- 26 Mayıs 2016
- 312
- 270
- 103
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.421
Bana da 1 hafta diyet verdi;sonra tekrar test istedi.inşallah dikkat edince normal çıkar;bir sorun olmazCanım benim basima geldi 50 lik yukledim168 çıktı 2 gün sonra 100luk yukledim normal çıktı ama doktorum yinede tatli şeyler ve hamur işi çok yeme dedi
Ben de o kadarkilo aldim biliyorum fazla ama dr oyle tehlikeli fln demedi. Sadece dikkat et biraz dedi. Her dokrorun yorumu degisik oluyorIyi aksamlar arkadaslar.drdan donuyorum.(tup bebek drum).kilomu cok fazla buldu.60 la hamile kaldim suan 72 ciktim.trhlikeli dedi bebek 980 gr ve 1 hafta onden gidiyormus.seker yuklemesi yaptirmistim 75 gr la aclik 81 .2 saat sonra 126 cikmisti.yarim tekrar sekerini olctur beni ara dedi..sulandirici kullanan arkadaslar druum gobekten degilde koldan yapmami soyledi karin iyice gerilmis..sizinlede paylasmak istedim.
Casual smart travel canım uygun yollu olanlara bakıoruz szin baktıgınızda güzelmiş ama pahalı gelio bana
Selam kızlar bugun çok ruyalar gördüm internetten baktım anlamları kötü olunca etkilendim niye bu kadar hassasım ki birde çok tatlı yiyorum duramıyorum hergün tatlı yedim 3 4 gündür nasıl duruyosunuz tatlı yemeden
Elime diyet listesi verdi 1 ay sonra tekrar gel ve sadece 1 kilo almis olarak diyor.ben son 1 ayda 4 kilo almisim bu yuzden riskli dedi canim sekerim de normaldi ama devlet hastanesindeki de bisey demiyor kiii en azindan daha temkinli olurdumBen de o kadarkilo aldim biliyorum fazla ama dr oyle tehlikeli fln demedi. Sadece dikkat et biraz dedi. Her dokrorun yorumu degisik oluyor
Benimde geçen hafta başladı işte, normal demek ki heralde rahim büyüyor ya da bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım. Benimki ters de duruyor gerçi:)
Peki bişey sorcam, bebeğin her saatte mi hareket etmesi önemli? Yani iş yaparken duymuyorum mesela, 2-3 saatte bir dinleyebiliyorum ben. Bazı günler çok hareketli oluyor, bazı günler sakin. Normaldir dimi?
Elime diyet listesi verdi 1 ay sonra tekrar gel ve sadece 1 kilo almis olarak diyor.ben son 1 ayda 4 kilo almisim bu yuzden riskli dedi canim sekerim de normaldi ama devlet hastanesindeki de bisey demiyor kiii en azindan daha temkinli olurdum
benım bugun mesela hep içerde kayar gıbıydı tekmesi cok az oldu napıyo içerde anlamadım bende dusunuyorum acaba normalmi dıyeBenimde geçen hafta başladı işte, normal demek ki heralde rahim büyüyor ya da bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım. Benimki ters de duruyor gerçi:)
Peki bişey sorcam, bebeğin her saatte mi hareket etmesi önemli? Yani iş yaparken duymuyorum mesela, 2-3 saatte bir dinleyebiliyorum ben. Bazı günler çok hareketli oluyor, bazı günler sakin. Normaldir dimi?
Ay bnde neden karnım ağrıyo diyodum bi de düştüm ya iyice içime dert olmuşru :) meğerse herkesin ağrıyormuş havalar soğudu ondan galiba...
Kızlar bebişlere tarak fırça aldınız mı? Chicco dan baktım 40 tl başka marka da fırça kılları daha sert göründü gözüme bilemedim
Chicconunkini aldım ama 20 tl den azdı sadece tarak fırça set olarak almadım tırnak makası fln ayrı aldımAy bnde neden karnım ağrıyo diyodum bi de düştüm ya iyice içime dert olmuşru :) meğerse herkesin ağrıyormuş havalar soğudu ondan galiba...
Kızlar bebişlere tarak fırça aldınız mı? Chicco dan baktım 40 tl başka marka da fırça kılları daha sert göründü gözüme bilemedim
Benı
benım bugun mesela hep içerde kayar gıbıydı tekmesi cok az oldu napıyo içerde anlamadım bende dusunuyorum acaba normalmi dıye
Canım gecmıs olsun en azından sorun var ve farkına vardın bizim tanıdıgımız biri seker testine cok karsıydı ve asırı kıloluydu dogurdu ve bebeğin kulakları duymuyordu ben sekerden olabılcegı ıhtımalını verdım hep onumde ornek bebegıne zarar verecek herseye gogus gerersın zaten hıc dert etme bende farklı yonden cekıyorum agrılı gecıyo hep herkesın farklı yaniElime diyet listesi verdi 1 ay sonra tekrar gel ve sadece 1 kilo almis olarak diyor.ben son 1 ayda 4 kilo almisim bu yuzden riskli dedi canim sekerim de normaldi ama devlet hastanesindeki de bisey demiyor kiii en azindan daha temkinli olurdum
Aynı benımkide oyle hoplatıyo beni vurdukca vuruyo yan yatınca cok komık :) benım bebegın kafa asagıda bacaklar ya sagda ya solda toplanıyo nereye gecse o tarafa yatamıyorum gece yerım onun ayaklarını :))Benimde cogunlukla oyle canim sirti dönük oldugu icin diye dusundum. Oyle icerde kivrildikca gulesim geliyor benim :) bide soluma yattigimda hani yanlardan gidiklarsin ya birini icerden oyle oynuyo benimle sanki
İnternetten baktım bnde kargosuyla 25 tl ye buldum onu alcam galiba :) çocuklar çok seviyo yeğenimden biliyorum çok hoşuna giderdi saçlarını fırçalarkenChicconunkini aldım ama 20 tl den azdı sadece tarak fırça set olarak almadım tırnak makası fln ayrı aldım
İnternetten baktım bnde kargosuyla 25 tl ye buldum onu alcam galiba :) çocuklar çok seviyo yeğenimden biliyorum çok hoşuna giderdi saçlarını fırçalarkenChicconunkini aldım ama 20 tl den azdı sadece tarak fırça set olarak almadım tırnak makası fln ayrı aldım
Canim cok normal hormonlardan oluyor. Dun aksam ruyamda kiyameti kopardim, o derece karisik ve kotu ruyalar. Arada oglusumu da goruyorum onlar cok iyi geliyor :)Selam kızlar bugun çok ruyalar gördüm internetten baktım anlamları kötü olunca etkilendim niye bu kadar hassasım ki birde çok tatlı yiyorum duramıyorum hergün tatlı yedim 3 4 gündür nasıl duruyosunuz tatlı yemeden
Ya ben bazı hayvanlar görüyorum uyanınca rüya tabirlerine bakıyorum felaket gibi tabirler okumamak lazım sonra bundan etkileniyorum tüm günCanim cok normal hormonlardan oluyor. Dun aksam ruyamda kiyameti kopardim, o derece karisik ve kotu ruyalar. Arada oglusumu da goruyorum onlar cok iyi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?