- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.061
Kızlar aramızda çatlaklar için vazelin kullanan var mi özellikle dudak icin. Netten baktim ama açıklayıcı değil. Benim dudaklarım çok kuruyor. Siz ne önerir siniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aramızda çatlaklar için vazelin kullanan var mi özellikle dudak icin. Netten baktim ama açıklayıcı değil. Benim dudaklarım çok kuruyor. Siz ne önerir siniz
Ben de yogayi dusunuyorum nereye gidiyorsun canimÇok cnm yogaya ayda 200 e gdyrm hem pilatesten daha çok öneriliyor
Cok iyi bence masallah. Tam olarak kac arti kacta gittiniz?Kızlar ben 25 haftalık iken doktora gittim doktor bebegimin 950 gr boyunu 36 cm oldu sizce iyimi çünkü ben düzenli beslenen bi hamile değilim oldum olası iştah sıfır bende![]()
Hmm bana da oyle geldi baska yer bakcamÇok cnm yogaya ayda 200 e gdyrm hem pilatesten daha çok öneriliyor
Aynı durumdayız desene :) Kayınvalidemin kızı yok ilk torun ve kız, bizimkilerin de ilk torun :)) Olsun zaten biz de kendimizi unuturuz ona olan ilgi hoşumuza gider :)
![]()
![]()
yok o açıdan demedim valla. Ben korkmuyorum mesela...
Ama dün de dediğim gibi belki de arkadaşım gibi 39.haftada yeter artık alın şunu içimden diyecek deli cesareti de gelebilir.
Umarım kıvırabilmişimdir![]()
Sırt ağrısından öldüm bende :/ bebiş bugün hareketli çok şükür haftalar geçiyor 24e giricez çok mutluyumcanım bendede feci sırt ve kaburga ağrısı vardı. magnezyum eksikliğinden dedi doktor bir iki ilaç verdi, şimdi daha az ağrılarım var. ama maalesef tamamen geçmiyor sanırım. en azından artık uyuyabiliyorum
kimin ne dediğini önemseme . herkesin bünyesi farklıdır. sen iyi düşün hep bebişine de yansıt bunu:)
Beden olarak ne alıyosun canım ben artık buyuk alıyorum bende baktım baya ekledim sepete cok saol tatlım haber verdıgın için ne guzel seyler varmıs :)Selam kızlar
Lcw internet sitesinde sepette yüzde 15 indirim var. Bebelere çorap alabilirsiniz.
Ben bir sürü çorap aldım, geçen sorulmuştu külotlu çorap da var
Bir de english home sitesinde yüzde 20 indirim var sepette, alışveriş 100 tl yi geçerse INSTA1M kodunu girerseniz 20 tl daha indirim yapıyor. Maalesef çoğu şey tükenmiş ama battaniye, çarşaf, alt açma, bornoz falan kalmıştı biraz onlar alınabilir.
Ayy kotonun cok guzel seyleri var yarin ben de bakayim birKoton'da çocuk reyonunda hem indirim hem de 3 al 2 öde vardı bugün. Penti'den de bebek çorapları aldım külotlu çorap :)
Benimki de bugün çok hareketsiz, ödüm kopuyor bir şey oldu diyeSırt ağrısından öldüm bende :/ bebiş bugün hareketli çok şükür haftalar geçiyor 24e giricez çok mutluyum![]()
Cnm vazelinin kakao yağlısını banyodan sonra göbüşüme falan sürüyom ilk oğlum da da kullandım çatlağım olmadı bundada olmas inşKızlar aramızda çatlaklar için vazelin kullanan var mi özellikle dudak icin. Netten baktim ama açıklayıcı değil. Benim dudaklarım çok kuruyor. Siz ne önerir siniz
Kizlar sarimsi akintiniz var mi?
Benim sariya donuyo bazen beyaz bazen seffaf. Ama yanma kasinti yok. Normal midir acaba?