2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305


Bizimki 3 kere yiyo sağlık ocağı 5 öğün mama falan diyo bunu ar zor yiyo iştah yokki

Ben sadece 1 ana, 1 ara öğün veriyorum. 9/9.5 aylık olduğunda da akşam yemeğine başlayacağım. Onun dışında hep anne sütü olarak gidiyoruz. Ek gıda baya baya ek oğlumda:)

Ben mama hiç vermedim kg da normal . Ek gıdaya gelince sabah kahvaltıda bir çay kaşığı yumurta sarısı yiyor bir de bir çay kaşığı uzum pekmezi.

Öğle çorba
Akşam çorba
Ya princli ya bulgurlu .

Ben bu kadar yediriyorum iki saatte bir de emiyor. Sizce yeterli mi ?
Meyve de bazen yediriyorum. Yoğurt pek sevmedi. Corbasini seviyor ama kendini sevmiyor.


Kızlar bebeklerınız alkış ve bye bye yapmaya başladılar mı?
Ya benimki ikisini de yapmıyor daha .eliyle gel gel yapmasını ogretiyorum ama anlamıyor sanki.
Aciktigi zaman Emm emme demeye başladı.
Bir de aba baba diyor. Şimdilik bunlar
 
Kızlar günaydın herkese uzun zamandır yazamıyorum.masallah hepimizin bebeklerine.benim bebegim alkış çak vs yapıyor.ama emeklemiyor.artık emeklemesi gerekmezmi.sürünerek yada yuvarlanarak ilerliyor:)yani dizlerinin üzerinde ilerlemiyor.szinkiler basladımı emeklemeye.ek gıda konusuda gecmiş.kahvaltı ve bir meyve püresi dısında oturtamadım daha menüyü tam.full anne sütü devam.hala regl olmadım.8.5aylık oglum.normal mi ya.siz oldunuzmu
 
Merhaba kayıt olduğum sağlık ocagı yeni açıldı ve pek bilgili olduklarını düşünmüyorum. Hiçbir şey hakkında bilgi vermiyorlar zaten boyu kilosunu ölçüyor aşısı varsa yapıp gönderiyor. Ben soruyorum sordukça tahmini cevaplar veriyor. Kg normal oldugu halde daha fazla ek gıda yemeli diyor.. Sanırım doktor kontrolüne gitmem daha sağlıklı olcak..
 
Günaydın kızlar oğlum sabah uyandığından beri hapşurup burnu akıyor başka şikayetimiz yok. Dün akşam amcası sevmeye gelmişti aynı sikayetler vardı ve sinüzit olduğunu söyledi. Sinüzit bulaşıcı değil ama böyle uyanması kafamı karıştırdı. Dün gecede biraz huysuz uyuyordu (ben dişten oldugunu düşünmüştüm)
 
Doğumdan sonra ilk aydan beri adet oluyorum. Benimki de 9 aylık olmasına 6 gün var emeklemiyor doktor 10.aya kadar normal hatta bazı bebekler hiç emeklemez dedi. (Babasıda emeklemeden yürümüş). Desteksiz oturabiliyor mu ?
 
kızım 2 buçuk aylıkken ilk olmaya başladım her ayda düzenli oluyorum bizimki 8buçuk aylık perşembeden beri emekliyor yeni başladı bide koltuğa tutunup ayağa kalkabiliyor
 
Evet oturuyor canım oturmasında sıkıntı yok.emeklemiyor.aslında emekleyebilse sıkılmaz diye düşünüyorum.simdi bir oyuncak isteyip alamayınca işaret ederek aglıyor verene kadar.
 
kızım 2 buçuk aylıkken ilk olmaya başladım her ayda düzenli oluyorum bizimki 8buçuk aylık perşembeden beri emekliyor yeni başladı bide koltuğa tutunup ayağa kalkabiliyor
Masallah canım .biranda baslıyor demekki bu emekleme.bende bekliyorum heyecanla.cok tatlılar ya
 
Bizimki yarın 8 aylık olacak emeklemiyor sürünüyor yuvarlanıyor desteksiZde oturamıyor . Hergün düzenli kahvaltısını veriyorum.
 

life dişe bağlama bence.doktor mutlaka görsün enfeksiyonda olabilir.deniz de cumadan beri alev alev yanıyor.dişi de ,zorluyor ama doktora dün götürdüm.boğazında enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi.4 gün ateşi düşmez dedi ve gerçekten de düşmüyor.


benim doktorum 8.ayda kana baktı ve değerleri iyi başlamayın dedi.vermiyorum ben de.öyle 6.ayda sıfırlandığı falan da yok canım.

Kızlar bebeklerınız alkış ve bye bye yapmaya başladılar mı?

evet, birkaç gündür alkış yapıyor.
 
kızlar fenalardayız.calpol,dolven ve fitile rağmen 37.5 altına inmeyen bir ateşle uğraşıyoruz.durmadan kompres yapıyoruz ve antibiyotik veriyoruz ama hep 38-38.6 arası.doktorumuz ateşlenmesinin normal olduğunu, bunun bağışıklık sistemi için gerekli olduğunu söyledi.9 aylık deyince de artık zamanı dedi.ben de dişe yordum ama enfeksiyon var boğazınd.ilaç iiçirmek deveye hendek <-atlatmaktan zor.kusup duruyor ve biz iki gecedir uyumadık.havale geçirmesinden korkuyoruz.
 
Çok geçmiş olsun Can'ım. Rabbim şifa versin bebişine. İnşallah en kısa zamanda ateşi normale döner.
 
Allah korusun, esirgesin
 
Bende daha olmadım adet.
Adet olunca da hamilelik stresi olacak boşver rahatız böyle bir yıla kadar yolu varmış.
 

Çok geçmiş olsun canım Tez vakitte atlatsın şnşallah.
 
Bebekleriniz siz odadan çıktığınızda ağlıyor mu? Benimki pek tepk vermiyor ya:)) yani odaya döndüğümde seviniyor ama çıkarken elinde oyuncağı varsa özellikle sadece arkamdan bakıyor:)

Bir diğer sorumda bu oral dönem ne zaman bitiyor? Yani her şeyi ağzına götürme ne zaman sona ericek:)
 
Kızlar bebeklerınız alkış ve bye bye yapmaya başladılar mı?

Yok ya hala yapmıyor. Geçen hafta bir kaç kez bay bay yapar gibiydi ama yine gitti. Kafayı taktım ben de.


Çok geçmiş olsun canım, atlatır inşaallah bir an önce.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…