2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Benim kız da oyuncaklara uzanıp tutuyor oyun halısındaki aslan var özellikle onun ucundakine rahat yetişiyor ağzına alıyor hatta onu :) sürekli eli ağzında parmak emiyor yumruk emiyor her şeyi ağzına götürme derdinde :) Ss35 canım o aslan dokunup çektikçe çalar dokunmayacaksınız ya da altındakini çekmeyeceksiniz o zaman susuyor :) ya da pilini çıkar.Bu arada seninki biraz daha küçük daha geç doğdu ya oyun halısını hemen anlamayabilir belki muhtemelen zamanla alışır sever :)
 
Arkadaşlar hangi oyun halısını aldınız memnun musunuz? Ben de alıcam.karar veremedim çok da pahalı bişe istemiyorum.


Süt sağmaya başladım tabi bu sefer saklamak için.kaç cc poşetlemeliyiz?? 90 çıktı 90 mı koyalım ?? Ya da 30 lu koysak az mı bilemiyorum ve buzluktakiler sütü kokutur mu acaba?? Bazen oluyo ya bekleyince buzdolabı kokusu siniyor.

Dönem konusu geçmiş.20mart dopumlu kızım yüzüstü koyunca çok sinirleniyo bağırarak kalkmaya çalışıyo :) nası alıştırma yapalım?? yeni tutmaya başladı.parmaklarını emiyor.tembel mi benm kız acaba?
 
Ufacik bir yardimim olduysa ne mutlu bana :) etraftakilere kulak tikamak tek yol. Cunku onlara gore abartiyoruz. Sanki ben canimin cektiklerini yememeye bayiliyorum.duymamazliktan gel canim. Esin sana destek olsun yeter
 
 
Evet benim oğlum oyun halısındaki oyuncaklara daha uzanamıyor sadece şaşkın şaşkın hepsini inceliyor:)
 
Can'ım bende burda sormuştum hangi oyun halısı diye arkadaşlardan bondigonun serüven ormanını tasviye etmişti ben aldım dün elime ulaştı gayet güzel bir ürün sende incele istersen netten.
 
Evet benim oğlum oyun halısındaki oyuncaklara daha uzanamıyor sadece şaşkın şaşkın hepsini inceliyor:)
Benimki de öyleydi canım ilk aldığımda 2.5 aylıktı şuan 3.5 aylık başlngıçta sadece bakıyordu şimdi kendi vurmaya tutup çekmeye başladı kaldığı süre de uzadı hatta bazen onda uyuyor kalıyor ya da yoruluyor göz ovuşturuyor hemen alıp emziriyorum çabucak uyuyor :) seninki de şimdi bakıyorsa zamanla daha da ilgi gösterir hem gelişimlerine de katkısı oluyor.
 
canım geçenlerde yazmıştım ama sağma için yine yazayım.Şimdi sağdın bitirdin ya ya da emzirdin sağmaya geçeceksin.Araya bi 15-20 dk koy.Sonrasında biraz göğüs ucunla oyna sıktır ileri geri vs süt akım refleksi tetikleniyor süt iner ya göğüs sızlar o oluyor sonra tekrar sağ yine gelir süt hızlı.Ben de yavaştan biriktirmeye başlayacağım eylül için.Yumuşamış artık süt gelmeyen ya da çok zor gelen göğüste bile işe yarıyor.Ben bir kısmını 60 bir kısmını 120 koyacağım.Gün içinde ben yokken illa ki bitirir diye düşünüyorum.
oyun halısı bondigo serüven ormanı aldım 89 tlye gittigidiyordan kızım çok sevdi benim çok memnunum.
Dönmede de benim kız dönüyor kolu altında kalıyor sinirleniyor yüzüstü durmayı pek sevmiyor zaten.Benimki daha çok aranırken yattığı yeri emecem diye kafayı çevirirken dönüyor :) Tembel değil canım yapar zamanla erken bile hatta merak etme :) tutması da çok iyi şuan için.
 
Can'ım bende burda sormuştum hangi oyun halısı diye arkadaşlardan bondigonun serüven ormanını tasviye etmişti ben aldım dün elime ulaştı gayet güzel bir ürün sende incele istersen netten.

Bunun bşr de piyanolusu var hangisi kullanışlı acaba
 
Eline dokundur cisimleri parmaklarını ac tutmasını sağla ben öyle yaptım 2 sinede şimdi tutuyo salliyo bizimki de yüz üstü yatmaktan nefret ediyo o yüzden çok kaldıramiyo kendini ona alıştıramadım koyduğum an bagrıyo
 
Anca yapicak daha hepsi aynı anda yapamaz hepsi farklı süt ne çıktıysa köy lanisohun süt poşeti var iyi kitleniyo koku vs olmaz ki hep koklarım cikardigimda ne tadı ne kokusu değişmiyo büyük oğluma fisherpiresin orman konulu olanı almıştım sağolsun kuru halısı ve sopası kaldı ama çok iyidi alırsam ondan alcan bidaha piyanosu vardı ayaklarıyla basıp duruyodu güzeldi
 
benimkine yüzüstü yatırımda hemen aglamaya basliyo kafayı kaldiriyor ama kollardan destek alıp kaldıramıyor
 
slm kızlar...bugün 4.ayımız tamamlandı ve aşılarımızı olduk.kızım ateşlendi, ilaç verdim uyuyor.her zaman gittiğimiz doktor yoktu.rota da yapılmalıydı, hem muayene hem rota için başka birine gittik.bu doktor rota aşısında ısrarcı değilim, korumasına da çok güvenmiyorum dedi.kaldık mı öyle...tabi ilk doz yapıldığından bunu da yaptırdık.

sonra alerjiyi ve kanlı kakayı anlattım.alerji kan yapar dedi ve diyette olduğum için tebrik etti.Teşekkürler M Molly123 , LifeandFeel , mashmallow ...çok yardımcı oldunuz ve gerçekten sizin sayenizde bilinçlendim çünkü kulak arkası kabuklanma ve döküntüler olduğunda doktoru kremi kullan ama diyet yapma demişti.mukus var hala ama sıkı diyete devam.Allah dert göstermesin sizlere...(tüm annelere)

bu arada yeni doktor idrar tahlili istedi ve idrarda lökosit 25 çıktı.yarın kültür vericem.nedir kızımın bu enfeksiyonlardan çektiği ya...

gözümüz maalef yine çapaklandı.göz hastanesine gittik.uzman baktı.tıkalı kanalın açılması 1 yaşına kadar sürebilir.açılmazsa genel anestezili bir ameliyat olacak dedi ve dönüşümlü kullanmamız için 2 damla verdi.göz muayenesi yapılmalıymış 4-6 ay arasında...muayene için damla döktü gözün yarım saat bekletti.kızımın gözbebekleri çok büyüdü.hala da büyük.umarım normaldir.yaptıracaklara ufak bir bilgi.

sizi seviyorum 2017 Mart anneleri..İyi ki varsınız...
 
Kızlar yazın çok sıcak oluyor evler bebişleri klimalı odaya koyuyormusunuz? Benim evde klima yok evimde çok sıcak yazın oğlum sıcaktan uyumaz gelicek ay klima alıcaz ama bebeği klimalı odaya koyup hasta etmek istemiyorum. Siz Nasıl yapıyorsunuz ya da yapıcaksınız?
 

ben klima önünde büyüttüm.bişeycik de olmaz canım.
 
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. Bende aşılardan korkar oldum. Bizimde 2. Ay aşımız Ateş yapmıştı. Şurup mu verdin? Fitil mi? Canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…