• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar aramızda çatlaklar için vazelin kullanan var mi özellikle dudak icin. Netten baktim ama açıklayıcı değil. Benim dudaklarım çok kuruyor. Siz ne önerir siniz

Kızlar gecen hafta cumartesı doktora gıtmıstım ama yarın doktora gıdıcem acayıp sıkıntı yaptım sureklı karnımdan bısey cekılıyo gıbı kasılmalad devam edıyo korktum yarın gıdıp bakıcam magnezyum kullanıyorum ama bacagımda bıle kasılma var :(

:KK70: :KK70: :KK70: yok o açıdan demedim valla. Ben korkmuyorum mesela...
Ama dün de dediğim gibi belki de arkadaşım gibi 39.haftada yeter artık alın şunu içimden diyecek deli cesareti de gelebilir.

Umarım kıvırabilmişimdir :KK70:

ayy evet benim arkadaşımda kızım çık artın ne olursun diyordu :D nitekim kız yine istediği zaman çıktı :D :D :D kıvırmış sayıyorum en azından konu değişti :D

Selam kızlar
Lcw internet sitesinde sepette yüzde 15 indirim var. Bebelere çorap alabilirsiniz.
Ben bir sürü çorap aldım, geçen sorulmuştu külotlu çorap da var
Bir de english home sitesinde yüzde 20 indirim var sepette, alışveriş 100 tl yi geçerse INSTA1M kodunu girerseniz 20 tl daha indirim yapıyor. Maalesef çoğu şey tükenmiş ama battaniye, çarşaf, alt açma, bornoz falan kalmıştı biraz onlar alınabilir.

canım bendede feci sırt ve kaburga ağrısı vardı. magnezyum eksikliğinden dedi doktor bir iki ilaç verdi, şimdi daha az ağrılarım var. ama maalesef tamamen geçmiyor sanırım. en azından artık uyuyabiliyorum
kimin ne dediğini önemseme . herkesin bünyesi farklıdır. sen iyi düşün hep bebişine de yansıt bunu:)
Sırt ağrısından öldüm bende :/ bebiş bugün hareketli çok şükür haftalar geçiyor 24e giricez çok mutluyum :KK200::anneadayı::anne:

Selam kızlar
Lcw internet sitesinde sepette yüzde 15 indirim var. Bebelere çorap alabilirsiniz.
Ben bir sürü çorap aldım, geçen sorulmuştu külotlu çorap da var
Bir de english home sitesinde yüzde 20 indirim var sepette, alışveriş 100 tl yi geçerse INSTA1M kodunu girerseniz 20 tl daha indirim yapıyor. Maalesef çoğu şey tükenmiş ama battaniye, çarşaf, alt açma, bornoz falan kalmıştı biraz onlar alınabilir.
Beden olarak ne alıyosun canım ben artık buyuk alıyorum bende baktım baya ekledim sepete cok saol tatlım haber verdıgın için ne guzel seyler varmıs :)

Koton'da çocuk reyonunda hem indirim hem de 3 al 2 öde vardı bugün. Penti'den de bebek çorapları aldım külotlu çorap :)

Kizlar sarimsi akintiniz var mi?
Benim sariya donuyo bazen beyaz bazen seffaf. Ama yanma kasinti yok. Normal midir acaba?

Kızlar aramızda çatlaklar için vazelin kullanan var mi özellikle dudak icin. Netten baktim ama açıklayıcı değil. Benim dudaklarım çok kuruyor. Siz ne önerir siniz
Cnm vazelinin kakao yağlısını banyodan sonra göbüşüme falan sürüyom ilk oğlum da da kullandım çatlağım olmadı bundada olmas inş

şeker yüklemesi yaptırmayanlardanım.açlık 81 çıkmıtı.dün de tok karna gittim.hatta 3 çay kaşığı tahin pekmez, bide gofret yedim.78 çıktı.galiba yükleme yaptırmaya gerek yok.

bu arada demirim düşükmğş.demir ilacı yazdı.kullanmıycam dedim ama bilemiyorum şimdi.

Selamlar uzun zaman sonra benim ikinci kızım olacak inş...4 yaşındaki ablası çok ama çok mutlu isme kendisi karar verdi Güneş olacakmış...
69 la hamile kaldım 24. haftanın ortasımda 74 kg toplam 5 kg ile gidiyoruz...pztesi gunu 23+5 te 720 gr 31 cm idi...oda var zaten ablası ile paylaşacak yatak odasında park yatakta yatacak şimdilik

Back
X