- 25 Ağustos 2015
- 348
- 306
- 23
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.401
arada 15 gun var ama baya fark oluyor size olanlari takip ediyorum bana da oluyor bir sure sonraBenim vajinami makat mi bilmiyorum ama gerilerde biseyler oynuyo sanki vurunca. Bi su balonu gibi değişik..
Benim vajinami makat mi bilmiyorum ama gerilerde biseyler oynuyo sanki vurunca. Bi su balonu gibi değişik..
Petunyasemen ben Ordu da yaşıyorum...isim de şimdilik Güneş...tabloya eklemişsin hoş olmuş eksiklerimi tamamlayayım dedim .....
Artik benim de rengim belli!!!
Kizimiz olacagini ogrendim az once. Herkes kesin oglan diyodu, annem merak bile etmiyodu nasi olsa erkek diye. Soklardayiz :))
3 ay sonra gordum bebiki, cok mutlu oldum butun ultrason boyunca sirittim :)
Seker yuklemesini de yaptirdim bir sorun cikmadi.
Son istatistikleri veriyorum :)
Boyum 1,62. 6 kilo almisim. kiz 737 gr cikti accik tosunBoyunu bilmiyorum, rapordaki rakamlarin hangisi bilemedim. 23+3 bugun ama 24+6 cikti ultrasonda.
Adi da senelerdir kiz olursa Defne olsun derdik. 2. bir isim daha dusunuyoruz simdi, onerileri beklerim :)
Ben musadenizi istiyim biraz evde sevinc tepinmeleri yapip tum dunyaya bu haberi duyurmam lazim
Selam hanımlar. Alışveriş yapmaya başladım ikiz olacağı için daha erken ağırlaşıyorum hem de 36,37de doğar diyorlar. Hazırlandığım artık dedim. Şimdilik yalnızca kıyafet aldım. Küveti kardeşim verecek. Bakım temizlik malzemeleri var sırada? Şampuan mustela düşünüyorum. Bebek yağı losyonu gibi şeyler almayı düşünmüyorum. Pişik kremi de önceden almayacağım zeytinyağı kullanacağım bunların yerine. Deterjan, yumuşatıcı konusunda ne düşünüyorsunuz marka olarak? Önceden kullanan ya da araştırıp alan var mı?
E canım dalan roxy alsana annem bıze bıle kullanmıs kar gıbı yapardı dıyo ben ondan AlıcamCnm deterjan dalan roxy diyorlar genelde bende şampuana karar veremiyorum babe düşünüyordum ama bu şampuanlar ne kadar dayanıyor ki yani ayda bir bi şampuan alcaksam tamam ama bizim bir arkadaş haftada bir alıyorum dedi o zaman babe çok pahalı mustela alayım babe çünkü internetten almam gerek uygun almam için o da her seferinde uğraşmalık olur bnde ona karar veremedim ya
Bn deterjanı dalan roxy alıcam cnm zaten de şampuanda karar veremedim demiştim mustela mı babe mi?E canım dalan roxy alsana annem bıze bıle kullanmıs kar gıbı yapardı dıyo ben ondan Alıcam
Ha anladım canım ben baya arastırdım doktorlar sebamed oneriyo butun urunleri trendyoldan aldım eksta mustela 123 barrier die pısık kremi baya iyi diye duydum onuda aldım sebamedin yuz kremi yagı losyonu sabun yeni dogan sampuan hepsini aldımBn deterjanı dalan roxy alıcam cnm zaten de şampuanda karar veremedim demiştim mustela mı babe mi?
Doktor benım bacakları her gıttıgımde elliyo şiş varmı diye bende henuz yok bol su içip ayaklarını dıklemelisin canımİyi akşamlar kızlar benim dünden beri akşamları ayaklarımda hafif şişme ve sızlama oluyor. Sizde başladı mı?? Evde misafir var uzatamıyorum da arada yatağıma yatıyorum o da yetmiyo herhalde
Teşekkür ederiz :) ablasının seçimi aslında...4 yaşında diğer kızım...kardeşinin adı çiçek güneş olacakmış...Boyum 1.65 kuzumne güzell isimm canım boy ölüçünüde öğrenebilir miyimm
Eki Görüntüle 1918253 kızlar bende bu vardı bi takımda gecelik yada pijama düşünüyorum.. sizce hangisi mantıklı olur?
Kesinlikle su evrende en cok ihtiyac duyulan sey Barış, ortak karar onemli tabi. Bulunur guzel bir isim :)Ay hayalimdeki 3 ismi saydin resmen. Ucunden de veto yedim:) barista israrliyim ama kabul etmiyor. Cok anlamli ve guzel bence. Bakalim kismet.
Birkac ay oncesinde vardi ama doktorum bu durumdan dolayi antibiyotik vermisti. Enfeksiyon zonklamayla baski yapiyordu dudak kisminda. plasentan asagida da degilse bir doktoruna danis istersen ama korkulacak birsey oldugunu zannetmiyorumBazen öyle bir tekmeliyor ki hem göbeğim hem de vajinam hatta makatım civarında oynama / darbe oluyor. Sizde de var mı benzer durum?
Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)
Bn ayri bir ucret vermedim cnm hastaneden hastaneye degisio heralde burada arkadaslardan bazilari ayri ucret vermislerdi arayip ogren istersenKızlar bisey sorcam. Şeker yüklemesi için özel hastaneye gidip muayene parasından başka ne kadar ücret verdiniz? Kan tahlilleri vs için
Kızlaaar parmağım dolama oluyo şuanher sene bi kere çıkardı zaten of yine çıktı antibiyotikli krem kullanırdım ama şimdi onu da yapamam napcam ben ya
Bn deterjanı dalan roxy alıcam cnm zaten de şampuanda karar veremedim demiştim mustela mı babe mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?