- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.101
Kızlar doktora gıdıyorum 2 gundur devam eden kasılmalarım için dua edin banaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımKızlar doktora gıdıyorum 2 gundur devam eden kasılmalarım için dua edin banaa
Kullan canım demiri bebek bi türlü alır ihtiyacını ama senin depoların azalırsa dişlerin zarar görür önemli
Dr.a soyledim de seffaf olmasi gerek dedi. Ama yanmam kasintim yok dedim. Sirkeli suyla iturma banyosu yap gecmezse ilac baslariz dedi. Ama fitil kullanasuim yok hic. Ondan sordum size de.
dualalarım seninleKızlar doktora gıdıyorum 2 gundur devam eden kasılmalarım için dua edin banaa
Kızlar doktora gıdıyorum 2 gundur devam eden kasılmalarım için dua edin banaa
gecmis olsunKızlar cıktım doktordan idrar tahlılı verdık kabızlık varmı dedi ben bu ıkı gun once asırı kabız olmustum ondan dolayı sanırım cunku akabınde kasılmayı yasadım bebegım 1100 gram olmus hersey iyi gozukuyo ama tahlılım cıkmasını beklıyorum baş cevresi haftasının bıraz onunde cıktı gecen seferdede sımdide babasıda başı buyuk dogmus acaba ondanmıdır ki :)
canm ben çatlak için mustela kullanıyorum bio oil alacakken eczacımın tavsiyesiyle buna karar verdim . nemlendirmesinden memnunum ayrıyeten duştan sonra tün vücut için nivea nın kakao yağı ve e vitaminli vücut nemlendiricisini kullanıyorum inş çatlak olmaz ama şöyle de bir durum var ne kadar uğraşırsak uğraşalım genetiksel birşey olacağı varsa olacak engel olamıyoruz malesef .Vazelini ben de bazen gobegime suruyorum. Malum karin buyudu bir ara cok kasiniyordu. Vazelin ve bebe yagina gectim, kasinti durdu. Mustela catlak kremi kullanan var mi? Hediye geldi ama henuz denemedim.
Masallah canim. Ikinmamaya calis. Bas cevresi benim de 1 2 hafta onden gidiyor ama herkesin boyle. Sen tam olarak kac arti kacdin canim kilosu baya onde gidiyor sanirim?Kızlar cıktım doktordan idrar tahlılı verdık kabızlık varmı dedi ben bu ıkı gun once asırı kabız olmustum ondan dolayı sanırım cunku akabınde kasılmayı yasadım bebegım 1100 gram olmus hersey iyi gozukuyo ama tahlılım cıkmasını beklıyorum baş cevresi haftasının bıraz onunde cıktı gecen seferdede sımdide babasıda başı buyuk dogmus acaba ondanmıdır ki :)
Ben de astim tedavisi gormustum daha once yazin cok artti nefes darligim ama hamile oldugumu ogrendigim icin tetkikler yarim kalmisti. Dogumdan once bir kontrol yaptiracagim yine. Ama hamilelikte hemen hemen herkeste nefes darligi, carpinti oldugunu biliyorumGünaydınben varım dr a sordum kalp rahatsızlığın ve akciğer problemin var mı hayır dedim bemim gece uyurken oluyor öksürükle oluyosa haberim olsun dedi.. Geç saatte yemek yememeye çalışıyorum ben .. Sanırım benimki kilodan
![]()
Canimkanama alanlarin vardi sanirim simdi goruntulendi mi? ikinize de masallah bu aradaKızlar cıktım doktordan idrar tahlılı verdık kabızlık varmı dedi ben bu ıkı gun once asırı kabız olmustum ondan dolayı sanırım cunku akabınde kasılmayı yasadım bebegım 1100 gram olmus hersey iyi gozukuyo ama tahlılım cıkmasını beklıyorum baş cevresi haftasının bıraz onunde cıktı gecen seferdede sımdide babasıda başı buyuk dogmus acaba ondanmıdır ki :)
Saol canım gecen hafta bakmıstık kanama alanlarım aynen duruyodu simdi bı yorum yapmadı zaten doktoru cok sıkıstırıyorum bilmiş sorularımla servıksıde soramadım haftaya zaten kan uyusmazlıgı için gıdıcem belki tekrar bakar ama tabıkı gelceksın dedi kasılmalar önemli dedi birde zaten enfeksıyonumda varms baya gıtmem herturlu iyi oldu yaniCanimkanama alanlarin vardi sanirim simdi goruntulendi mi? ikinize de masallah bu arada![]()
Ben suan 26+3 üm canım ben hıc kılo almıyorum bebege gıdıyo cok sukur ama hep sola yatıyorum bol su içiyorum elimden geleni yapıyorum yeterki sağlıklı dogsun diye herseyi cekmeyede razıyımMasallah canim. Ikinmamaya calis. Bas cevresi benim de 1 2 hafta onden gidiyor ama herkesin boyle. Sen tam olarak kac arti kacdin canim kilosu baya onde gidiyor sanirim?
Icinin rahatlamasina sevindim canimSaol canım gecen hafta bakmıstık kanama alanlarım aynen duruyodu simdi bı yorum yapmadı zaten doktoru cok sıkıstırıyorum bilmiş sorularımla servıksıde soramadım haftaya zaten kan uyusmazlıgı için gıdıcem belki tekrar bakar ama tabıkı gelceksın dedi kasılmalar önemli dedi birde zaten enfeksıyonumda varms baya gıtmem herturlu iyi oldu yani