- 28 Nisan 2016
- 208
- 88
- 28
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.421

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim genellikle asagılarda tepikleniyor içimde sanki bi su balonu varBazen öyle bir tekmeliyor ki hem göbeğim hem de vajinam hatta makatım civarında oynama / darbe oluyor. Sizde de var mı benzer durum?
Petunyasemen canım bugün kontrole gittim ilk önce sonuçları vereyim boy 31 cm kilo 800 gr kiloMDA 72 cikti ... çok şükür bebişte birsey yok. Fakat şeker yüklemesi yuksek çıktı diğer hafta tekrar gideceğim. Enfeksiyon artmış 2 ilaç verdi biri fullcef diğeri de piyeloseptyl 50 mg. Demir ilacı günde iki defa ve portakal suyu sıkıp öyle icecekmisim demir ilacını. İnanın ne yapacağım i bilmiyorum kafam karışik canım sıkkın rabbim sağlıklı şekilde yavrum u kucağıma verir inşallah .bu iki ilacı kullanan varmı aranızda ..
Aa destani kizlara koyarlar diye biliyorum?:) bide ben edebiyatciyim ya destan fln iyice bayar beni heralde:)))benimki erkek olsaydı Destan ya da Mihman koyacaktık.Destan favorimdir:)
Artik yukaridalar:)İlk defa değişik bişe yaşadım sağ üst tarafa doğruu kaburgaya galiba vurdumu artık naptıysa yerimden sıçrattıı beniii 2 3 defa tekrarladıı canım yandı gibi değişik bişeydi hamilelerin tekmelemesini bazen istemiceksin demesi bundan olsa gerek![]()
Ben 30tl verdim. Ama hastane ozelse tahlile para aliyor. Bi devlet almaz yani.Kızlar bisey sorcam. Şeker yüklemesi için özel hastaneye gidip muayene parasından başka ne kadar ücret verdiniz? Kan tahlilleri vs için
Geçmiş olsun canım umarım enfeksiyon azalarak yok olur bende kan verdim benimde iltihap var gibi yarın doktora gostericem artık sonuclardan ezberledim hangisi yüksek düşük nerede hasar var :/ birde şeker yüksek çıkınca ne oluyor ben yaptırsammı bilemedim
Ritmik olanlar tehlikeli yani tam olarak nasıl anlayacaz[/QUOTE][QUOTE="Auralee, post: 49058749, member: 694837
Ya arada sertleşiyor bir yeri ama bebeğin hareketi olarak gördüm ben. Dikkat edince oradan tekme de atıyo takibinde. Ritmik olanlar tehlikeliymiş onlar için doktora haber vermek gerekliymiş. He bi de ritmik diye hıçkırıkla karışmasın :)
Mesela karnın taş gibi oldu, bebek hareketi gibi değil ama, ve bu yarım saatte bir düzenli oluyor gibi. Günde 3 kez karnım sertleşti sıkıntı mı diye düşünme dedi doktor. Bebek büyüyor, organlar yer değiştiriyor, eh malum gaz da çok oluyor bu sebeplerle, o bile sertleştirir. Ya da tuvalete sıkıştığında sert olur. He bir de sabah saatlerinde olanları hiç sayma bile dedi, zaten sabaha kadar sıkışmış oluyosun ve bebek de senin pozisyonundan bir yere toplanıyor. Yoksa böyle 3-4 saniyede bi oluyo bi titrer gibi, o hıçkırık :)[/QUOTE]Ritmik olanlar tehlikeli yani tam olarak nasıl anlayacaz
Ya onu çok soruyorlar bana da ödem var mı diye, bütün gün oturarak çalışıyorum ayaklar yerde sallanıyor ama çok şükür henüz bir şey olmadı. Misafir de olsa hamilesin, uzatmaya çalış ayaklarını anlayışlı olurlar diyorum. Türkan hanım soruyor arada bunu da, şişlik vs var mı diye ben de ondan dikkat etmeye başladım :)İyi akşamlar kızlar benim dünden beri akşamları ayaklarımda hafif şişme ve sızlama oluyor. Sizde başladı mı?? Evde misafir var uzatamıyorum da arada yatağıma yatıyorum o da yetmiyo herhalde
Ben rutin gittiğim yerde yaptırmadım 50 TL aldılar.Kızlar bisey sorcam. Şeker yüklemesi için özel hastaneye gidip muayene parasından başka ne kadar ücret verdiniz? Kan tahlilleri vs için
İlk defa değişik bişe yaşadım sağ üst tarafa doğruu kaburgaya galiba vurdumu artık naptıysa yerimden sıçrattıı beniii 2 3 defa tekrarladıı canım yandı gibi değişik bişeydi hamilelerin tekmelemesini bazen istemiceksin demesi bundan olsa gerek![]()
Artik yukaridalar:)
Ilk gobek ustu tekmeyi yedigimde sok olmustum hep asagilarda takiliyordu. Bide huylandim gibi bisi olmustu sonra gulmustum kendi kendime:) simdi sabah uyandigimda midemin hemen altinda oynuyo. Gece uyandim baktim icerde takiliyo![]()
Ay benden niye 50 aldı bu gıcıklar. Vallahi sinir oldum. Rutin kan tahlillerine söyledikleri ücreti duysan uçuklarsın. 170 dedi ya 170, sağlık ocağı ücretsin yapıyo bunu yani.. Medicana bile vaktinde 90 TL demişti.Ben 30tl verdim. Ama hastane ozelse tahlile para aliyor. Bi devlet almaz yani.
Faydalı olduysa sevindim :)Cok aydinlatici olmus yazdiklarin cnm aklimda tutacagim![]()
Hmm doğru söyledin belki de ondandır, 2 saatlikti bir de 3 kez kan alındı, morluklar hala duruyor kolumda..Auralee cabim sen 75lik yaptirdin ya ondandir o fiyat farki. Bana kamer bey 50lik yukletti. Yuksek cikarsa 75lik yukleyecekti.
Kan değerlerine baktırdın mı ?Gunaydın kızlar benım gün içinde az da olsa tek bacagımda kramp oluyo magnezyum surekli kullanıyorum acaba kalsıyum eksıklıgımı var gunde bi tabak yogurt zorla yıyorum sut hıc ıcemıyorum ama hergun peynırde yıyorum yetersızmı acaba