2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Auralee ben alırsam extra maxi cosi anakucagıda alıcam fiyat olarak awantajm olmicak pek ama sürüsü en klay o gibi geldi e bebekte calısanda onu tawsiye etti bakalm indirm yakalrsak :)

Auralee ben alırsam extra maxi cosi anakucagıda alıcam fiyat olarak awantajm olmicak pek ama sürüsü en klay o gibi geldi e bebekte calısanda onu tawsiye etti bakalm indirm yakalrsak :)
Hem sürüşü rahat hem de ağırlık olarak daha hafif. Ben şimdi videolarını izledim Armadillo flip ve urbo 2 arasında kafama takılan şeyler oldu. Şimdi armadillo flip daha rahat katlanıyor, ve tek elle kaldır taşı rahatlığı hoşuma gitti, çanta gibi. Urbo 2 iki el kullanarak katlanması gerek, bir de katlandıktan sonraki görüntüsüne baktım nasıl taşınacak sorusu oluştu.
Bu urbonun katlanışı 2:35'te
Bu da armadillonun 2:55'te
Ama armadillo flipin önünde koruma barı yok o bir eksi. Urbo 2 görüntü olarak daha şık ayrıca :) İşte bi karar verebilsem. Neyseki seçenekler 2ye indi. İnternet üzerinden almaya kalktığında urbo 2 mağazaya göre çok daha uygun, 1730 TL, ama armadillo ebebekte en uygun fiyatta şu an bulabildiğim :) O da 1600 TL. Şubatta günlük marka bazlı indirimler oluyormuş %40a varan. Ama dolar da çok uçtu iyice artar mı bilmem.

Benimkide 670 gramdi iki hafta geri dedi yani 25.haftaki kilosu.ayniyz ikimizde nerdeyse.Allahtan dilegm sağlıklı bebekler olsunlarda kilo cok da önemli degil.ama tabi kiloya bakarak da gelisimiyle ilgili bilgi veriyorlar :/
benimde 2 hafta geride kilosunu öğrenemedim.
karni bölgesi gelişmediği sölemiştir kardonda sıkıntı vardi. yinede baktir derim perinatolojiye gidin bence.

Tedavı olarak ne onerdi peki canım
15 günde bi tedaviye çagirdi. takip edecegi söledi
pıhtılaşma igne kullanicam clexane 0,6. hamurişi tuz şeker yasak. yiyecekleri içecekleri dikkat et dedi doktor başka bişey yok. 16 aralıkta gidecegim bakalım

15 günde bi tedaviye çagirdi. takip edecegi söledi
pıhtılaşma igne kullanicam clexane 0,6. hamurişi tuz şeker yasak. yiyecekleri içecekleri dikkat et dedi doktor başka bişey yok. 16 aralıkta gidecegim bakalım
Benım ıkı hafta once baktıgında karın bolgesi bıraz gerıde dedi gelısım acısından bu son gıttıgımde bısey demedi kıloda almıstı bebek zaten senın kordonadamı baktı canım

Pamuga zeytinyagi dokup oraya koyunca daha iyi cnm. Baska da cozum bulamadim malesef

Kızlar galiba kmsede sağ kaburga ağrısı yok bende endişelendim randewu aldm elim orda geziyorm resmen bakalm dr ne dicek aksam öğrenicez
Kuzenim cekti baya o agriyi. Bisi bulamadilar. Bebegin yerlesimiyle ilgili sanirim. Hatta bi ara agridan duramaz olmustu. Demek olabiliyor cnm. Dr belki oneride bulunur git bakalim

Benimkide 670 gramdi iki hafta geri dedi yani 25.haftaki kilosu.ayniyz ikimizde nerdeyse.Allahtan dilegm sağlıklı bebekler olsunlarda kilo cok da önemli degil.ama tabi kiloya bakarak da gelisimiyle ilgili bilgi veriyorlar :/
ben iki hafta beslenmeme dikkat edip takip edicek doktor.amin canım benim biraz daha duzenli beslenelim iyi olur

Canim cok zor cok ihtiyacin yoksa dr a söle icme demir hapini kabizlik seni mahveder kabiz olmadigindada agrin oluyomu acaba belkide hap kullandigin icindir
Canim ben o hapi 2 3 gun icebildim aninda biraktim kabizligim da gecti gecmesine ama bi kere azdi ya 2 aydir surunduruyo yine beni. Bakalim ne zaman dinecek bu sefer acisi. Tamamen hicbir zaman gecmeyecek biliyorum hafiflemesine raziyim sadece.

ben iki hafta beslenmeme dikkat edip takip edicek doktor.amin canım benim biraz daha duzenli beslenelim iyi olur
Bende iki hafta daha düzenli beslenip gidicem bakalım inşallah o zamana kendni toparlams olur bizm bebisler.durumlarindam haberdar et canm beni.birde senin kordona bakildi mi herhangi bir sıkıntı var mı

Petunyasemen dün kontrolum vardi bebeğimin kilosu 645 gr boyuda 28cm :)

Kızlar ya ben dündendir çok kaşınıyorum bütün vücudum kaşıntıdan kabardı dün gece böyle böcek ısırması gibi sabah kalktıgımda yoktu ama hala kasıntım devam ediyor ne yapıcam göğüs ve göbek tek olsa anlarım ama en cok bacaklarım ve kollarım kasınıyor

Canim ben o hapi 2 3 gun icebildim aninda biraktim kabizligim da gecti gecmesine ama bi kere azdi ya 2 aydir surunduruyo yine beni. Bakalim ne zaman dinecek bu sefer acisi. Tamamen hicbir zaman gecmeyecek biliyorum hafiflemesine raziyim sadece.
İnsallah cabuk gecer sen gene pesini birakma baska drlarada git

Bende iki hafta daha düzenli beslenip gidicem bakalım inşallah o zamana kendni toparlams olur bizm bebisler.durumlarindam haberdar et canm beni.birde senin kordona bakildi mi herhangi bir sıkıntı var mı
Canim soluna yat hep sırt üstü hic yatma bide anca kilo aliyo bebek panik yapma sagligi yerinde olsun minicik dogup dalyan gibi olan cok kisi var benim yegenim 2 kg dogdu simdi 4 yasinda tosuncuk kızımız var üzme kendini sen iyi ol bebekte iyi olur protein agirlikli ye bide cok yemen degil öz yemen önemli insallah bidahaki kontrolünde güzel haberleri paylascaksın bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…