- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.641
Ben 60 ml trendyoldan 20 tl ye aldım canım ama eczanede daha pahalı gordum sanki ama cok gıtmıyo elimin ıcıne az dokuyorum yetıyo bayıldım denemelisinFiyat olarak ne kadar canm ? nerden aldin birde
Hem sürüşü rahat hem de ağırlık olarak daha hafif. Ben şimdi videolarını izledim Armadillo flip ve urbo 2 arasında kafama takılan şeyler oldu. Şimdi armadillo flip daha rahat katlanıyor, ve tek elle kaldır taşı rahatlığı hoşuma gitti, çanta gibi. Urbo 2 iki el kullanarak katlanması gerek, bir de katlandıktan sonraki görüntüsüne baktım nasıl taşınacak sorusu oluştu.Auralee ben alırsam extra maxi cosi anakucagıda alıcam fiyat olarak awantajm olmicak pek ama sürüsü en klay o gibi geldi e bebekte calısanda onu tawsiye etti bakalm indirm yakalrsak :)
benimde 2 hafta geride kilosunu öğrenemedim.Benimkide 670 gramdi iki hafta geri dedi yani 25.haftaki kilosu.ayniyz ikimizde nerdeyse.Allahtan dilegm sağlıklı bebekler olsunlarda kilo cok da önemli degil.ama tabi kiloya bakarak da gelisimiyle ilgili bilgi veriyorlar :/
Tedavı olarak ne onerdi peki canımbenimde 2 hafta geride kilosunu öğrenemedim.
karni bölgesi gelişmediği sölemiştir kardonda sıkıntı vardi. yinede baktir derim perinatolojiye gidin bence.
15 günde bi tedaviye çagirdi. takip edecegi sölediTedavı olarak ne onerdi peki canım
Benım ıkı hafta once baktıgında karın bolgesi bıraz gerıde dedi gelısım acısından bu son gıttıgımde bısey demedi kıloda almıstı bebek zaten senın kordonadamı baktı canım15 günde bi tedaviye çagirdi. takip edecegi söledi
pıhtılaşma igne kullanicam clexane 0,6. hamurişi tuz şeker yasak. yiyecekleri içecekleri dikkat et dedi doktor başka bişey yok. 16 aralıkta gidecegim bakalım
Pamuga zeytinyagi dokup oraya koyunca daha iyi cnm. Baska da cozum bulamadim malesefGeçmiş olsun canım bi sıkıntı olmadığına sevindim insan kendindeki birşeyi dile getirdiğinde daha çabuk nazara gelir derler hep.ruzigarr geçmiş olsun çok zor sürekli bu ağrıyı çekmen doğal birşeyler yokmu ağrısını hafifletecek en azından rahatlardın.
Kuzenim cekti baya o agriyi. Bisi bulamadilar. Bebegin yerlesimiyle ilgili sanirim. Hatta bi ara agridan duramaz olmustu. Demek olabiliyor cnm. Dr belki oneride bulunur git bakalimKızlar galiba kmsede sağ kaburga ağrısı yok bende endişelendim randewu aldm elim orda geziyorm resmen bakalm dr ne dicek aksam öğrenicez
ben iki hafta beslenmeme dikkat edip takip edicek doktor.amin canım benim biraz daha duzenli beslenelim iyi olurBenimkide 670 gramdi iki hafta geri dedi yani 25.haftaki kilosu.ayniyz ikimizde nerdeyse.Allahtan dilegm sağlıklı bebekler olsunlarda kilo cok da önemli degil.ama tabi kiloya bakarak da gelisimiyle ilgili bilgi veriyorlar :/
Canim ben o hapi 2 3 gun icebildim aninda biraktim kabizligim da gecti gecmesine ama bi kere azdi ya 2 aydir surunduruyo yine beni. Bakalim ne zaman dinecek bu sefer acisi. Tamamen hicbir zaman gecmeyecek biliyorum hafiflemesine raziyim sadece.Canim cok zor cok ihtiyacin yoksa dr a söle icme demir hapini kabizlik seni mahveder kabiz olmadigindada agrin oluyomu acaba belkide hap kullandigin icindir
Tamm canm teşekkür ederim bi bakynN11 de falan kampanyası oluyordu esmerm.eczaneden daha uyguna geliyor. Diğer sitelere falan da bi bak.
Aaa fiyati cok iyimis saol canm bakym bende biBen 60 ml trendyoldan 20 tl ye aldım canım ama eczanede daha pahalı gordum sanki ama cok gıtmıyo elimin ıcıne az dokuyorum yetıyo bayıldım denemelisin
Peki en bastan beri mi geride seninkide canm ?benimde 2 hafta geride kilosunu öğrenemedim.
karni bölgesi gelişmediği sölemiştir kardonda sıkıntı vardi. yinede baktir derim perinatolojiye gidin bence.
Bende iki hafta daha düzenli beslenip gidicem bakalım inşallah o zamana kendni toparlams olur bizm bebisler.durumlarindam haberdar et canm beni.birde senin kordona bakildi mi herhangi bir sıkıntı var mıben iki hafta beslenmeme dikkat edip takip edicek doktor.amin canım benim biraz daha duzenli beslenelim iyi olur
İnsallah cabuk gecer sen gene pesini birakma baska drlarada gitCanim ben o hapi 2 3 gun icebildim aninda biraktim kabizligim da gecti gecmesine ama bi kere azdi ya 2 aydir surunduruyo yine beni. Bakalim ne zaman dinecek bu sefer acisi. Tamamen hicbir zaman gecmeyecek biliyorum hafiflemesine raziyim sadece.
yok degildi 3 aydan sora geride olmaya başladi.Peki en bastan beri mi geride seninkide canm ?
Bak canım bu tarz bıse tabı benımkinin ustu örgü gıbı daha sık ama mantık bu baskalarındada gordum cok kullanıslıymısAa nasil bisi o? Aradigim sey gibi. Resim atar misin?
Canim soluna yat hep sırt üstü hic yatma bide anca kilo aliyo bebek panik yapma sagligi yerinde olsun minicik dogup dalyan gibi olan cok kisi var benim yegenim 2 kg dogdu simdi 4 yasinda tosuncuk kızımız var üzme kendini sen iyi ol bebekte iyi olur protein agirlikli ye bide cok yemen degil öz yemen önemli insallah bidahaki kontrolünde güzel haberleri paylascaksın bizimleBende iki hafta daha düzenli beslenip gidicem bakalım inşallah o zamana kendni toparlams olur bizm bebisler.durumlarindam haberdar et canm beni.birde senin kordona bakildi mi herhangi bir sıkıntı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?