2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Daha var doğuma bence endiselenmeyin.son gün dönerse normal olur diyen doktorlar var son bir haftaya kadar herşey olabilir bence son ayınızda endişelenirsiniz daha küçüğüz

Canım öncelikle sanada büyük geçmiş olsun . benim de dediğin gibi bikere geldi dahada gelmedi hareketlerde de sknti yok grip olmuştum ufaktan uşuttuk oyuzden olabilir tabiki gitmekte fayda var bende gidicem ne olur ne olmaz bi baksın bence kullan çünkü doktor zararlı bisi vermez bende bi ara antibiyotik kullanmak zorunda kaldım içmedim doktor kızdı içmez sen daha kötü olur diye mecbur kalıyoruz

Kızlar benim tansiyon dr da fazla çıkıyor 15 9muydu neydi ama evde ölçüm yapıyorum normal bide bilekten ölçenle ölçüyorum kızlar dr dediki büyük 14 küçük 9u geçerse ilaç baslıycaz dedi

I isimx yok canım özel olarak dogum hıkayelerini okumuyorum önume denk geldi bu sorunu sezeryandada yasıyan olmustu dıkkatımı cektı sanırım kaderımız neyse o olcak

Bebek arabası alanlar varmı ? Kaç kg arabanın agırlıgı? Dün prego violaya baktım çok begendik kullanışlıda fakat çok agır 13 kg e bebeğinde agırlıgı olcak tek elle kapatıp kaldırmam pek mümkün görünmüyor onun casual baktık o 8 kg onunda çift yön olmaması kafamı karıştıryor her zaman öne eğilip bakmak zorunda kalcam .almasam mı diye düşündüm kanguruyla nereye kadar idare edilir bilemedim

Bende aldım sudocrem direkt olarak mı sürcez yüzümüze lekeler için

Daha denemedim ama kullananlar genelde aksam yatarken suruyormus direkt olarak sabah pamuk gibi oluyor falan diyorlar.

Casual in hangi modeline baktin bizde casual alacagiz çünkü genelde cift yonluler ama 360 derece donderemiyosun sadece. Bu da cok lazim degil bana acikcasi trona modelini alacagiz kismetse

Merhaba;ne zamandır yazamıyordum.şeker yüklemesi yaptırdım ve doktorum yüksek çıktığını söyledi-diyet verdi-sonra testi tekrarlayacagız dedi.başına gelen var mı,korktum ağzıma şeker namına bir şey sürmüyorum

Cok zor canim, okurken bile uzuluyor insan. Kimsenin sana bunu yapmaya hakki yok. Sen degerlisin
çok teşekkürler canım desteğin için.

canım yeme diyip önünden alsam yine söylenmeye devam ediyor, hiç bir konuda memnun olmuyor, hep şikayet. haklısın belki de bakışımı değiştirmem lazım.

canım konuşsam haklısın diyor bana hak veriyor ama sonra aynı hareketlere devam ediyor, inşallah bir çözüm bulabilirim.

canım aslında yapısı hep böyle eleştiri üzerine kurulu bir yaşamı var, yardımcıya da laf ediyor, hiç bir şeyi beğenmiyor, her şeyi yapmayı sadece kendisi biliyor ona göre.ama pratikte de hiç bir şey yapmıyor maalesef.

sağol canım aynen inanmıyor bana numara yaptığımı sanıyor, doktor gözünün önünde de söylese inanmıyor maalesef.

canım konuşunca bana hak veriyor, yalvarıyor ama sonra yine aynı şekilde davranıyor, inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim.

Gecmıs olsun canım bısey olmaz doguma az kaldı zaten diyetse yaparsın daha kotusu olmasın insallah uzme kendını

Ben de aynı durumdayım , diyetisyene yönlendirdi, bugün okul çıkışı gidicem. Bakalım ne diyecek diyetisyen

Derli toplu oluyor oda olunca, bir de ne bileyim heves işte ilk bebek olunca öyle evde bir odası olsun istedim ben de. İnşaallah orda uyuduğu günleri görmek nasip olur:)

Geçen hafta 50 mg yüklemem 150 çıktı, 2 gün sora 100 yaptı onda normal çıktı. Size kalkık yapıldı

Kızlar ıkı hafta aradan sonra bugun işe gıttım ya hıc oturamıyorum asagı kısımlarım kasıklarım patlayacak gıbı oluyo napıcam bılemıyorum işlerim de var kendi işimiz ama bana ıhtıyac var yıl sonu mecbur nasıl olcak boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…