• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Daha var doğuma bence endiselenmeyin.son gün dönerse normal olur diyen doktorlar var son bir haftaya kadar herşey olabilir bence son ayınızda endişelenirsiniz daha küçüğüz :anneadayı:

Canım ben dün akşam dediğin gibi bi su gelme durumu yaşadım,dediin kadar bir ıslaklık oldu ve akintimda beyaz ve çok azcik olurdu,ertesi gunun gecesi otururken birden karnımın altında toplandı bebeğim ve çok ağrıdı kalkamadim hemen doktora gittik,cok sukur bebegimde de duruşunda da sıkıntı yokmuş ,alttan muayene etti ve çok akıntın var deyip fitil verdi,cok tecrübeli ve kaliteli bi doktor olmasa guvenmezdim çünkü hiç akıntı problemi yaşamıyorum ama demekki o su akıntı oluyor,havalar soğudu usutuyoruz herhalde.simdi fitili kullanmakta kararsizim bana bi akıl verin
Canım öncelikle sanada büyük geçmiş olsun . benim de dediğin gibi bikere geldi dahada gelmedi hareketlerde de sknti yok grip olmuştum ufaktan uşuttuk oyuzden olabilir tabiki gitmekte fayda var bende gidicem ne olur ne olmaz bi baksın bence kullan çünkü doktor zararlı bisi vermez bende bi ara antibiyotik kullanmak zorunda kaldım içmedim doktor kızdı içmez sen daha kötü olur diye mecbur kalıyoruz

Kızlar benim tansiyon dr da fazla çıkıyor 15 9muydu neydi ama evde ölçüm yapıyorum normal bide bilekten ölçenle ölçüyorum kızlar dr dediki büyük 14 küçük 9u geçerse ilaç baslıycaz dedi

I isimx yok canım özel olarak dogum hıkayelerini okumuyorum önume denk geldi bu sorunu sezeryandada yasıyan olmustu dıkkatımı cektı sanırım kaderımız neyse o olcak :(

Bebek arabası alanlar varmı ? Kaç kg arabanın agırlıgı? Dün prego violaya baktım çok begendik kullanışlıda fakat çok agır 13 kg :( e bebeğinde agırlıgı olcak tek elle kapatıp kaldırmam pek mümkün görünmüyor onun casual baktık o 8 kg onunda çift yön olmaması kafamı karıştıryor her zaman öne eğilip bakmak zorunda kalcam .almasam mı diye düşündüm kanguruyla nereye kadar idare edilir bilemedim

Bende aldım sudocrem direkt olarak mı sürcez yüzümüze lekeler için

Daha denemedim ama kullananlar genelde aksam yatarken suruyormus direkt olarak sabah pamuk gibi oluyor falan diyorlar.
Bebek arabası alanlar varmı ? Kaç kg arabanın agırlıgı? Dün prego violaya baktım çok begendik kullanışlıda fakat çok agır 13 kg :KK43: e bebeğinde agırlıgı olcak tek elle kapatıp kaldırmam pek mümkün görünmüyor onun casual baktık o 8 kg onunda çift yön olmaması kafamı karıştıryor her zaman öne eğilip bakmak zorunda kalcam .almasam mı diye düşündüm kanguruyla nereye kadar idare edilir bilemedim

Casual in hangi modeline baktin bizde casual alacagiz çünkü genelde cift yonluler ama 360 derece donderemiyosun sadece. Bu da cok lazim degil bana acikcasi trona modelini alacagiz kismetse

Merhaba;ne zamandır yazamıyordum.şeker yüklemesi yaptırdım ve doktorum yüksek çıktığını söyledi-diyet verdi-sonra testi tekrarlayacagız dedi.başına gelen var mı,korktum ağzıma şeker namına bir şey sürmüyorum :(

Cok zor canim, okurken bile uzuluyor insan. Kimsenin sana bunu yapmaya hakki yok. Sen degerlisin
çok teşekkürler canım desteğin için.

ilk bebeğin kaç yaşında?genelde doğum sonrası 1 yıl eşlerin arası düzelemez.yeni düzene alışmak zorlar insanı.yemek olayı ayn ben...aynı çorbaya nane atarım, atma der.atmam at der.salça olarak biber salçası kullanmadım diye öter.soğan olsa niye var, olmasa niye yok...yemeden tuzu yok der...der de der....ben napıyorum."yeme"diyerek tabağı önünden alıyorum.bi ara hep dışardan yedi.şimdi söylenmeden yiyor.takma kafana...çoğu erkek böyle.ne kadar cefa ceksen de anlamazlar.yapıları bu.beyinleri küçük, almıyor.ben görmüyorum çoğu şeyi.çocuğm var.ya boşsanırım ya çekerim ki babasız kalmasınlar diyw çocuklarım yuvamın devamı için fedakarlık yapmaya devam ediyorum.millet nelere katlanıyor.biraz da bakışını değiştir ve kendini harap etme.

canım yeme diyip önünden alsam yine söylenmeye devam ediyor, hiç bir konuda memnun olmuyor, hep şikayet. haklısın belki de bakışımı değiştirmem lazım.

Gerçekten zor bir durum heleki hamilelik psikolojisiyle baş etmeye çalışırken herkes ten anlayış beklerken en yakınınızdaki kişinin böyle olmazı zor ama içinden çıkabilirsiniz durumun kendinizi çok bunaltmamaya çalışın bence karşınıza alıp sakin bir şekilde konuşun sizi kaybetmekten korktuğunu söylüyorsunuz bu şekilde davranarak ondan uzaklaştığınızı belirtin hatta aile danışmanı veya bireysel olarak psikolojik yardım alabileceğini söyleyin durduk yere bu şekilde davranması aile bütünlüğünüzü bozuyor güzel yolla anlatma ya çalışın beraber bu durumdan kurtulabilceğinizi Mutlu olmayı her ikimizinde hak ettiğini söyleyim yazık sizede güzel ailenizede

canım konuşsam haklısın diyor bana hak veriyor ama sonra aynı hareketlere devam ediyor, inşallah bir çözüm bulabilirim.

Canim hepmi böyleydi sonradanmi oldu zor bi karakter hele hamileyken iyice batar insana sende açık açık sor beni delirtmekten zevkmi aliyosun de evin masrafina karisma ozaman tatlim bi yardimci tut arada gelsin cok laf yaparsa parasini ben veriyorum sanane de ay allahim hemen bosanma konusunu getirme aklina cocuklar var ama cok yormuski bu olay bunu düsündürtmüs bi anlasmaya calis konusun siddet ve aldatma yoksa konusmaya deger haa varsa yapcak baska bise yok zaten

canım aslında yapısı hep böyle eleştiri üzerine kurulu bir yaşamı var, yardımcıya da laf ediyor, hiç bir şeyi beğenmiyor, her şeyi yapmayı sadece kendisi biliyor ona göre.ama pratikte de hiç bir şey yapmıyor maalesef.

Okadar güçlü bir karaktersin ki canım onun gözünde seni yıkılmaz sanıyo inan eminim atak geçirdiğine inanmadığı için öyle yapıyordur çoğu erkek maalesef odun benim eşimde düşük riskim vardı yatış verdiler yatmadım eve geldim hemen sabahına kalk imekleyerekte olsa kahvaltı hazırla dedi kalktım ona hazırladım kendimi yatak odasına kitledim ben yemedim sonra kendi pişman oldu. Bebek hareket ediyo gel elini koy dediğimde yalan söylüyosun diyordu yani sırf onun benimle ilgilenmesi için yalan konuştuğumu düşünüyordu. Hamdolsun biz 3 aydır aştık bu sıkıntıları şimdi beni daha iyi anlıyor. Süreçler zor oluyor ama hiçbirşey düzelmez sanma düzelen yeniden bozulmaz sanma evlilik inişli çıkışlı hep fedakarlık gerektiren birşey bizim gibi anne olmayı hakeden duyarlı taraftan :KK66:

Güle güle kullansın canım bebişin çok güzel :)
çok doğru söylüyorsun bazen insanlar hep iyisini anlattığını için biz onlarda hiç problem yok sanıyoruz ama herkesin kendine göre bi sıkıntısı var.

@Egozz soffty soffty umarım ikimizde çok güzel haberler alırsınız hasret giderin bol bol bebişlerinizle anneleri :))

sağol canım aynen inanmıyor bana numara yaptığımı sanıyor, doktor gözünün önünde de söylese inanmıyor maalesef.

Canım ayaklarının üstünde duran güçlü bi bayansın, bi erkediğin sana bu şekilde davranmasına izin verme. Bu yapılana pskolojik şiddet diyorlar. Bence al karşına açık açık konuş, anlamıyorsa kendi düzenini kur, belki kolay olmayacak ama en azından huzurun yerinde olacak. Allah yardımcın olsun.

canım konuşunca bana hak veriyor, yalvarıyor ama sonra yine aynı şekilde davranıyor, inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim.

Merhaba;ne zamandır yazamıyordum.şeker yüklemesi yaptırdım ve doktorum yüksek çıktığını söyledi-diyet verdi-sonra testi tekrarlayacagız dedi.başına gelen var mı,korktum ağzıma şeker namına bir şey sürmüyorum :KK43:
Gecmıs olsun canım bısey olmaz doguma az kaldı zaten diyetse yaparsın daha kotusu olmasın insallah uzme kendını

Merhaba;ne zamandır yazamıyordum.şeker yüklemesi yaptırdım ve doktorum yüksek çıktığını söyledi-diyet verdi-sonra testi tekrarlayacagız dedi.başına gelen var mı,korktum ağzıma şeker namına bir şey sürmüyorum :KK43:
Ben de aynı durumdayım , diyetisyene yönlendirdi, bugün okul çıkışı gidicem. Bakalım ne diyecek diyetisyen :(

Amin canım sağol :)
Aslında biz henüz oda yapmayacktık sadece beşik alacaktık. Ama alınan bebek eşyalarını kendi dolabımıza filan asınca içimize sinmedi. Aldık bakalım boyutları da çok büyük olmadığı için yatak odamıza koyacağız. İleride yemek odasını boşaltıp, takımı tamamlamayı planlıyoruz.

Derli toplu oluyor oda olunca, bir de ne bileyim heves işte ilk bebek olunca öyle evde bir odası olsun istedim ben de. İnşaallah orda uyuduğu günleri görmek nasip olur:)

Geçen hafta 50 mg yüklemem 150 çıktı, 2 gün sora 100 yaptı onda normal çıktı. Size kalkık yapıldı

Kızlar ıkı hafta aradan sonra bugun işe gıttım ya hıc oturamıyorum asagı kısımlarım kasıklarım patlayacak gıbı oluyo napıcam bılemıyorum işlerim de var kendi işimiz ama bana ıhtıyac var yıl sonu mecbur nasıl olcak boyle :(

Back
X