2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
İyi ki kan yok dedim az önce yine kan vardı kakasında..(Yarın kalan tahlilleri çıkacak ama yarın götürmem zor salı tekrar gideriz artık kontrole.
Tüh ya bizde daha hi. Kan çıkmadı çok şükür mukusta öyle aşırı değil ama çok sulu ve az mukuslu

canım hapşırma normalde de oluyor da öksürük ve ateşi takip et sık sık kontrol et benim kız da öksürüyordu gece ateşler içinde uyandı acile götürdük.
benim oğluşta aşırı sert öksürüyo hatta öksürükten sonra birde bağırıyo hırıltıda var doktor suyamadı hırıltıyı. Ben napıcam hiçbir fikrim yok bizim alerjik çünki hastalanma filan yok.
 

biZimki gerçekten normal :) tamamen anne sütüne geçince oldu. Başka da bir sıkıntımız yok, o yüzden normal değerlendirildi.
 
biZimki gerçekten normal :) tamamen anne sütüne geçince oldu. Başka da bir sıkıntımız yok, o yüzden normal değerlendirildi.
Yok ben zaten sizinkine yönelik yazmamıştım , bizimki de öyle ama ekstra sıkıntılar olduğu için şüphelenildiğini belirttim.Sizinki normaldir ona bir şey demedim.
 

Ben çok sorgulamiyorum. Böyle bir virüs var ve bunun aşısı da varsa, doktorum da yaptır diyorsa yaptırıyorum. Bu arada ben çocuğu da çok esirgemiyorum, es dost akraba herkesin kucaginda bana şart :))
 
Cok geçmiş olsun.ıhlamur kaynatıp bi iki damla versem bişe olur mu acaba
Canım ben 1 aylıkken götürdüm aynı sebeple dr genel durumunda bozulma emmeme ateşlenme bunlar olursa getirin dedi.İlkinde sıkıntısız atlattık bunda da öyle olur herhalde diye rahattım bu kez ateşlendi.Dr bol bol emzir ilaca gerek yok demişti.Ateşlenince fitil koyduk bir de buhar verildi biraz.Sen bilirsin ama bence anne sütü yeterli olur ateşi falan yoksa.
 
Kakası nasıl ki pütürlü falan mı
 
cok saolasn
 
Canım yaptır istersen ben büyük oğlumda yatırmıştım geçen sene ağır bi ishal oldu 3 kg kaybetti dr ilk rota aşısı oldumu diye sordu iyiki yaptirmisim dedim bundada 3 gün önce yaptirdim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…