2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende 3 güne kadar gidicem 75 lik istedi bakalim insallah bise cikmaz diger hamileligimde cikmisti diyet yaptim zor oluyo simdide en cok istedigim sey tatli malesef diyet zor oluyo en istahli dönemlerde hele sona dogru insan tutqmiyo kendini

Ben de o kadarkilo aldim biliyorum fazla ama dr oyle tehlikeli fln demedi. Sadece dikkat et biraz dedi. Her dokrorun yorumu degisik oluyor

Casual smart travel canım uygun yollu olanlara bakıoruz szin baktıgınızda güzelmiş ama pahalı gelio bana

Ozaman solo modeli var uygun fiyatli e bebek bi süre internetten satisa sadece kampanya yapti. Onu yakalamaya calis derim. Ozellikler neredeyse ayni ama yaklasik 750 tl civarinda fiyati.

Bende cok duygusalim dokunsan aglayacak gibiyim hatta agliyorum aglarken aklima baska seyler geliyo onlarada agliyorum ayrica. Tatli krizi benimde tutuyor onceki istahsiz hayatima geri dönmek istiyorum acikcasi :) yemessem kriz geciricem sanki 4 dilim baklava goturdum bi seferde dun

Ben de o kadarkilo aldim biliyorum fazla ama dr oyle tehlikeli fln demedi. Sadece dikkat et biraz dedi. Her dokrorun yorumu degisik oluyor
Elime diyet listesi verdi 1 ay sonra tekrar gel ve sadece 1 kilo almis olarak diyor.ben son 1 ayda 4 kilo almisim bu yuzden riskli dedi canim sekerim de normaldi ama devlet hastanesindeki de bisey demiyor kiii en azindan daha temkinli olurdum

Ay bnde neden karnım ağrıyo diyodum bi de düştüm ya iyice içime dert olmuşru :) meğerse herkesin ağrıyormuş havalar soğudu ondan galiba...
Kızlar bebişlere tarak fırça aldınız mı? Chicco dan baktım 40 tl başka marka da fırça kılları daha sert göründü gözüme bilemedim

Canim hareketini hissettigin andan itibaren 2 saat icinde en az 10 kez oynamasi lazim. Ben gun icerisinde hissettiysem araliklarla bi kac defa cokta dinlemiyorum kendimi. Bazen aa ne zamandir oynamadi diyince uzanip dinlemeye başlıyorum. Bazen 2 saat ses vermiyor. Bazi gunler cok durgun oluyor. Bazi günlerde icerde halay cekiyor sanki hareket halindeyken anca cok kuvvetli oynarsa hissedersin zaten.

Elime diyet listesi verdi 1 ay sonra tekrar gel ve sadece 1 kilo almis olarak diyor.ben son 1 ayda 4 kilo almisim bu yuzden riskli dedi canim sekerim de normaldi ama devlet hastanesindeki de bisey demiyor kiii en azindan daha temkinli olurdum

Listende hangi yiyecekler var

Benı
benım bugun mesela hep içerde kayar gıbıydı tekmesi cok az oldu napıyo içerde anlamadım bende dusunuyorum acaba normalmi dıye

Ben daha almadim canim konak icin alin diyolar ama ne bilim bana gereksiz geliyor nedense.

Chicconunkini aldım ama 20 tl den azdı sadece tarak fırça set olarak almadım tırnak makası fln ayrı aldım

Benı

benım bugun mesela hep içerde kayar gıbıydı tekmesi cok az oldu napıyo içerde anlamadım bende dusunuyorum acaba normalmi dıye

Benimde cogunlukla oyle canim sirti dönük oldugu icin diye dusundum. Oyle icerde kivrildikca gulesim geliyor benim :) bide soluma yattigimda hani yanlardan gidiklarsin ya birini icerden oyle oynuyo benimle sanki

Canım gecmıs olsun en azından sorun var ve farkına vardın bizim tanıdıgımız biri seker testine cok karsıydı ve asırı kıloluydu dogurdu ve bebeğin kulakları duymuyordu ben sekerden olabılcegı ıhtımalını verdım hep onumde ornek bebegıne zarar verecek herseye gogus gerersın zaten hıc dert etme bende farklı yonden cekıyorum agrılı gecıyo hep herkesın farklı yani

Benimde cogunlukla oyle canim sirti dönük oldugu icin diye dusundum. Oyle icerde kivrildikca gulesim geliyor benim :) bide soluma yattigimda hani yanlardan gidiklarsin ya birini icerden oyle oynuyo benimle sanki
Aynı benımkide oyle hoplatıyo beni vurdukca vuruyo yan yatınca cok komık :) benım bebegın kafa asagıda bacaklar ya sagda ya solda toplanıyo nereye gecse o tarafa yatamıyorum gece yerım onun ayaklarını :))

Kızlar benimde bugun kontrolum vardı 25 haftadayız, kilosu 650 gr dedi doktor normalmis kilosu, sizde bu haftalarda nasıldı azmıydı cokmuydu merak ettim

Chicconunkini aldım ama 20 tl den azdı sadece tarak fırça set olarak almadım tırnak makası fln ayrı aldım
İnternetten baktım bnde kargosuyla 25 tl ye buldum onu alcam galiba :) çocuklar çok seviyo yeğenimden biliyorum çok hoşuna giderdi saçlarını fırçalarken

İnternetten baktım bnde kargosuyla 25 tl ye buldum onu alcam galiba :) çocuklar çok seviyo yeğenimden biliyorum çok hoşuna giderdi saçlarını fırçalarken

Canim cok normal hormonlardan oluyor. Dun aksam ruyamda kiyameti kopardim, o derece karisik ve kotu ruyalar. Arada oglusumu da goruyorum onlar cok iyi geliyor :)

Canim cok normal hormonlardan oluyor. Dun aksam ruyamda kiyameti kopardim, o derece karisik ve kotu ruyalar. Arada oglusumu da goruyorum onlar cok iyi geliyor :)
Ya ben bazı hayvanlar görüyorum uyanınca rüya tabirlerine bakıyorum felaket gibi tabirler okumamak lazım sonra bundan etkileniyorum tüm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…