- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.441
Ay ben sabahları yataktan fırlıyorum resmen napcamı şaşırıyorumGunaydın kızlar benım gün içinde az da olsa tek bacagımda kramp oluyo magnezyum surekli kullanıyorum acaba kalsıyum eksıklıgımı var gunde bi tabak yogurt zorla yıyorum sut hıc ıcemıyorum ama hergun peynırde yıyorum yetersızmı acaba
Benden 2 kez alindi. Fiyat farki ondandir canim. Kac cikti peki senin?Hmm doğru söyledin belki de ondandır, 2 saatlikti bir de 3 kez kan alındı, morluklar hala duruyor kolumda..
bendede var yukarda tekme atiyor geriliyorum valla sıkışıyor orda..Artik yukaridalar:)
Ilk gobek ustu tekmeyi yedigimde sok olmustum hep asagilarda takiliyordu. Bide huylandim gibi bisi olmustu sonra gulmustum kendi kendime:) simdi sabah uyandigimda midemin hemen altinda oynuyo. Gece uyandim baktim icerde takiliyo
Kalsıyumuma bakılmadı daha bıkac gundur varKan değerlerine baktırdın mı ?
Dualarım seninle canım, hiç merak etme hiç birşey olmayacak, kucaklayacaksın miniğinibendede var yukarda tekme atiyor geriliyorum valla sıkışıyor orda..
Dün doktora gittim bebegim 2 hafta geride olduğu beslenme düzeni zayif olduğu söledi morelim çok bozuktu kaç günden beri. düşündüm kaybedicem diye korktum.
igne dozu attirdi sadece. olmazsa hastaneye yatiracagi söledi şimdilik çok şükür herşey normal gidiyor da benim korkularim varpırtılaşma değerlerim yüksek çikti kan değerim tam sinirda bi sayı düşük.
iyiki önlem aldim. allahin iziniyle inşallah bebegimi sağ salim kucagimiza alicaz dua edin lütfen
Açlık 90larda çıkmıştı, 1 saat sonra maksimum 180 olmalıymış 120ydi, iki saat sonra da 140 olmalıymış o da 110du. Normalmiş yani.Benden 2 kez alindi. Fiyat farki ondandir canim. Kac cikti peki senin?
bendede var yukarda tekme atiyor geriliyorum valla sıkışıyor orda..
Dün doktora gittim bebegim 2 hafta geride olduğu beslenme düzeni zayif olduğu söledi morelim çok bozuktu kaç günden beri. düşündüm kaybedicem diye korktum.
igne dozu attirdi sadece. olmazsa hastaneye yatiracagi söledi şimdilik çok şükür herşey normal gidiyor da benim korkularim varpırtılaşma değerlerim yüksek çikti kan değerim tam sinirda bi sayı düşük.
iyiki önlem aldim. allahin iziniyle inşallah bebegimi sağ salim kucagimiza alicaz dua edin lütfen
Canım inşallah tedbirler yeterli gelecektir, allah sağ salim kavuştursun sizibendede var yukarda tekme atiyor geriliyorum valla sıkışıyor orda..
Aylık olarak sen sağlık ocağında baktırırsan bunlara, doktoruna da yollarsan o yönlendirir zaten şu eksik bu eksik diye. Mesela benim normal değerler arasında gördüğüm magnezyum doktora düşük geldi, eski değerime göre azalmış magnezyuma başlattı.Kalsıyumuma bakılmadı daha bıkac gundur var
Ay çok güzelmişş güle güle kullansınruzigarr canım ben english homedan böyle bi kundak aldım, bilmiyorum ne derece kullanırım ama heves işte
25 tlydi indirimle 20 ye aldım.
Eki Görüntüle 1918551 Eki Görüntüle 1918552 Eki Görüntüle 1918553
Dualarım seninle canım, hiç merak etme hiç birşey olmayacak, kucaklayacaksın miniğinipıhtılaşma bebek küçükken çok daha önemli, artık büyüdü maşallah, korkma sen
Canım benim de muhakkak bir bacağımda, özellikle baldırımda mutlaka kramp oluyor. Normal artık bunlar. Hele haftlar daha ilerlesin o zaman çığlık atıyordum uykumdaKalsıyumuma bakılmadı daha bıkac gundur var
Gecmıs olsun canım demek pıhtılasmadan kan akısımı olmamıs plasentadan anladıgım kadarıyla iğnelerini kullan ve ayaga kalkma hep soluna yatarak dınlen yemegınede dıkkat et balık tuket mutlaka uzme kendını önlemini aldın allahın ıznıyle bısey olmaz yavrunabendede var yukarda tekme atiyor geriliyorum valla sıkışıyor orda..
Canım boyle fermuarlı battanıye var ben ondan aldım ondan dusunebılırsın cok guzelKizlar hazir bebek kundaklari var ya ondan almak istiyorum kalin battaniye yerine. Citcitli fln oluyor onlar acilmiyor da bi yerden. Cok guzel modelleri var.
Canım inşallah tedbirler yeterli gelecektir, allah sağ salim kavuştursun sizi
Ay çok güzelmişş güle güle kullansın
Evet bütün vitamin değerlerine vs bakıyorlar. Ben başlarda kalsiyum kullanıyordum, doktor değiştirdim değere bakmadan verilmemeli fazla kalsiyum taş yapıyormuş çünkü. Zaten sağlık ocağı da rutin kontrol istiyor kan değerleri için, yani bana öyle bi liste çıkarmıştı hemşire, aydan aya bakacak gibi.Auralee canım saglık ocagında kalsıyuma bakıyolar mı ? Ben basından beri tum vıtamınleri kullanıyorum zaten .. Bı ıkı ay once kalsıyumu doktora sordugumda kalsıyumu gebelıkte onermıyoruz demıstı konu kapanmıstı sımdi bacagıma kramp gırınce zaten magnezyum hep ıcıyorum bende anlamadım valla cumartesi doktoruma danısıcam
Oyy kıyamam :)) minik yastık kılıfı mıı :) Allahım küçücük olacaklar :)Çok sağol canım, benim kız 40 derece sıcakta doğdu o yüzden değil kundak altına don bile giydirmiyordum, battaniye yerine miniş yastık kılıflarını kullanıyordum gece
İçimde kaldı minik bebişi şöyle bir sarıp sarmalamakheves işte
Aynı evet sol baldırda oluyo canım bi sorcam belkide normaldir dediğin gıbıCanım benim de muhakkak bir bacağımda, özellikle baldırımda mutlaka kramp oluyor. Normal artık bunlar. Hele haftlar daha ilerlesin o zaman çığlık atıyordum uykumda
Supermıs bende bı yarın ugrayayım canımEvet bütün vitamin değerlerine vs bakıyorlar. Ben başlarda kalsiyum kullanıyordum, doktor değiştirdim değere bakmadan verilmemeli fazla kalsiyum taş yapıyormuş çünkü. Zaten sağlık ocağı da rutin kontrol istiyor kan değerleri için, yani bana öyle bi liste çıkarmıştı hemşire, aydan aya bakacak gibi.
Oyy kıyamam :)) minik yastık kılıfı mıı :) Allahım küçücük olacaklar :)
Canım aynen özellikle solda oluyor, bazen ayak parmaklarıma bile vuruyor, ama baldır bölgesi taş gibi oluyor. Magnezyum, kalsiyum içmek, maden suyu ve muz tüketmek lazım. Şimdi havalarda yağmurlu ya daha çok hissediliyor kas ağrıları, normal yani hamilelikte oluyor bunlar. Ben geçenkinde bacak aramdaki kramptan üç gün yürüyemedim. Hani ata binmiş ya da ham vücuda squat yapmış gibi bir ağrı olmuştu ayağa kalkamıyordum, geçecek inşallah hepsi. Sabredicez melekler için.Aynı evet sol baldırda oluyo canım bi sorcam belkide normaldir dediğin gıbı
Yaa içim eriyor düşününce işte :)) Ve bakınca aslında çok az kaldı. Bir de ilk kez yaşayacağım bu duyguyu, bi bilinmezlik var o kadar heyecanlanıyorum ki. Bizim planlı bi hamilelik değildi, o yüzden bu kadar uzakken bu konuya ilk öğrendiğimde bir çocuğum olacak fikri nasıl şaşırtmıştı beni, şimdi o bebek bariz bir şekilde karnımda, varlığını hissediyorum, ama kucağıma almak nasıl olacak, yüzyüze iletişim kurmak nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorumAuralee canım hem de öyle miniş olacaklar ki oh mis gibi ya düşündükçe içim gidiyor. İlk 2 sene yastık kullanılmıyor zaten o yüzden o miniş yastık kılıfları benim için battaniyeydi, bir de koluma seriyordum emzirirken kafası terlemesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?