• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Dr.a soyledim de seffaf olmasi gerek dedi. Ama yanmam kasintim yok dedim. Sirkeli suyla iturma banyosu yap gecmezse ilac baslariz dedi. Ama fitil kullanasuim yok hic. Ondan sordum size de.

benimki de süt beyazı, kokusuz ve kaşıntısız ama bazen çok yoğun oluyor.dr.söylemedim hiç.aylardır böyle.

Kızlar cıktım doktordan idrar tahlılı verdık kabızlık varmı dedi ben bu ıkı gun once asırı kabız olmustum ondan dolayı sanırım cunku akabınde kasılmayı yasadım bebegım 1100 gram olmus hersey iyi gozukuyo ama tahlılım cıkmasını beklıyorum baş cevresi haftasının bıraz onunde cıktı gecen seferdede sımdide babasıda başı buyuk dogmus acaba ondanmıdır ki :)

Kızlar cıktım doktordan idrar tahlılı verdık kabızlık varmı dedi ben bu ıkı gun once asırı kabız olmustum ondan dolayı sanırım cunku akabınde kasılmayı yasadım bebegım 1100 gram olmus hersey iyi gozukuyo ama tahlılım cıkmasını beklıyorum baş cevresi haftasının bıraz onunde cıktı gecen seferdede sımdide babasıda başı buyuk dogmus acaba ondanmıdır ki :)
gecmis olsun

Vazelini ben de bazen gobegime suruyorum. Malum karin buyudu bir ara cok kasiniyordu. Vazelin ve bebe yagina gectim, kasinti durdu. Mustela catlak kremi kullanan var mi? Hediye geldi ama henuz denemedim.
canm ben çatlak için mustela kullanıyorum bio oil alacakken eczacımın tavsiyesiyle buna karar verdim . nemlendirmesinden memnunum ayrıyeten duştan sonra tün vücut için nivea nın kakao yağı ve e vitaminli vücut nemlendiricisini kullanıyorum inş çatlak olmaz ama şöyle de bir durum var ne kadar uğraşırsak uğraşalım genetiksel birşey olacağı varsa olacak engel olamıyoruz malesef .
kan ilacı olarak ferro sanol duadenal kullanıyorum ve benimde kilo alışımın başlıca nedeni bu aşırı yemesemde her doktor kontrolümdemoralim bozuluyor :(

Masallah canim. Ikinmamaya calis. Bas cevresi benim de 1 2 hafta onden gidiyor ama herkesin boyle. Sen tam olarak kac arti kacdin canim kilosu baya onde gidiyor sanirim?

C ciarasisi canım benimde baş cevresi önde çıkıyor.. iki haftaya kadar normalmis..
Kabızlık içinde aklında olsun sabah aç karna bi tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezinin üstüne bir bardak su icersen 1 2 saate ayak yolunda oluyorsun :super:

Günaydın :KK49: ben varım dr a sordum kalp rahatsızlığın ve akciğer problemin var mı hayır dedim bemim gece uyurken oluyor öksürükle oluyosa haberim olsun dedi.. Geç saatte yemek yememeye çalışıyorum ben .. Sanırım benimki kilodan:KK43:
Ben de astim tedavisi gormustum daha once yazin cok artti nefes darligim ama hamile oldugumu ogrendigim icin tetkikler yarim kalmisti. Dogumdan once bir kontrol yaptiracagim yine. Ama hamilelikte hemen hemen herkeste nefes darligi, carpinti oldugunu biliyorum

Canimkanama alanlarin vardi sanirim simdi goruntulendi mi? ikinize de masallah bu arada:nazar:

Kızlar kurban bayramından önce yıne enfeksiyon vardı tekrar cıktı hem fitil hem antıbıyotık bisuru sey verdi su cok ıctıgım halde boyle bıde cok tuhaf valla bide basurum oldugu içinde fıtıl verdi bı kutu ve tekrar iğnelerimi yazdı bısuru bısuru sey yani yınede bebek iyi olsunda gerısıni cekıyorum bısekılde

Canimkanama alanlarin vardi sanirim simdi goruntulendi mi? ikinize de masallah bu arada:nazar:
Saol canım gecen hafta bakmıstık kanama alanlarım aynen duruyodu simdi bı yorum yapmadı zaten doktoru cok sıkıstırıyorum bilmiş sorularımla servıksıde soramadım haftaya zaten kan uyusmazlıgı için gıdıcem belki tekrar bakar ama tabıkı gelceksın dedi kasılmalar önemli dedi birde zaten enfeksıyonumda varms baya gıtmem herturlu iyi oldu yani

Masallah canim. Ikinmamaya calis. Bas cevresi benim de 1 2 hafta onden gidiyor ama herkesin boyle. Sen tam olarak kac arti kacdin canim kilosu baya onde gidiyor sanirim?
Ben suan 26+3 üm canım ben hıc kılo almıyorum bebege gıdıyo cok sukur ama hep sola yatıyorum bol su içiyorum elimden geleni yapıyorum yeterki sağlıklı dogsun diye herseyi cekmeyede razıyım

Saol canım gecen hafta bakmıstık kanama alanlarım aynen duruyodu simdi bı yorum yapmadı zaten doktoru cok sıkıstırıyorum bilmiş sorularımla servıksıde soramadım haftaya zaten kan uyusmazlıgı için gıdıcem belki tekrar bakar ama tabıkı gelceksın dedi kasılmalar önemli dedi birde zaten enfeksıyonumda varms baya gıtmem herturlu iyi oldu yani
Icinin rahatlamasina sevindim canim

Back
X