• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ay hatta bi kere bi kız metrobüsten aşağı düşürecekti beni en fenası oydu sanırım. Sinirden gözlerim doldu. Gelişini gördüm, yavaş ol 1 saniye dedim müsade istedim çünkü yer veremiyordum geçebileceği kadar, buna rağmen beni kapıdan aşağı iteleyerek acele acele koşturdu..

Ay hatta bi kere bi kız metrobüsten aşağı düşürecekti beni en fenası oydu sanırım. Sinirden gözlerim doldu. Gelişini gördüm, yavaş ol 1 saniye dedim müsade istedim çünkü yer veremiyordum geçebileceği kadar, buna rağmen beni kapıdan aşağı iteleyerek acele acele koşturdu..

ay evet en fenası o, inerken binmeye çalışırken pata küte girişiyorlar insana. Hamile olmasan da çok kötü bir durum gerçekten.

İnşallah canım. Ama bu tarz şeyleri çocuk göre göre aşina olduğu için, okuyan insan olmaya daha yatkın olacaklardır. Ben komşumun evinde kocaman kitaplık vardı ondan gördü heveslendim. Bana kitaplar vererek teşvikte etti sağolsun :) Annem ve abimde bende görerek çok okumaya başladılar. Benim evde 2 büyük kitaplığım var, bebeğimde oradan görerek örnek alır diye umuyorum.
Bizim de babasinin isinden dolayi bir odamiz calisma odasi her turlu kitabi bulabilir :) En buyuk hayalim o zaten, babasi okurken o da ozenip indirsin kitaplardan, az kaldi guzel gunlere :dua:

canım bendede feci sırt ve kaburga ağrısı vardı. magnezyum eksikliğinden dedi doktor bir iki ilaç verdi, şimdi daha az ağrılarım var. ama maalesef tamamen geçmiyor sanırım. en azından artık uyuyabiliyorum
kimin ne dediğini önemseme . herkesin bünyesi farklıdır. sen iyi düşün hep bebişine de yansıt bunu:)

Canim benim doktor ilaçtan yana değil vitamin ilacı ni bile kullanma dedi.evde duruyor decavit. Şimdi bide magnezyum ilacı istesem ona da der gerek yok diye .rabbim hayırlısı versin sağ salim zamanında doğar inşallah

Bana özellikle metroda çok yer veriyorlar, montun önünü açınca anlamak isteyen anlıyor. Çoğunlukla kadınlar yer veriyor ama.. Erkekler uyuyor :KK70:
Değişiyor ya, kimi zaman o kadar insaflı olanlara denk geliyorum ki, mutlu oluyorum duyarlılıklarından. Kendimi biliyorum hamile bayan görsem yolum ne olursa olsun onun hakkıdır der kalkardım hep, can taşıyor ya ne kadar hassas. Ayaktaysam birilerini kaldırırdım söyleyip. Şimdi aynı duyarlılığı göremeyince üzülüyorum. Bir de genç erkekler bu konuda daha hassas, yaşıtım olan hemcinslerimse paldır küldür, 1-2 tane düzgününü gördüm diyebilirim. Yaşı daha oldun bayanlar da hassas, ama günden dönen teyzeler haldır huldur.. Bana verilen yeri inatla 3 kez üst üste kapan bi grupla karşılaşmışlığım var.. Baya oturruken altıma çanta sokarak hem de :işsiz:

ay evet en fenası o, inerken binmeye çalışırken pata küte girişiyorlar insana. Hamile olmasan da çok kötü bir durum gerçekten.
Kimse medeniyet görmemiş sanki.. İnene öncelik yok, binene insanlık yok, sıra mantığı hele hiç yok. Direk kaynakçılar. herkes kendi işini görmeye odaklanmış. Aşırı bencil bi toplum olduk. Bu metrobüsün ana duraklarından birinde hamile bi kadını ezmişlerdi hiç unutmam..

Beklentin güzel kokulu bişey olmasın ama söyleyeyim :KK70:

Ay ben bu şarkıyı çok beğeniyorum sen de dinle diye dinletiyorum çoğu şeyi :KK70: bangır bangır olmadıkça tabi.. Genelde sakin olanları diyeyim :KK70:

Belli olsa da dikkat etmiyorlar ki.. Karnım aşırı büyüdü benim, görüyorlar, dik dik bakıyorlar, yer vermiyorlar üstüne beni itekleyerek yer kapma derdine giriyorlar.. Kaç kez sıkıştırdı pislikler. Bunu yapan hemcinsim olunca ayrı sinirleniyorum. Sözle uyarmama rağmen de devam edeni oluyor..

Eyvahlar olsun :KK70: Polisiye, dedektif, esrarengiz cinayetler olsun bayılırım :KK70: Çocuğumu ne hale getiricem acaba :KK70:
Cidden kadinlar daha cok yapiyor. Bir magazada sirada tartistim ben de, akillilik edip araya girdi kadin. Cok bosluk biraktim diye :KK70: ben de sinirlenip ben hamile halimle bekliyorsam sen de bekleyeceksin dedim. Inanilmaz ters bakti karnima bir ton da soylendi. Cidden bazen kadinlarin hemcinslerine yaptigini kimse yapmiyor. Sanki bir cekememezlik var gibi hissettiriyorlar.

Cidden kadinlar daha cok yapiyor. Bir magazada sirada tartistim ben de, akillilik edip araya girdi kadin. Cok bosluk biraktim diye :KK70: ben de sinirlenip ben hamile halimle bekliyorsam sen de bekleyeceksin dedim. Inanilmaz ters bakti karnima bir ton da soylendi. Cidden bazen kadinlarin hemcinslerine yaptigini kimse yapmiyor. Sanki bir cekememezlik var gibi hissettiriyorlar.
Al işte ya, hani o sıra beklemek neden bu kadar zor, nasıl o kaynakçılığı kendine yakıştırabiliyorlar. O insanların yerine inan ben utanıyorum yaptıklarından. Bana markette yaşlı teyze yer verdi ya bu halinle bekleme diye.. Gencecik kadınlar niye bu halde.

Kızlar ben 25 haftalık iken doktora gittim doktor bebegimin 950 gr boyunu 36 cm oldu sizce iyimi çünkü ben düzenli beslenen bi hamile değilim oldum olası iştah sıfır bende :(

Kizlar pilates icin bi yerle konustum simdi bireysel ders veriyorlar ayda 500tl cok mu?
2 ay gelicem 1000tl yapuyo

Kızlar ben 25 haftalık iken doktora gittim doktor bebegimin 950 gr boyunu 36 cm oldu sizce iyimi çünkü ben düzenli beslenen bi hamile değilim oldum olası iştah sıfır bende :KK43:
Gayet iyi gibi. Zaten doktor anormal olsa söyler haftasıyla uyumlu dedi mi bitti. Milimetrik sapmayla değişen ölçüler bunlar, kesin sonuç zaten veremez :) Ama iyi beslenmek sadece kilo olarak gelişimini sağlamaz, sen yine gerekli besinleri tüketmeyi dene.

Kızlar ben 25 haftalık iken doktora gittim doktor bebegimin 950 gr boyunu 36 cm oldu sizce iyimi çünkü ben düzenli beslenen bi hamile değilim oldum olası iştah sıfır bende :KK43:
Bence iyi :) benim de ayniydi. Simdiye artmistir da ;) Hatta 1 ya da 2 hafta onde gibi ;) Neden az geldi ki ?

Cnm biberon dr brown un gaz önleyici cam biberonunu tavsiye ederim yanlız önemli olan anne sütü tek emsin bebişler ihtiyacımız olmasın
Insallah canm gerek kalmz sutumuz gelir de emerler zaten diyorlar ki ilk zamanlr sutun gelmezse biberon degil de kasikla verin sutu diye

Kimse medeniyet görmemiş sanki.. İnene öncelik yok, binene insanlık yok, sıra mantığı hele hiç yok. Direk kaynakçılar. herkes kendi işini görmeye odaklanmış. Aşırı bencil bi toplum olduk. Bu metrobüsün ana duraklarından birinde hamile bi kadını ezmişlerdi hiç unutmam..

aynen canım çok fena gerçekten :KK12:

Korkulacak hiç bisi yok şekerli şu içiyorsun tek yönü iki kere kan aliyolar açken bide şekerli suyu içip 1 saat sonra kan alıyolar o bi saat biraz zor geçiyor açlıktan bünyeden bünyeye değişir tabi .:)) ilk 4 ay kilo almadım 2 ayda 8 kilo birden aldım oyuzden kıstı biraz:KK12::63:
bende ilk 3 aç almadım sonra 10 kilo aldım:oops: şeker testi için de hamile kaldığım kilo ve aile şeker olup olmadığını sordu grek yok şeker yüklemesine dedi doktorum açlekn kan aldıalra bitek o kaadr.

kızlar bende salı gittim kontrole herşey iyi güzel beslenmesine kordon kanının akışına baktılar güzel.. ama 780 gram benim bebeğim çok mu zayıf yaaa ona taktım şuan doktorum dediki %50 üstünden degerlendiriliyor dedi benimki %53 dü:KK64: ben ne yicem besliyemiyormuyum çocuğumu çok taktim kafaya:KK43:

kızlar bende salı gittim kontrole herşey iyi güzel beslenmesine kordon kanının akışına baktılar güzel.. ama 780 gram benim bebeğim çok mu zayıf yaaa ona taktım şuan doktorum dediki %50 üstünden degerlendiriliyor dedi benimki %53 dü:KK64: ben ne yicem besliyemiyormuyum çocuğumu çok taktim kafaya:KK43:
Benımde 780.500 du gecen hafta canım yuzdeliği anlayaamdım ben ama

Kızlar aramızda çatlaklar için vazelin kullanan var mi özellikle dudak icin. Netten baktim ama açıklayıcı değil. Benim dudaklarım çok kuruyor. Siz ne önerir siniz

Back
X