2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Anladim canim ama dusunucem. Ben b.duzundeyim buralarda da arastiricam bakalim ama burda medicana var dogum cok pahali baska da icime sinen yok. Dogan hastanesi cok guzel temiz fln doktor da tecrubeli. Bakalim haftaya 2li testteki tutumuna bakip karar vericem.
 
Canım ben telden yaptığım için zor olur tarihe göre sıralama rasgele sıralama yaptım . Tamam mavikara bu listeyi kullanmayı kabul ederse son şekilde duzenlerim sayfanın başına yaparız .

mavikara cım kabul eder etmesine de sanırım o da pek çoğumuz gibi listeyi hazırlamayı bilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sen destek atarsan gerisi gelir bu işin. Cillop gibi bi takvimimiz olur, diğer topiklere havamızı atarız yahuuuu

Bu arada tolstoy3 mesela sende yoksun listede, olmayan kızlar kendini yazsın.
Suzansu ayrılıyorum demişti en son, bir daha haber alan var mı?
 

Medicana benim ömrümü yediiii, az daha devam etseydim üstüme hastaneyi yapmaları gerekecekti. Ahhh ahhh kaç senedir oraya ödediğim paralarla ben neler alırdım yaaaa Neyse yinede bebişime kavuşturdular beni o yüzden çok söylenmiycem Doğum fiyatı aldım ben oradan 6850 lerden bahsettiklerini duyunca arkama bakmadan kaçtım en son :)
 

Bende migde agrisida oluyor çok tuhaf azalması gerekirken herşey birden çoğalıyor. Valla bende dua ediyorum iştahla yemek yemek için.
 

Ben de aygisi yas 31 istanbul beklenen tarih 19mart 2017 ( gerci dr ikizler durmuyor subat diyor ama ben grubu seviyorum) 1.cocuk
 
Medusa benm de gittiğim bi hastane var ahh ahh o hastaneye ne paralar ödedim ne paralar :) o parayla sanırım idare eden bi araba alırdım :) Neyse bebislerimize kavuşalım da gerisi gelir inşallah :)
 
 
 
yaş 33 istanbul bdt. 23.03.2017 ilk çocuk
 
Cnm bnm bulantilarim 7. Haftada basladi bu haftaya kdr devam etti yani istinasiz her gun cikarttim.. Ama son bikac gundur cok sukur cikartmiyorum geciyor artik heralde.. Her seferinde insan cok kotu oluyor ama hrp karnima elimi koyup sen iyi ol yeter bebegim dedim o guc veriyo anak insana..
 

Canım bu tarafta bütün doktorlar ikili test için büyükçekmece kolan hastanesinde altan cebeci var perinatoloji uzmanı hep onu öneriyorlar. İstersen bi sor.işi bu yani. Çok ayrıntılı olarak bütün organları artık neler görüyosa söylüyomuş haberin olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…