- 3 Eylül 2011
- 221
- 189
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.561
Bu gün benimde Cnm çıktı bayram dönüşü çok yoğun oluyor zatenAy kaç gündür evde idim bugün iste yim
Evde ne rahatmisim yaaa.
Sabahtan beri oraya kos buraya kos bir oturamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gün benimde Cnm çıktı bayram dönüşü çok yoğun oluyor zatenAy kaç gündür evde idim bugün iste yim
Evde ne rahatmisim yaaa.
Sabahtan beri oraya kos buraya kos bir oturamadim
Ben folic-1 kullanıyorum doktora gitmeden önce başlamıştım eczacı önermişti doktora da söyledim devam edebilirsin demiştiHangisini kullanıyorsunuz
Yani benim canım da deli gibi et istiyor. .Abur cubur alışkanlığım yok Allahtan da tatlıya dayanamıyordum...dondurma delisi olduğumu söyleyebilirim ama onu da hazır sevmem burda çok güzel dondurma yapan yerler var....şimdi hiç istemiyorum komposto, meyve suyu yapıyorum o bile rahatsız ediyor...onlarda da hurma şurubu yapıp kullanıyorum....tuzlu çok rahatlatıyor ve ayran içiyorum deliler gibi....
Kızımda herşey vakitle ölçüyle yiyordum baştan beri şimdi çok fena salmış durumdayım bir an önce toparlanmayı bekliyorum.
Ben 12 Mayıstan beri kullanıyorum folic 1 .Kızlar folic asit e başladınız mı?
Senin 4.hafta biraz ilerlemesi lazım benim de 5i geçtikten sonra cagirdi normal yaniYok ben varım Cnm ben haftaya Çarşamba'ya kadar ultrasona girmiycem
Ben şu hamilelik takvimini yapamadim evhamdan yapayım mı ki çok guzel duruyorBen 12 Mayıstan beri kullanıyorum folic 1 .
yapmalısın gördükçe eriyorum bende bende evhamlıyım yok dış gebelikse,yok kesede bebek yoksa diyeBen şu hamilelik takvimini yapamadim evhamdan yapayım mı ki çok guzel duruyor
Ay tutar mı dersin isterim yani Bizim ailede ilk çocuklar hep kız bakalım :)Sen baya baya ekşi tüketiyorsun auralecim :):) Ye ekşiyi cıkar ayşeyi diye bi söz var ya, tutacak mı bakalım
Ben de 5+3te keseyi net görebildim, 2 cmdi bebeği de gördük :)İnşallah görürsün ben de fikir edinirim senden
Ay tutar mı dersin isterim yani Bizim ailede ilk çocuklar hep kız bakalım :)
Ben de 5+3te keseyi net görebildim, 2 cmdi bebeği de gördük :)
Nereden yapılıyor bulamadımyapmalısın gördükçe eriyorum bende bende evhamlıyım yok dış gebelikse,yok kesede bebek yoksa diye
profilinizden kişisel bilgilere girip hamilelik takv.tıklayın ve yazın :)Nereden yapılıyor bulamadım
Ay yaptım çok heyecanlı Allah daim etsin insallahprofilinizden kişisel bilgilere girip hamilelik takv.tıklayın ve yazın :)
Doğum tarihleri aynı benim bat 8 haziran yakışmış bu arada takvim güzel güzel ilerlesinBen şu hamilelik takvimini yapamadim evhamdan yapayım mı ki çok guzel duruyor
Benim 7hazirandi bu tarihi verdi takvim neyse bir iki gün fark etmez aynen hayırla ilerlesinDoğum tarihleri aynı benim bat 8 haziran yakışmış bu arada takvim güzel güzel ilerlesin
14-03-2017 die düzelt bence☺Benim 7hazirandi bu tarihi verdi takvim neyse bir iki gün fark etmez aynen hayırla ilerlesin
Bir yerde de de 13mart gösterdi:)14-03-2017 die düzelt bence☺
Son adet tarihin 7 se 14 tür bence.Bir yerde de de 13mart gösterdi:)