- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.401
Cok az arada elektrık carpar gıbı oluyo ama cok nadir oluyo canım belki hareketlısındır ben az hareket ediyorum belki ondandırKızlar ya bir şey sorcam, sizlerinde kasık hizasında yani sanırım rahmin alt bölgesinde ağrı oluyor mu? Büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ama size de danışmak istedim.
Cok az arada elektrık carpar gıbı oluyo ama cok nadir oluyo canım belki hareketlısındır ben az hareket ediyorum belki ondandır
Dinlen canım ondandır ayaklarını dikle bana hersey yasak oturunca bıle cok agrım oluyo illaki hep yatıcamYani bugün temizlik yaptım biraz, böyle değişik bir ağrı, nefes alırken daha çok vuruyor mesela. Bilemedim
Amerika bizim için hayaller ve hayatlar ülkesiMerhabalar bende Mart 28 de doğum yapıcam görünüyor takvimde bu ayın sonunda amerikaya gidicez eşimle doğum orda olacak bi aksilik olmazsa amerikada doğum yapan yada düşünen varmı aranızda
Canım benim basima geldi 50 lik yukledim168 çıktı 2 gün sonra 100luk yukledim normal çıktı ama doktorum yinede tatli şeyler ve hamur işi çok yeme dediMerhaba;ne zamandır yazamıyordum.şeker yüklemesi yaptırdım ve doktorum yüksek çıktığını söyledi-diyet verdi-sonra testi tekrarlayacagız dedi.başına gelen var mı,korktum ağzıma şeker namına bir şey sürmüyorum
Dinlen canım ondandır ayaklarını dikle bana hersey yasak oturunca bıle cok agrım oluyo illaki hep yatıcam
Bnde duramiyorum surekli cikolata yemek istiyorum sabah kalkar kalkmaz ilk yedigim cikolata oluo onu yiyince kendime geliyorumSelam kızlar bugun çok ruyalar gördüm internetten baktım anlamları kötü olunca etkilendim niye bu kadar hassasım ki birde çok tatlı yiyorum duramıyorum hergün tatlı yedim 3 4 gündür nasıl duruyosunuz tatlı yemeden
Ben de şimdi bunu yazacaktımKızlar ya bir şey sorcam, sizlerinde kasık hizasında yani sanırım rahmin alt bölgesinde ağrı oluyor mu? Büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ama size de danışmak istedim.
Casual smart travel canım uygun yollu olanlara bakıoruz szin baktıgınızda güzelmiş ama pahalı gelio banaDaha denemedim ama kullananlar genelde aksam yatarken suruyormus direkt olarak sabah pamuk gibi oluyor falan diyorlar.
Casual in hangi modeline baktin bizde casual alacagiz çünkü genelde cift yonluler ama 360 derece donderemiyosun sadece. Bu da cok lazim degil bana acikcasi trona modelini alacagiz kismetse
Çok saol cnm,moral oldu söylediklerin...Gecmıs olsun canım bısey olmaz doguma az kaldı zaten diyetse yaparsın daha kotusu olmasın insallah uzme kendını
Bana direk kendi söyledi cnm yemeyecegim şeyleri-meyve;tatlı,pasta börek makarna yasak dedi.Diyetisyene gidince yazar mısın;belki farklı bir ley söyler sana...Ben de aynı durumdayım , diyetisyene yönlendirdi, bugün okul çıkışı gidicem. Bakalım ne diyecek diyetisyen
Ben de şimdi bunu yazacaktım
Karnımın alt kısımlarında ağrı var bu hafta başladı sizde de varmı diyecektim
Bebek normal herzamanki gibi hareketli
Canım 50 lik yapıldı;133 çıkmış;çok riskli dedi.Geçen hafta 50 mg yüklemem 150 çıktı, 2 gün sora 100 yaptı onda normal çıktı. Size kalkık yapıldı
Off hemde nasil bazen ayaga kalkamaz hale geliyorumKızlar ya bir şey sorcam, sizlerinde kasık hizasında yani sanırım rahmin alt bölgesinde ağrı oluyor mu? Büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ama size de danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?