- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.661
sadece kordondan degil hepsine bakti doktor çok şükür başi kol bacaklari tam öne gidiyor da sadece karin bölgesi iki hafta geride:/ bebek çok zayıf dedi doktor.tahin pekmez yemelisin dedi. işe yariyo pekmez. kan akışından çok iyi geliyor önceden kan değerim çok çok düşükti şimdi bi sayı düşük yani tam sinirda.Benım ıkı hafta once baktıgında karın bolgesi bıraz gerıde dedi gelısım acısından bu son gıttıgımde bısey demedi kıloda almıstı bebek zaten senın kordonadamı baktı canım
Valla bu sefer dr.a hic gitmedim cnm. Gitsem de cozumu yok. Kendi kendine hafiflesin diye bekliyorum..İnsallah cabuk gecer sen gene pesini birakma baska drlarada git
Evet battaniyeyi boyle alicam kesinlikle. Cok kullanisli acilmamasi da en guzeliBak canım bu tarz bıse tabı benımkinin ustu örgü gıbı daha sık ama mantık bu baskalarındada gordum cok kullanıslıymıs
Bende de bacak kaşınması var, hem de öyle bir tatlı kaşıntı kii, yara oldu valla
Aynen canım ben tesadufen beegndım aldım sıcacık tutar bebegı hatta aldıktan sonra cok zengin bir komsumuzda gordum bebegı yenı dogmustu anneme gelmıstı aha dedim altın vurus yapmısım bebek hemde besılıydı baya buyuktu ama oyle guzel ıcınde duruyoduki onunla uyudu butun gun :)E
Evet battaniyeyi boyle alicam kesinlikle. Cok kullanisli acilmamasi da en guzeli
Halıs zeytınyagı kesnlıkle işe yarıyo canım bana doktor bı kutu fıtıl ve agrın oldukca anestol pomad kullan dedi ama kremde kortızol var pek almayı dusunmuylrum ama o baya gecırıodu hamıle kalmadan onceValla bu sefer dr.a hic gitmedim cnm. Gitsem de cozumu yok. Kendi kendine hafiflesin diye bekliyorum..
Daha öncekilere yetişip yazamadım bişey,açıkçası pek bi fikrim de yok. En önemli şey stres yapmaman. Allah a emanet hepimizin yavruları. Bak dün bi arkadaş yazmıştı 22 haftalıkken dünyaya gelip hayatta kalmış bebek var,2 kilonun altında doğup gayet sağlıklı yaşayan da. Tamam kilosu belirleyidir ama daha 6.aydasın. İnşallah sonu hayırlısıyla,kolaylıkla,sağlıkla gelir. Dua et aklına geldikçeBende iki hafta daha düzenli beslenip gidicem bakalım inşallah o zamana kendni toparlams olur bizm bebisler.durumlarindam haberdar et canm beni.birde senin kordona bakildi mi herhangi bir sıkıntı var mı
25+2 630 gram canım cokmu az
Çok yerinde bi öneriKızlar acaba bebeklerin kilolarını yazmasak mı burada. Herkes birbiriyle kıyaslayarak değerlendirmeye çalışıyo stres sebebi olmasın diye. Kötü niyetli olarak demiyorum da aklıma geldi hani kimse üzülüp stres olmasın doktoruna göre değerlendirsin diye düşündüm. Ama paylaşmak benim için faydalı, bakıp değerlendirip daha iyi hissediyorum derseniz devam edelim o ayrı
Amin canm cok teşekkür ederim ❤ inan soluma yatmaktan kolum uyusuk resmen.Canim soluna yat hep sırt üstü hic yatma bide anca kilo aliyo bebek panik yapma sagligi yerinde olsun minicik dogup dalyan gibi olan cok kisi var benim yegenim 2 kg dogdu simdi 4 yasinda tosuncuk kızımız var üzme kendini sen iyi ol bebekte iyi olur protein agirlikli ye bide cok yemen degil öz yemen önemli insallah bidahaki kontrolünde güzel haberleri paylascaksın bizimle
Allah razı olsun canm her duamda tüm hamilelere de kendme de dua ediyorm inşallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalmDaha öncekilere yetişip yazamadım bişey,açıkçası pek bi fikrim de yok. En önemli şey stres yapmaman. Allah a emanet hepimizin yavruları. Bak dün bi arkadaş yazmıştı 22 haftalıkken dünyaya gelip hayatta kalmış bebek var,2 kilonun altında doğup gayet sağlıklı yaşayan da. Tamam kilosu belirleyidir ama daha 6.aydasın. İnşallah sonu hayırlısıyla,kolaylıkla,sağlıkla gelir. Dua et aklına geldikçe
Aslında bende senın gıbı dusunuyorum uzuluyorum kıyasa ama bı sorun varsada insan farkına varıyo işte bu anlamda faydalıKızlar acaba bebeklerin kilolarını yazmasak mı burada. Herkes birbiriyle kıyaslayarak değerlendirmeye çalışıyo stres sebebi olmasın diye. Kötü niyetli olarak demiyorum da aklıma geldi hani kimse üzülüp stres olmasın doktoruna göre değerlendirsin diye düşündüm. Ama paylaşmak benim için faydalı, bakıp değerlendirip daha iyi hissediyorum derseniz devam edelim o ayrı
Evet ben de o sebeple düşündüm, stresli bi dönem yaşıyoruz belki çoğu şeye de yok yere üzülüp takılabiliyoruz ondan dolayı dedim.Çok yerinde bi öneriben hiç dikkat etmedim şu ana kadar. Doktor bişey demediği sürece de stres yapmamaya çalışıyorum ama burda milim milim hesaplamaları görünce zaten zor olan hamilelik dönemine ekstra paranoyalar ekleniyor
Aslinda burda paylasmak iyi oluyo herkez fikir sahibi oluyo zaten kiyaslama olayina bi cözüm bulmaliyiz simdiden cocuklarin kaderi bu halbuki hayatlari boyunca hep kıyaslicaz malesef :)) onun oglu şöyle bunun kızı böyle en guzeli simdiden kendimizi törpüleyelim bazi seylerin üstüne gitmek lazim üstünü örtmek kolaya kacıs olcak bence yazalim ve herkez pozitif yaklassin minyon anneler babalar genetik diye bisey var böyle düsünelim lütfen daha kiloları bile yok gr dalar onlardan simdiden cok sey beklemeyelim hepsi büyücek kismetse annişler sabırlı olalım bunlar benim düsüncelerim ama kararlastiralim tabi istemeyen olursa paylasmak paylasmam uyum saglarim cogunluğa iyi bi soru canim tesekkürler cevaplari bekleyelimKızlar acaba bebeklerin kilolarını yazmasak mı burada. Herkes birbiriyle kıyaslayarak değerlendirmeye çalışıyo stres sebebi olmasın diye. Kötü niyetli olarak demiyorum da aklıma geldi hani kimse üzülüp stres olmasın doktoruna göre değerlendirsin diye düşündüm. Ama paylaşmak benim için faydalı, bakıp değerlendirip daha iyi hissediyorum derseniz devam edelim o ayrı
İşte o kıyaslamayla o sorunun farkına varılır mı onda çelişkideyim ben. Yoksa sorun yok tabiki yardımcı olmuş oluruz birbirimize. Ama sanki bu daha çok doktorun anlayabileceği bir şey gibi geliyor, net ölçülme şansı yok, kişiye göre gebelik seyrine göre değerlendirilir falan, o açıdan dedim ben :)Aslında bende senın gıbı dusunuyorum uzuluyorum kıyasa ama bı sorun varsada insan farkına varıyo işte bu anlamda faydalı
İşte o kıyaslamayla o sorunun farkına varılır mı onda çelişkideyim ben. Yoksa sorun yok tabiki yardımcı olmuş oluruz birbirimize. Ama sanki bu daha çok doktorun anlayabileceği bir şey gibi geliyor, net ölçülme şansı yok, kişiye göre gebelik seyrine göre değerlendirilir falan, o açıdan dedim ben :)Aslında bende senın gıbı dusunuyorum uzuluyorum kıyasa ama bı sorun varsada insan farkına varıyo işte bu anlamda faydalı
Evet canım bencede oyle :)İşte o kıyaslamayla o sorunun farkına varılır mı onda çelişkideyim ben. Yoksa sorun yok tabiki yardımcı olmuş oluruz birbirimize. Ama sanki bu daha çok doktorun anlayabileceği bir şey gibi geliyor, net ölçülme şansı yok, kişiye göre gebelik seyrine göre değerlendirilir falan, o açıdan dedim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?