- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.441
Anca yeni çıktım hastaneden, endokrin uzmanına da göründüm. Eve geçince diyetisyenin verdiği listeyi sana mesaj atabilirim istersen. Bi göz atarsınBana direk kendi söyledi cnm yemeyecegim şeyleri-meyve;tatlı,pasta börek makarna yasak dedi.Diyetisyene gidince yazar mısın;belki farklı bir ley söyler sana...
Az once aldik biz de :) suavinexin tarak firca setini aldik. Fircasini tenimde denedim,uclari yumusacik 25 tl civariydi yanilmiyorsam,jokerden aldik.Ay bnde neden karnım ağrıyo diyodum bi de düştüm ya iyice içime dert olmuşru :) meğerse herkesin ağrıyormuş havalar soğudu ondan galiba...
Kızlar bebişlere tarak fırça aldınız mı? Chicco dan baktım 40 tl başka marka da fırça kılları daha sert göründü gözüme bilemedim
okuma okuma, ruya tabirleri insanlara felaket tellalligi yapiyor gibi. Hep iyiye yorYa ben bazı hayvanlar görüyorum uyanınca rüya tabirlerine bakıyorum felaket gibi tabirler okumamak lazım sonra bundan etkileniyorum tüm gün
Ay canım aynı günde bende gittim 24+ 3 te benimde kilosu 742 boyu 31 ama bence gayet iyi ideal olan,doktorda aynini söyledi gayet iyi dediKızlar geldim dr dan bebeğim 738 gr boyu 31cm olmuş herşey yolunda çok şükür ama boyu ve kilosu biraz az g
Neler var içinde ve ne kadara geldi cnm?Foto yok aslinda canim cunku uzerinde degisiklik yapmalarini istedik model begenip. Kısıklı dan aldik karabaglardan daha uygun geldi fiyatlar
Bu hamilelik tam bi trajik komedi :)Bende oyle kullanamıyorum ki tuvalette oturur gıbı comel canım hafıf ıkın anca oyle gıdıyo ben baska turlu bısuru cope attım yapamadım :)
Çok sevinirim canım;çok saolAnca yeni çıktım hastaneden, endokrin uzmanına da göründüm. Eve geçince diyetisyenin verdiği listeyi sana mesaj atabilirim istersen. Bi göz atarsın
Neler var içinde ve ne kadara geldi cnm?
Off hemde nasil bazen ayaga kalkamaz hale geliyorum
Canim hareketini hissettigin andan itibaren 2 saat icinde en az 10 kez oynamasi lazim. Ben gun icerisinde hissettiysem araliklarla bi kac defa cokta dinlemiyorum kendimi. Bazen aa ne zamandir oynamadi diyince uzanip dinlemeye başlıyorum. Bazen 2 saat ses vermiyor. Bazi gunler cok durgun oluyor. Bazi günlerde icerde halay cekiyor sankihareket halindeyken anca cok kuvvetli oynarsa hissedersin zaten.
Benı
benım bugun mesela hep içerde kayar gıbıydı tekmesi cok az oldu napıyo içerde anlamadım bende dusunuyorum acaba normalmi dıye
Inşallah, rabbim bebislerimizi korusun.Bana da 1 hafta diyet verdi;sonra tekrar test istedi.inşallah dikkat edince normal çıkar;bir sorun olmaz
Benim bildiğim 130 üst sınır ki . Fazla çıkınca ikinci test yaptım düşük bileçıktı. Dr söylediği 50 mg bazen yüksek çıkıyormuş. Benim ailemde hiç şeker öyküsü yok. Bana bile yüksek ama ikinci test yapalım orda netleşir dedi ki benim Dr çok önem verir. Yüksek çıksaydı diyetisyene gönderecekti aslında 50 mg yüksek çıkan hemen henen herkesi 2. Test yaptırıyorlar. Moralini bozma. Tekrar bir araştır Dr sor. Gebelikte şeker benim en önemsediğim şeylerden biri.Canım 50 lik yapıldı;133 çıkmış;çok riskli dedi.
Yediklerimde dikkat etmeye başladım. Sende de bişey çıkmaz İnşAllahCanım 50 lik yapıldı;133 çıkmış;çok riskli dedi.
bende bugün gittim 730 gr yazıyor kağıttaKızlar benimde bugun kontrolum vardı 25 haftadayız, kilosu 650 gr dedi doktor normalmis kilosu, sizde bu haftalarda nasıldı azmıydı cokmuydu merak ettim
Dolap kaç kapılı cnm? Taç dediğin beşik üstünde kral tacı yapıyorlar öyle mi cibinlik gibi mi? Birde malzeme neymiş cnm?Dolabi besigi taci 2500 tl sifonyerini smdilik almadik yerlestrdiktn sonra krar vericez :)
Dolap kaç kapılı cnm? Taç dediğin beşik üstünde kral tacı yapıyorlar öyle mi cibinlik gibi mi? Birde malzeme neymiş cnm?
Kızlar bgn kontrolümüz vardı çok şükür bebiş çok iyi.. 4haftadır görmeyince inanamadım nasıl büyümüş.. annesine babasına yüzünüdr gösterdi oğluşum:) yanaklanmış tam bir bebek olmuş.. gözyaşlarımı tutamadım prk bi ağlak oldum valla bende:) oğluş 1kilo olmuş:)) gramdan kiloya geçince bi garip oluyormuş:)) buarada kilo boy kimseyle kıyaslamayın.. doktorunuz bir sorun var demediği müddetçe de içiniz rahat olsun..
İnternetden arastırdım 680 gr yazıyor 25 haftada yani sanırım normal kilosu) doktorda iyi dedi kilosuna,bende bugün gittim 730 gr yazıyor kağıtta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?