2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

ohhh çok şükürrr sonundaa :) bir kızımız daha geliyor yerim o zilloşu bennn

Cnm deterjan dalan roxy diyorlar genelde bende şampuana karar veremiyorum babe düşünüyordum ama bu şampuanlar ne kadar dayanıyor ki yani ayda bir bi şampuan alcaksam tamam ama bizim bir arkadaş haftada bir alıyorum dedi o zaman babe çok pahalı mustela alayım babe çünkü internetten almam gerek uygun almam için o da her seferinde uğraşmalık olur bnde ona karar veremedim ya

E canım dalan roxy alsana annem bıze bıle kullanmıs kar gıbı yapardı dıyo ben ondan Alıcam

İyi akşamlar kızlar benim dünden beri akşamları ayaklarımda hafif şişme ve sızlama oluyor. Sizde başladı mı?? Evde misafir var uzatamıyorum da arada yatağıma yatıyorum o da yetmiyo herhalde

Bn deterjanı dalan roxy alıcam cnm zaten de şampuanda karar veremedim demiştim mustela mı babe mi?
Ha anladım canım ben baya arastırdım doktorlar sebamed oneriyo butun urunleri trendyoldan aldım eksta mustela 123 barrier die pısık kremi baya iyi diye duydum onuda aldım sebamedin yuz kremi yagı losyonu sabun yeni dogan sampuan hepsini aldım

İyi akşamlar kızlar benim dünden beri akşamları ayaklarımda hafif şişme ve sızlama oluyor. Sizde başladı mı?? Evde misafir var uzatamıyorum da arada yatağıma yatıyorum o da yetmiyo herhalde
Doktor benım bacakları her gıttıgımde elliyo şiş varmı diye bende henuz yok bol su içip ayaklarını dıklemelisin canım

Eki Görüntüle 1918253 kızlar bende bu vardı bi takımda gecelik yada pijama düşünüyorum.. sizce hangisi mantıklı olur?

Bu benim de kafama takılan bir konu. Normal doğumu çok fazla istiyorum ama sezeryan ihtimalini de düşünmeli tabi. İki durumda da en uygun olan hangisi olur ki? Gecelik gübi geliyor ama, onla da rahat edilmez ki ya

Bazen öyle bir tekmeliyor ki hem göbeğim hem de vajinam hatta makatım civarında oynama / darbe oluyor. Sizde de var mı benzer durum?
Birkac ay oncesinde vardi ama doktorum bu durumdan dolayi antibiyotik vermisti. Enfeksiyon zonklamayla baski yapiyordu dudak kisminda. plasentan asagida da degilse bir doktoruna danis istersen ama korkulacak birsey oldugunu zannetmiyorum

Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)

benimki erkek olsaydı Destan ya da Mihman koyacaktık.Destan favorimdir:)

Kızlar bisey sorcam. Şeker yüklemesi için özel hastaneye gidip muayene parasından başka ne kadar ücret verdiniz? Kan tahlilleri vs için

Kızlar bisey sorcam. Şeker yüklemesi için özel hastaneye gidip muayene parasından başka ne kadar ücret verdiniz? Kan tahlilleri vs için
Bn ayri bir ucret vermedim cnm hastaneden hastaneye degisio heralde burada arkadaslardan bazilari ayri ucret vermislerdi arayip ogren istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…