• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
tatlım bayağı bi teşekküllü hazırlanıyorsun çatlaklara karşı her bölgeye ayrı bakım süper ya :super: palmers nasıl memnunsun sanırım bende alıyım ondan :KK58: dudak için nasıl nemlendiriyormu ne güzel kozmetik değil hiç olmazsa

Dudakları çok güzel nemlendiriyor. Palmerstan çok memnunum, normaldede çok kuru ciltli olduğum için bol bol kremlenirim. E bebek internet sitesinde geçen hafta çılgın bir palmers indirimi vardı, hala devam ediyor mu ya da hangi ürünler kalmıştır bilmiyorum ama bir bak istersen. Normalde 60 liraya aldığım yağ 10 tlye düşmüştü stokladım :KK51: göğüs kremi falan hepsi 10 tlydi. Emzirmekten göğüslerim sarkmış olabilir diye göğüs için de aldım.

Auralee Auralee diğer kızıma nazikom derim hep, normalde uzun isim koyup kısa lakapla seslenirler ben de kısa koyup sonradan uzatıyorum:dondurma:

tatlım bayağı bi teşekküllü hazırlanıyorsun çatlaklara karşı her bölgeye ayrı bakım süper ya :super: palmers nasıl memnunsun sanırım bende alıyım ondan :KK58: dudak için nasıl nemlendiriyormu ne güzel kozmetik değil hiç olmazsa

Dudakları çok güzel nemlendiriyor. Palmerstan çok memnunum, normaldede çok kuru ciltli olduğum için bol bol kremlenirim. E bebek internet sitesinde geçen hafta çılgın bir palmers indirimi vardı, hala devam ediyor mu ya da hangi ürünler kalmıştır bilmiyorum ama bir bak istersen. Normalde 60 liraya aldığım yağ 10 tlye düşmüştü stokladım :KK51: göğüs kremi falan hepsi 10 tlydi. Emzirmekten göğüslerim sarkmış olabilir diye göğüs için de aldım.

Auralee Auralee diğer kızıma nazikom derim hep, normalde uzun isim koyup kısa lakapla seslenirler ben de kısa koyup sonradan uzatıyorum:dondurma:

Ya hem sallanıyor hem maganda gibi kullanıyo bazıları ve başıma gelen adam minibüsü kullanırken sigara içiyo bütün duman arkaya bana geliyo hiç tahammül edemem yanımda oğlum var ve hamileyim hemen uyardım busefer dışarı uflemeye başladı yine sondurmedi..artık binmek bile istemiyorum
ben de bu sabah bahsettigin seylerin hepsini yasadim ama yapacak bsy yok biniyorum mecburen:KK43:

Ama niye saçma yaa ben deli miyim ki :KK70: Evde tek kalınca hele sanki yanımda gibi anlatıyorum hadi şöyle yapalım böyle yapalım diye :p Kahvaltı yaparken sohbet ediyorum bunu da yiyelim mi annecim seversin falan hahaha baya kafayı yemişim ben :KK70:

Ben kendimi deli gibi hissediyorum valla , hatta utanıyorum kendime kendime konuşuyorum diye :D Arkadaşlarım doğmuş cocuklarıyla bile konuşurken saçma geliyordu bana. İnşallah doğunca konuşurum :D

Eşim çok iyi ama , hatta hiç ondan böyle performans beklemezdim. Konuşuyor öpüyor ağzım açık bakıyorum :)

Valla inşallah öyle olmuyodur her içimizden geçeni duymasınlar yaa bide ben bişey duydum anne hamilelikte kimlere ne duygu besliyosa bebekte o duygularla yaklaşıyomuş doğrumu acaba

İnşallah doğru değildir, ben çok bencil insanım. En çok kendimi severim bu hayatta, bana bağımlı olmaz inşallah :D

Bu ara bende çok heyecanlıyım.kucagıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..çok heyecanlı bi bekleyiş nasıl geçecek bu dört ay
Çok farklı ya şu anda bile Nasıl olucak miniş miniş elleri ayakları insan kıyamazki ya her duygu karışık şimdi bile Allah hepimizisağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi

Gerçekten bana her geçen gün morel veriyorsun :KK70:

:D :D :D yok o açıdan demedim valla. Ben korkmuyorum mesela...
Ama dün de dediğim gibi belki de arkadaşım gibi 39.haftada yeter artık alın şunu içimden diyecek deli cesareti de gelebilir.

Umarım kıvırabilmişimdir :D

Aynı durumdayız desene :) Kayınvalidemin kızı yok ilk torun ve kız, bizimkilerin de ilk torun :)) Olsun zaten biz de kendimizi unuturuz ona olan ilgi hoşumuza gider :)

Evet ses tonu, verdiğimiz duygu mühim olan. Ben gerildiğim zaman ya da birine sinirlenip ağlarsam da annecim senden dolayı değil diye onu sakinleştiriyorum. Gerildiğimde hareketleri azalıyor resmen :KK43:

O kremdense kakao yağı daha güzel nemlendiriyor gibi geldi bana. Arada krem sürüyorum ama genelde kakao yağı..

Düşününce salya sümük oluyorum :KK70:
Kakao yağını alıyım o Zaman bugün ben çok da severim kakaoyu :KK76:ya bende düşününce gözlerim doluyor resmen her yanım pembe kalp sarıyor o an :KK16:

Ben masal kitabi bile okuyorum :KK70: anlamiyorlar ama okudugumuz seyin duygusu onlara da geciyor. Tipki muzik gibi, klasik muzik dinlemek evet iyi ama onemli olan sevdigimiz muzigi dinlemekmis,keyif aldiginiz seyleri onunla da paylasin :) Bizimki artik bilincli tepkiler veriyor, konusup elimi karnimda gezdirince. Cunku dokunma,hissetme duygulari gelisti :) Bir mucizeyi icimizde yasiyoruz. Dunyanin en guzel duygusuymus cidden.

Ay ben hep bilim kurgu romanları ve edebiyat dergileri okuyorum. Ve hep slow müzik dinlerim, çok nadir hareketli müzik açtığım. Ay psikopat + melankolik bişi olmaz inşallah. Gerçi müziği kulaklıkla, kitabı da içimden okuduğum için O na ulaşmaz sanırım, inşallah Amin :D

bu minubusler ne olcak bu sabah yine cok sallandi korktum bir sey olur diye

Oo sadece sallansa iyi. Trafikle uğraşmamak arabayı almıyorum, metroya biniyorum. Metrodan sonra da otobüs, dolmuş ne varsa artık. Sıkış tepiş biniyoruz, hamile olduğumda çok belli olmadığı için kimse dikkat etmiyor. neyseki 5 dk filan gidiyorum.

Çok iyi indirime girmiş devam ediyor tatlım alıyım bende her yerimizi güreşçi gibi yağlıyoruz :spor: kakao yağı içinde aktar var burda birazdan çıkıp bakıyım seninkilerden bulabilcekmiyim bakıyım :KK39:

Ay ben hep bilim kurgu romanları ve edebiyat dergileri okuyorum. Ve hep slow müzik dinlerim, çok nadir hareketli müzik açtığım. Ay psikopat + melankolik bişi olmaz inşallah. Gerçi müziği kulaklıkla, kitabı da içimden okuduğum için O na ulaşmaz sanırım, inşallah Amin :KK70:
bende fantastik roman delisiyim ejderhalar cücüler elfler fantastik tüm yaratıkları öğreniyor bebişim :oops:

Ay ben hep bilim kurgu romanları ve edebiyat dergileri okuyorum. Ve hep slow müzik dinlerim, çok nadir hareketli müzik açtığım. Ay psikopat + melankolik bişi olmaz inşallah. Gerçi müziği kulaklıkla, kitabı da içimden okuduğum için O na ulaşmaz sanırım, inşallah Amin :KK70:
Sesli okumadigin icin birsey olmaz :KK70: ben de ilk hamile oldugumu ogrendimde Kirmizi Sacli Kadini okuyordum. Sesli de okudum sesime alissin diye :KK70: esim boyle olmaz masal kitabi okuyalim deyip toparladi masal kitaplarini. Umarim cocuklarimiz da okuyup,yazan-cizen,duygulu insanlar olur.

Çok iyi indirime girmiş devam ediyor tatlım alıyım bende her yerimizi güreşçi gibi yağlıyoruz :spor: kakao yağı içinde aktar var burda birazdan çıkıp bakıyım seninkilerden bulabilcekmiyim bakıyım :KK39:

Ben haftada 1 kez yağlanıyorum sadece, çok üşeniyorum .. Çok göbeğimde çıkmadığı için de rahat davranıyorum sanırım.

ben de bu sabah bahsettigin seylerin hepsini yasadim ama yapacak bsy yok biniyorum mecburen:KK43:
Yasak yaa aslında çekiceksin resmini gondericeksin..kendin zehirleniyosan kendi tercihin de beni bebeğimi zehirlemeye hakkın yokki.bak şuanda evde camım açık alttan camda sigara içiyolar benim evime doldu ve burnum yanıyo sinir oluyorum yaa

Kakao yağını alıyım o Zaman bugün ben çok da severim kakaoyu :KK76:ya bende düşününce gözlerim doluyor resmen her yanım pembe kalp sarıyor o an :KK16:
Beklentin güzel kokulu bişey olmasın ama söyleyeyim :D
Ay ben bu şarkıyı çok beğeniyorum sen de dinle diye dinletiyorum çoğu şeyi :D bangır bangır olmadıkça tabi.. Genelde sakin olanları diyeyim :D
Oo sadece sallansa iyi. Trafikle uğraşmamak arabayı almıyorum, metroya biniyorum. Metrodan sonra da otobüs, dolmuş ne varsa artık. Sıkış tepiş biniyoruz, hamile olduğumda çok belli olmadığı için kimse dikkat etmiyor. neyseki 5 dk filan gidiyorum.
Belli olsa da dikkat etmiyorlar ki.. Karnım aşırı büyüdü benim, görüyorlar, dik dik bakıyorlar, yer vermiyorlar üstüne beni itekleyerek yer kapma derdine giriyorlar.. Kaç kez sıkıştırdı pislikler. Bunu yapan hemcinsim olunca ayrı sinirleniyorum. Sözle uyarmama rağmen de devam edeni oluyor..
bende fantastik roman delisiyim ejderhalar cücüler elfler fantastik tüm yaratıkları öğreniyor bebişim :oops:
Eyvahlar olsun :D Polisiye, dedektif, esrarengiz cinayetler olsun bayılırım :D Çocuğumu ne hale getiricem acaba :D

Sesli okumadigin icin birsey olmaz :KK70: ben de ilk hamile oldugumu ogrendimde Kirmizi Sacli Kadini okuyordum. Sesli de okudum sesime alissin diye :KK70: esim boyle olmaz masal kitabi okuyalim deyip toparladi masal kitaplarini. Umarim cocuklarimiz da okuyup,yazan-cizen,duygulu insanlar olur.

İnşallah canım. Ama bu tarz şeyleri çocuk göre göre aşina olduğu için, okuyan insan olmaya daha yatkın olacaklardır. Ben komşumun evinde kocaman kitaplık vardı ondan gördü heveslendim. Bana kitaplar vererek teşvikte etti sağolsun :) Annem ve abimde bende görerek çok okumaya başladılar. Benim evde 2 büyük kitaplığım var, bebeğimde oradan görerek örnek alır diye umuyorum.

Beklentin güzel kokulu bişey olmasın ama söyleyeyim :KK70:

Ay ben bu şarkıyı çok beğeniyorum sen de dinle diye dinletiyorum çoğu şeyi :KK70: bangır bangır olmadıkça tabi.. Genelde sakin olanları diyeyim :KK70:

Belli olsa da dikkat etmiyorlar ki.. Karnım aşırı büyüdü benim, görüyorlar, dik dik bakıyorlar, yer vermiyorlar üstüne beni itekleyerek yer kapma derdine giriyorlar.. Kaç kez sıkıştırdı pislikler. Bunu yapan hemcinsim olunca ayrı sinirleniyorum. Sözle uyarmama rağmen de devam edeni oluyor..

Eyvahlar olsun :KK70: Polisiye, dedektif, esrarengiz cinayetler olsun bayılırım :KK70: Çocuğumu ne hale getiricem acaba :KK70:

Bana özellikle metroda çok yer veriyorlar, montun önünü açınca anlamak isteyen anlıyor. Çoğunlukla kadınlar yer veriyor ama.. Erkekler uyuyor :KK70:

Back
X