2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
en güzelini yapıyorsun tatlım düşünmemekle bebiş gelince yapıcaklarınızı düşün mutlu et kendini :)

Bu gün şeker yüklemesi yaptirdim kizlar.75 gr glukozla aclik kan sekeri =81...2 saat sonrada 126 cikti. Drum iyi olduğunu söyledi.kanda verdim wbc değerin 15.7 çıkmış çokmu yüksel sizce 4-11 arasında olmalıymış ama...of hep stres hep stres...ben daha hiç bisey almadim 8. aya kadarda almiycam

Selam hanımlar. Alışveriş yapmaya başladım ikiz olacağı için daha erken ağırlaşıyorum hem de 36,37de doğar diyorlar. Hazırlandığım artık dedim. Şimdilik yalnızca kıyafet aldım. Küveti kardeşim verecek. Bakım temizlik malzemeleri var sırada? Şampuan mustela düşünüyorum. Bebek yağı losyonu gibi şeyler almayı düşünmüyorum. Pişik kremi de önceden almayacağım zeytinyağı kullanacağım bunların yerine. Deterjan, yumuşatıcı konusunda ne düşünüyorsunuz marka olarak? Önceden kullanan ya da araştırıp alan var mı?

Esela12 canım erkekler eşinin ailesinden gelen şeylere çok tahammül edemezler heleki bi taraf cok ilgili bintaraf ilgisiz kalınca ben yapamıyormuyum havasıda olurlar sen ailenden gelen herseyi ortalığa dökme söyleme bırak bilmesin senin bilmen önemli büyük seyleride bırak o alsın elleri ceplerine gitsin biraz nasılsa alıyorlar diyip rahat raht oturmasın böylede aliştırma var olsa bile sen yok de bak bakalım almaya başlayınca zorlugu tek bütçeyle bu işin olmayacagını anlar bazen de önüne altın tepsiyle sunsan kadir kıymet bilmezler(buda benim kocam)ben 15 senedir. BU sekilde yapıyorum ama hala kıymet bilmez gene kötü benim ailem ama takmıyorum rabbim her seyi görüyor

[QUOTE="Auralee, post: 49058749, member: 694837

Ya arada sertleşiyor bir yeri ama bebeğin hareketi olarak gördüm ben. Dikkat edince oradan tekme de atıyo takibinde. Ritmik olanlar tehlikeliymiş onlar için doktora haber vermek gerekliymiş. He bi de ritmik diye hıçkırıkla karışmasın :)[/QUOTE]
Ritmik olanlar tehlikeli yani tam olarak nasıl anlayacaz

Ya evet ayni anda bebek de oynuyo ondan anlamiyorum. Allahtan ritmik degil. Sagol canim rahatlattin.

Yeterli bencede zaten ikramla nasi ugrascaz o halde gelende hosgörcek yada kv ler anneler el atcak artik bizim mevlüt cok ağır geciyo hem cok kalabalik oluyo hemde ciddi hazırlık yapiliyo bakalim bunda cok abartmayalim dicem ama ayiriyomus gibi olmasin diye gene yapcaz kismetse

Canim üzme kendini belki esin kendini kötü hissediyodur üstüne gitme ama o senin üstüne cok gelirse cok ezmeden söyle torunlari icin yapiyolar ne kötülük var bunda sorun cikarma istersen de

Aynen canım bende böle yaşıyorum . evet artık söyledim bende geri çektim kendi ailemi yapsın uğraşsın tek başına zaten kendi ailesinden birşey yok demezler ne ihtiyacınız falan var die üstüne ben işten çıktım eşimden para isterler ben yeni evliyim 1 senelik işte öğreniyoruz yavaş yavaş . ilk başlarda takmamak çok zordu şimdi umursamıyorum ama zoruma da gittiği için sinirden ağlıyorum bisi yapamıyorsun laf söyleyince iyice kötü oluyor .

Canim üzme kendini belki esin kendini kötü hissediyodur üstüne gitme ama o senin üstüne cok gelirse cok ezmeden söyle torunlari icin yapiyolar ne kötülük var bunda sorun cikarma istersen de
Üzülmüyorum çok sagolun gerçekten iyi geldiniz bana yok söylerim zaten haksızlık olursa yaptığıda yanlışta işte alttan almıyor bende uzatmiyorum artık

Eki Görüntüle 1918253 kızlar bende bu vardı bi takımda gecelik yada pijama düşünüyorum.. sizce hangisi mantıklı olur?
Sabahlikli takimlar rahat oluyo biraz kış görcez bide normalmi sezeryanmi normalse pijama sezeryansa gecelik derim elbiseli olanlardan yada pijama tercih edersen bile alti bol al bence

Bazen öyle bir tekmeliyor ki hem göbeğim hem de vajinam hatta makatım civarında oynama / darbe oluyor. Sizde de var mı benzer durum?

Bazen öyle bir tekmeliyor ki hem göbeğim hem de vajinam hatta makatım civarında oynama / darbe oluyor. Sizde de var mı benzer durum?

Benim vajinami makat mi bilmiyorum ama gerilerde biseyler oynuyo sanki vurunca. Bi su balonu gibi değişik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…