• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Auralee Auralee doktor kilosuna takildi biraz ben az mi diyince.ayrıntılıda bi sıkıntı varmiydi dedi bende yoktu dedim ama tabi benm ayrintilida o damarlara kordona bakıldığıni sanmıyorum çünkü devlette yaptirdim.
Belli ki oda o kordondan felan bahsetti :/

Kızlar galiba kmsede sağ kaburga ağrısı yok bende endişelendim randewu aldm elim orda geziyorm resmen bakalm dr ne dicek aksam öğrenicez :(

Kızlar galiba kmsede sağ kaburga ağrısı yok bende endişelendim randewu aldm elim orda geziyorm resmen bakalm dr ne dicek aksam öğrenicez :KK43:
20.haftadan beri yasadigim bsy benim hatta burda bi kac arkadaş da yasiyordu ayni durumu.endişe edecek birsey yok bebek büyüdüğü için olan bi durummus

20.haftadan beri yasadigim bsy benim hatta burda bi kac arkadaş da yasiyordu ayni durumu.endişe edecek birsey yok bebek büyüdüğü için olan bi durummus
Yaa benmde dedign gibi 20 den beri war ağrı seklndeydi göğüslerm büyüdüğü icin baskı yapıo heralde göğüs altıma die düsünüodum ama dünden beri acıma seklinde oldu calsıorm elim sürekli sağ göğüs altında kaburgamı tutuyorm randewu aldm akşam dr a gidicem

Kızlar hatırlarsanız gecen hafta karnım ınanılmaz kasınıp kızarmıstı yaklasık 5 gundur bio oil kullanıyorum karnım ınanılmaz nemli cekıyo baya rahatlattı karnımın rengıde eskıye dondu ve hıc kasınmıyo sıddetle tavsıye ederim cok hos kokuyo
Ben de daha önce biçok defa öneri isteyenlere yazmıştım. Kesinlikle çok iyi bir ürün. Ben yüzüme de kullanıyorum bu arada

Yaa benmde dedign gibi 20 den beri war ağrı seklndeydi göğüslerm büyüdüğü icin baskı yapıo heralde göğüs altıma die düsünüodum ama dünden beri acıma seklinde oldu calsıorm elim sürekli sağ göğüs altında kaburgamı tutuyorm randewu aldm akşam dr a gidicem
Ben aglayarak gitmistim artik doktora.o kadar cok canm aciyodu ki :/ seni iyi anlıyorum ama dedigim gibi rahim yukari çıktığı için ve bebek büyüdüğü için olan birseymis.hatta yaz nete ordada okursn canm gecms olsun

Auralee Auralee doktor kilosuna takildi biraz ben az mi diyince.ayrıntılıda bi sıkıntı varmiydi dedi bende yoktu dedim ama tabi benm ayrintilida o damarlara kordona bakıldığıni sanmıyorum çünkü devlette yaptirdim.
Belli ki oda o kordondan felan bahsetti :/
DEtaylı için geç artık diyorlar ama olmadı özelde bi baktır perinatologa, için rahat etsin.
Kızlar hatırlarsanız gecen hafta karnım ınanılmaz kasınıp kızarmıstı yaklasık 5 gundur bio oil kullanıyorum karnım ınanılmaz nemli cekıyo baya rahatlattı karnımın rengıde eskıye dondu ve hıc kasınmıyo sıddetle tavsıye ederim cok hos kokuyo
Ay herkes çok güzel diyo bi sıkıntım yok ama merakımdan alıp kullanıcam şunu

Kızlar hamilelerin trafik saatlerinin yoğun olmadığı zamanlarda işe gelip gitme talebi hakları varmış :D Nasıl da seve seve kabul eder patronlarımm. Bi de ayakları uzatarak oturabilmeliymişiz laf edilmemeliymiş, ne kadar ütopik :D Ama şu an uzattım valla gelen olursa da bana ne görsün :D

9
Kızlar daha iyiyim mesajlarınıza tek tek cvp yazamadım kusura bakmayın.. sağ ayak bilrğim şişti biraz ve işin kötüsü solunda üstüne basamıyorum:KK43: yarına kadar beklicem olmadı doktora gitcem.. kırık çıkık yok gibi ama tendon yada bağlarda sorun var gibi:KK43: zeytinyağı ve kantaron yağı sürdük ve bolca buz.. umarım yarına geçer..
Gecmis olsun cok geriyi okuyamadim düstünmü umarim iyisindir

Kizlar size bi skintimi anlatayim. Artik o kadar bunaldim ki.. 16 yasimdan beri hemoroid ve fissur problemiyle yasiyorum. En son o dayanilmaz acilar beni ameliyata itti ve bundan 4 yil once ameliyat oldum. Gecen seneye kadar cok iyiydim yani 3 yil skinti yasamadim. Gecen yaz dizimden ameliyat oldum ve hep oturmak zorunda kaldim. Tekrar bir makat agrisiyla dr.a gittim. Dr bisey yok dese de agrilarim gecmedi. 4 dr daha gezdim biri proftu ve o dahil digerleri de hemoroid ya da fissur yok dediler. Ama ben biliyorum ki bisi var cunku tuvalet sonrasi aci yanma ve tum gun makat agrisi cektim. 6 ay kadar surdu sonra baya azalmisti ki demir ilaci kullanip kabiz olana kadar... 2 aydir yine ayni agrilari cekiyorum. Dr.lar bisey yok dese de yok yere agrir mi hic.. Cok bunaldim kizlar anlatamam. 2. Ameliyati olma sansim yok omur boyu cekicem resmen. 15 yildir cektigim gibi...
Canim cok zor cok ihtiyacin yoksa dr a söle icme demir hapini kabizlik seni mahveder kabiz olmadigindada agrin oluyomu acaba belkide hap kullandigin icindir

Back
X