- 14 Mart 2014
- 297
- 198
- 103
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzelini yapıyorsun tatlım düşünmemekle bebiş gelince yapıcaklarınızı düşünÇok haklısın canim dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum . öle böle kapanacak bu konular ama yani birazda haksizlik oluyor zoruma gitmese tamam dicem ama erkeklerle kadın aynı düşüncede olmuyor gerçekten erkekler hiç ince düşünmeden ne yaptım ben demeden direk söylüyorlar . biz bayanlar öle deil tarta tarta düşünerek söylüyoruz![]()
![]()
Aynen eve gidince onu yapcam daha bugün başladı inşallah intihap olmadan geçer yamashmallow canım soğanı kaynat biraz iliyinca bi kısmını parmağına koyup sar.. mikrobu çekiyor daha çabuk akıyor.. yegenimde çıkıyor öyle tecrübe oldu
![]()
iyi günlerde giysin miniğiniz :)Ay çok heyecanlı oğlumun ilk kıyafeti :)
Ya evet ayni anda bebek de oynuyo ondan anlamiyorum. Allahtan ritmik degil. Sagol canim rahatlattin.Benim de aklıma okuyunca direk bu geldi açıkçası.
Yok canım sen bir şey söylemezsin, ama o gördüğüyle bu şekilde hissedebilir. Varma sen üzerine, kavga edilecek streslenecek konular değil hiç bunlar :)
Ya arada sertleşiyor bir yeri ama bebeğin hareketi olarak gördüm ben. Dikkat edince oradan tekme de atıyo takibinde. Ritmik olanlar tehlikeliymiş onlar için doktora haber vermek gerekliymiş. He bi de ritmik diye hıçkırıkla karışmasın :)
Ayy kıyamam. O da strese sokar insanı zaten.. Çok geçmiş olsun.
Yeterli bencede zaten ikramla nasi ugrascaz o halde gelende hosgörcek yada kv ler anneler el atcak artik bizim mevlüt cok ağır geciyo hem cok kalabalik oluyo hemde ciddi hazırlık yapiliyo bakalim bunda cok abartmayalim dicem ama ayiriyomus gibi olmasin diye gene yapcaz kismetseEsimin tarafındada gelen giden yiginla olur gece bile doguma gitsem gelirler benimde oda kucuk ama kayinvalidem ayarlarim ben dedi icecek kurabiye ve lokum yapacak sanirim ben o detayla pek ilgilenmiyorum. Hediyede cikolata isimli dusundum ama cikolatayi yiyince kagidini pek saklamaz kimse yoksa goruntusu cok hosuma gidiyormevlidde sadece isimli yasin kitabi ve tesbih dusunuyorum
Ucu catlamiyorsa gerek yok bencede,benimki biraz erken sute hazirlaniyor sanirim.Bende catlama falan yok henuz evet yaziyor zaten uyarmadan surun masaj yapar gibi diye riske girmiyim en iyisi şimdilik :)
Canim üzme kendini belki esin kendini kötü hissediyodur üstüne gitme ama o senin üstüne cok gelirse cok ezmeden söyle torunlari icin yapiyolar ne kötülük var bunda sorun cikarma istersen deKızlar bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum ağlamaktan maf oldum bu erkekleri hiç anlamıyorumbenim ailem destek oluyor herşeyi yapmaya çalışıyor maddi manevi olsun almaya çalışıyor ben işten ayrıldım artık ağırlaştıgin için doğum iznimi de yaktım çünkü benim çalıştığım iş ağır . neyse bunun ailesinden hiç destek yok durumları olmadığı için biliyorum. ben bisi demiyorum buzamana kadar da ailen bır iğne almadı demedim hiç. benim ablam kıyafet alır bebeğe banada bebek seferlerini yaptırır ailemde çoğu şeyi yapmaya çalışırım iki ablamda böle annem babamda öle ama nedense hoşnut olacağına bana kalkmış bir iğne istemiyorum siz beni nie takmiyorsunuz benim ailem buseye karışmıyor senin nie karışıyor bilmem ne ailemde gerçekten bisi dediği yok nasıl yapalım die konuşulur zaten eşim istemezse bisi demezler ne oldu bilmiyorum ağır konusucam olmicak aricam ailesini kırıcam olmicak annemi aradım konuştum destek olmayın yapmayın kendisi yapsın die çok bunaldim susuyorum susuyorum hep
Aynen canım bende böle yaşıyorum . evet artık söyledim bende geri çektim kendi ailemi yapsın uğraşsın tek başına zaten kendi ailesinden birşey yok demezler ne ihtiyacınız falan var die üstüne ben işten çıktım eşimden para isterler ben yeni evliyim 1 senelik işte öğreniyoruz yavaş yavaş . ilk başlarda takmamak çok zordu şimdi umursamıyorum ama zoruma da gittiği için sinirden ağlıyorum bisi yapamıyorsun laf söyleyince iyice kötü oluyor .Esela12 canım erkekler eşinin ailesinden gelen şeylere çok tahammül edemezler heleki bi taraf cok ilgili bintaraf ilgisiz kalınca ben yapamıyormuyum havasıda olurlar sen ailenden gelen herseyi ortalığa dökme söyleme bırak bilmesin senin bilmen önemli büyük seyleride bırak o alsın elleri ceplerine gitsin biraz nasılsa alıyorlar diyip rahat raht oturmasın böylede aliştırma var olsa bile sen yok de bak bakalım almaya başlayınca zorlugu tek bütçeyle bu işin olmayacagını anlar bazen de önüne altın tepsiyle sunsan kadir kıymet bilmezler(buda benim kocam)ben 15 senedir. BU sekilde yapıyorum ama hala kıymet bilmez gene kötü benim ailem ama takmıyorum rabbim her seyi görüyor
Üzülmüyorum çok sagolun gerçekten iyi geldiniz bana yok söylerim zaten haksızlık olursa yaptığıda yanlışta işte alttan almıyor bende uzatmiyorum artıkCanim üzme kendini belki esin kendini kötü hissediyodur üstüne gitme ama o senin üstüne cok gelirse cok ezmeden söyle torunlari icin yapiyolar ne kötülük var bunda sorun cikarma istersen de
Sabahlikli takimlar rahat oluyo biraz kış görcez bide normalmi sezeryanmi normalse pijama sezeryansa gecelik derim elbiseli olanlardan yada pijama tercih edersen bile alti bol al benceEki Görüntüle 1918253 kızlar bende bu vardı bi takımda gecelik yada pijama düşünüyorum.. sizce hangisi mantıklı olur?
Bazen öyle bir tekmeliyor ki hem göbeğim hem de vajinam hatta makatım civarında oynama / darbe oluyor. Sizde de var mı benzer durum?