2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
emzirme olayın da allah nasip ederse 2 yaşına kadar emzirecem hatta biraz fazla da olabilir dedigim gibi nasip bu isler
 
Yemiyoki muhallebi kaşıķ maması hiç sevmiyo ama akşam yemek çorba vs yese de kalkıyo
Benim oğlumda yeniyodu en iyisini aldım yemedi hepsini denedim en sonunda hani bizim küçüklüğümüzden beri olan bi tane var bebek resmi var üstünde bi arkadaşım önerdi ve bayılarak yiyo vermek istemedim ilk ucuz falan diye ama araştırdım 70 seneden beri varmış bu marka bişey olsaydı bu zmna kadar olurdu sanırım ben rahat ettim ilk defa bşeyin tadını çok sevdi
 
Adı ne ki deneyim bende
 
Reklama girmez sanırım

gece olanı var ben gece yatmadan 1 saat önce yediriyorum sonra sütünü içiriyorum

Arı mama'nın içerisinde ilave şeker var yalnız. Eğer dikkat ettiğiniz bir konuysa şeker hususu bence başka bir mamaya yönelin. İnstagramdaki gıdadedektifi hesabı hepsini incelemişti tek tek, ordan da bakabilirsiniz.
 
Bakayım bi herşeyden aldım hepsi çöpe gitti bebekte yok etrafında vereyim kutu mamada sevmiyo onlarında hepsini denedim
Bi tek arı mama ocakta kaynatılarak yapılıyor diğerleri öyle diil en pahalısından en ucuZuna kadar denedim bi tek bunu sevdi ben sadece gece yatarken yedirip yatırıyorum teyzem eczacı bugün ona sordum onlarda satıyorlar günden 1 seferden bişey olmaz başka öğün verme dedi ben bi tek gece veriyorum eskiden herkes pirinç unuyla büyümüş kimseyede bşey olmamış aksine herkes sağlıklı ama şimdiki nesil çok çabuk hasta oluyo ben annemleri yada büyükleri dinliyorum kaç tane çocuk büyütmüşler vardır bi bildikleri diye düşünüyorum
 
Bende arı mamanın kullanıyorum diğer markaların denedim oğlum yemedi. Sütlü pirinç ununu kullanıyorum irmik ekleyip yapıyorum yiyiyor yatmadan önce bir defa veriyorum.
 

Hiç dogru/yanlış öyle şeyler düşünmüyorum, tek çocuğum ve başka çocuk planım yok. Kokusunu içime çeke çeke yatıyorum. Bir daha Bebek olmayacaklar, bu anlar bir daha gelmeyecek :)
 
Halaa herkez kullanıyo pirinç unu valla yese bende kullancam bi denerim
 
Kızlar eski pirinç unu öğütülen pirinç unu bende saf öğütülmüş kullanıyorum içine muz azıcık zeytinyağı koyuyorum çok faydalı olduğunu okudum tam pirinç unundan sanılanın aksine birsürü vitamin var. Arı mama katkı maddesi içeriyordur doğru ama ne hikmetse benim yeğnimdw onla büyüdü çok ender hasta olur maşAllah. :).
 
Cnm öle deme tabiki annelerimze saygım sonsuz ama nenelerımz doğru yapmş ama annelerımz biyerde hata etmişler şimdiki herkes hasta..tohumlar eski tohum değil,tavuk desen öle,etler delirmş durumda,herkes şeker komasında radyasyon ala ala herkes kanser birde dha 1yaş olmadan şeker uzak tutalım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…