaten şekeri yıllardır çıkardım hayatımdan.
Sadece şekeri değil. Meyve suyunu. Cips ..
Ay bende aynı böyleyim kıznormalde iştahsız ben şimdi yiyorumda yiyorum
Ne kadarlık olmuş olacak cnm pzt beni cumaya cagirdi 5+5olacak o zmnEn gec keseyı ben gorucem galıba haftaya pztesı randevum
ay ciddi miii bulantım geçince ben de limon+kırmızı erik yiyorum mümkünse ekşi olanlarından
çok iyi yapmışsın, ben de şekerli çay kahve içmiyorum ama gıdalarda dikkat etmezdim hiç, edicez artık.
ben bugün 5+5 im yarın kese için gidicem, görebilir miyim acaba.. İnşallah güzl haberler alırım yarın.Ne kadarlık olmuş olacak cnm pzt beni cumaya cagirdi 5+5olacak o zmn
İnşallah görürsün ben de fikir edinirim sendenben bugün 5+5 im yarın kese için gidicem, görebilir miyim acaba.. İnşallah güzl haberler alırım yarın.
İnşallah görürsün ben de fikir edinirim senden
İnşallah görürsün ben de fikir edinirim senden
bence görürsünüz ben 5+2 de keseyi gördüm.
İnşallah olmaz canım.
Ben zaten şekeri yıllardır çıkardım hayatımdan.
Sadece şekeri değil. Meyve suyunu. Cips ..
ben bugün 5+5 im yarın kese için gidicem, görebilir miyim acaba.. İnşallah güzl haberler alırım yarın.
Kızlar folic asit e başladınız mı?
Kızlar folic asit e başladınız mı?
Evet canım ben hamile kalmadan yaklaşık 1 ay önceden başlamıştımKızlar folic asit e başladınız mı?
Yok ben varım Cnm ben haftaya Çarşamba'ya kadar ultrasona girmiycemEn gec keseyı ben gorucem galıba haftaya pztesı randevum
Hangisini kullanıyorsunuz