2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar ya bir şey sorcam, sizlerinde kasık hizasında yani sanırım rahmin alt bölgesinde ağrı oluyor mu? Büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ama size de danışmak istedim.

Kızlar ya bir şey sorcam, sizlerinde kasık hizasında yani sanırım rahmin alt bölgesinde ağrı oluyor mu? Büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ama size de danışmak istedim.
Cok az arada elektrık carpar gıbı oluyo ama cok nadir oluyo canım belki hareketlısındır ben az hareket ediyorum belki ondandır

Cok az arada elektrık carpar gıbı oluyo ama cok nadir oluyo canım belki hareketlısındır ben az hareket ediyorum belki ondandır

Yani bugün temizlik yaptım biraz, böyle değişik bir ağrı, nefes alırken daha çok vuruyor mesela. Bilemedim

Merhabalar bende Mart 28 de doğum yapıcam görünüyor takvimde bu ayın sonunda amerikaya gidicez eşimle doğum orda olacak bi aksilik olmazsa amerikada doğum yapan yada düşünen varmı aranızda

northernlights canım gözün bile olsa seni böyle incitmesine izin verme. Hem niye memnun edesin ki sen onu. Ya bi güzel ders ver rest çek ya da umursama zerre kadar.

Merhabalar bende Mart 28 de doğum yapıcam görünüyor takvimde bu ayın sonunda amerikaya gidicez eşimle doğum orda olacak bi aksilik olmazsa amerikada doğum yapan yada düşünen varmı aranızda
Amerika bizim için hayaller ve hayatlar ülkesi

Canım benim basima geldi 50 lik yukledim168 çıktı 2 gün sonra 100luk yukledim normal çıktı ama doktorum yinede tatli şeyler ve hamur işi çok yeme dedi

Selam kızlar bugun çok ruyalar gördüm internetten baktım anlamları kötü olunca etkilendim niye bu kadar hassasım ki birde çok tatlı yiyorum duramıyorum hergün tatlı yedim 3 4 gündür nasıl duruyosunuz tatlı yemeden

Bnde duramiyorum surekli cikolata yemek istiyorum sabah kalkar kalkmaz ilk yedigim cikolata oluo onu yiyince kendime geliyorum

Ben de şimdi bunu yazacaktım
Karnımın alt kısımlarında ağrı var bu hafta başladı sizde de varmı diyecektim
Bebek normal herzamanki gibi hareketli

Kizlar bir sorum olacakti burdaki herkes özelde mi dogum yapacak devlettede dogim yapacak olanınız var mi aranizda ?

Iyi aksamlar arkadaslar.drdan donuyorum.(tup bebek drum).kilomu cok fazla buldu.60 la hamile kaldim suan 72 ciktim.trhlikeli dedi bebek 980 gr ve 1 hafta onden gidiyormus.seker yuklemesi yaptirmistim 75 gr la aclik 81 .2 saat sonra 126 cikmisti.yarim tekrar sekerini olctur beni ara dedi..sulandirici kullanan arkadaslar druum gobekten degilde koldan yapmami soyledi karin iyice gerilmis..sizinlede paylasmak istedim.

Casual smart travel canım uygun yollu olanlara bakıoruz szin baktıgınızda güzelmiş ama pahalı gelio bana

Ben de aynı durumdayım , diyetisyene yönlendirdi, bugün okul çıkışı gidicem. Bakalım ne diyecek diyetisyen
Bana direk kendi söyledi cnm yemeyecegim şeyleri-meyve;tatlı,pasta börek makarna yasak dedi.Diyetisyene gidince yazar mısın;belki farklı bir ley söyler sana...

Ben de şimdi bunu yazacaktım
Karnımın alt kısımlarında ağrı var bu hafta başladı sizde de varmı diyecektim
Bebek normal herzamanki gibi hareketli

Benimde geçen hafta başladı işte, normal demek ki heralde rahim büyüyor ya da bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım. Benimki ters de duruyor gerçi:)

Peki bişey sorcam, bebeğin her saatte mi hareket etmesi önemli? Yani iş yaparken duymuyorum mesela, 2-3 saatte bir dinleyebiliyorum ben. Bazı günler çok hareketli oluyor, bazı günler sakin. Normaldir dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…