2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bana direk kendi söyledi cnm yemeyecegim şeyleri-meyve;tatlı,pasta börek makarna yasak dedi.Diyetisyene gidince yazar mısın;belki farklı bir ley söyler sana...
Anca yeni çıktım hastaneden, endokrin uzmanına da göründüm. Eve geçince diyetisyenin verdiği listeyi sana mesaj atabilirim istersen. Bi göz atarsın

Az once aldik biz de :) suavinexin tarak firca setini aldik. Fircasini tenimde denedim,uclari yumusacik 25 tl civariydi yanilmiyorsam,jokerden aldik.

Kizlar joker magazalarinda indirim vardi. Lansinohun 60li gogus pedini 15 tlye aldik. Bir de kuvet icin gergili dus filesinin xlsini aldik normal boyutu kucuk kuvetler icin dedi satici. Eve gelince kuvete denedim ama gergin durmuyor file buyuk gibi. Siz hangi boyutunu almistiniz? Olmadi degistirecegim. Babyjem markasi

Off hemde nasil bazen ayaga kalkamaz hale geliyorum

Demek ki normal o zaman

Uzanıp dinleyince ses veriyor aslında evet ama ne bileyim ay iyice paranoyak oldum zaten. Ne pimpirikliymişim de haberim yokmuş :))

Benı

benım bugun mesela hep içerde kayar gıbıydı tekmesi cok az oldu napıyo içerde anlamadım bende dusunuyorum acaba normalmi dıye

Ay o kaymalarını daha çok seviyorum ben ya, içim bir hoş oluyor:))

Canım 50 lik yapıldı;133 çıkmış;çok riskli dedi.
Benim bildiğim 130 üst sınır ki . Fazla çıkınca ikinci test yaptım düşük bileçıktı. Dr söylediği 50 mg bazen yüksek çıkıyormuş. Benim ailemde hiç şeker öyküsü yok. Bana bile yüksek ama ikinci test yapalım orda netleşir dedi ki benim Dr çok önem verir. Yüksek çıksaydı diyetisyene gönderecekti aslında 50 mg yüksek çıkan hemen henen herkesi 2. Test yaptırıyorlar. Moralini bozma. Tekrar bir araştır Dr sor. Gebelikte şeker benim en önemsediğim şeylerden biri.

Kızlar bgn kontrolümüz vardı çok şükür bebiş çok iyi.. 4haftadır görmeyince inanamadım nasıl büyümüş.. annesine babasına yüzünüdr gösterdi oğluşum:) yanaklanmış tam bir bebek olmuş.. gözyaşlarımı tutamadım prk bi ağlak oldum valla bende:) oğluş 1kilo olmuş:)) gramdan kiloya geçince bi garip oluyormuş:)) buarada kilo boy kimseyle kıyaslamayın.. doktorunuz bir sorun var demediği müddetçe de içiniz rahat olsun..

Dolap kaç kapılı cnm? Taç dediğin beşik üstünde kral tacı yapıyorlar öyle mi cibinlik gibi mi? Birde malzeme neymiş cnm?

3kapili dolap evet kral taci gbi oluyor ama biz onuda oymali uzeri melek kanatli istedik :) mdf malzemesi canim cogu yer mdf satiyor zaten

Masallah bebise gozun aydın evet ilerde fark kapanır acilir doktor normal diyorsa skntı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…