-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.461
Bize doktor dedi . İlişki yasak diye. Yazık kocacımla zaten haftada 1 gün görüşüyoruz. Onda da kardeş gibi uyuyacağız.Gerçekten zararlı mı ilişki?
Bizde hamile oldugum ogrendigimden beri giremiyoruz eşim olmaz diyorBiz de kocamla öğrendiğimizden beri kardeş gibiyiz. Kalp atışlarını duyana kadar da ilişki ye girmeme kararı aldık. Benim canima minnet.Onu bilemicem
Ayy ne guzel masallah:)Kızlar ikizlerimizin keselerini gordum hayirlisiyla kalp atışlarını da duyarız inşallah
Aaaa başka yok mu cnm sağ ol cnmAyy ne guzel masallah:)
Topigimizde 1 tane ikiz annesi mi var simdi
Bilmiyoru ki canim varsa cevap yazar zatenAaaa başka yok mu cnm sağ ol cnm
Bızdede var ben kasık sızlamamı soylediğimde progestan verdı doktor ama hala ara ara sızlıyo içerde bi can olusuyo hıc mi bısey olmcak annemlerinde hep agırmısKizlar benim aklima bisi takildi biliyorsunuz ben surekli yatiyorum kanamadan dolayi. Dr dedi ki butun agrilarinin gecmesi lazim kalkman icin dedim ki ben de siddetli agrim yok hafif kasik agrilarim oluyor gin icinde. Ya sizlerin olmuyor mu ki hicbir sorunu olmayanlarin. Ben normaldir diye dusunuyordum?
Ben hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim o gün ilişki oldu bidaha olmadı. Bakalim elimden geldiğnce atlaticam kocayı :))Bize doktor dedi . İlişki yasak diye. Yazık kocacımla zaten haftada 1 gün görüşüyoruz. Onda da kardeş gibi uyuyacağız.
Hosgeldin canim hayirli olsun:)Arkadaslar kan degeriniz kac iken keseyi gordunuz cok merak ediyorum
Bnm dun binlerdeydi gozukmedide simdi stresliyim o yuzden hayirli hayirli gorseydim biHosgeldin canim hayirli olsun:)
Kacken gordum bilniyorum ama galiba 4binin ustune cikinca gozukuyor.
Canım 4 5 binin üstünde olunca görebilirsin karından. 1 hafta bekle bence kesin görürsün ozaman. Stres yapma keyfini çıkarBnm dun binlerdeydi gozukmedide simdi stresliyim o yuzden hayirli hayirli gorseydim bi
Doktor pazartesi gel dedi pazartesiye 4 binlere cikarda gorurum insallahCanım 4 5 binin üstünde olunca görebilirsin karından. 1 hafta bekle bence kesin görürsün ozaman. Stres yapma keyfini çıkar
Yok canim binlerde gozukmez zaten. Benim tahmini 8bin falandi gordugumde. Karindan bakti zaten.Bnm dun binlerdeydi gozukmedide simdi stresliyim o yuzden hayirli hayirli gorseydim bi
Ne zaman gördün sen canımYok canim binlerde gozukmez zaten. Benim tahmini 8bin falandi gordugumde. Karindan bakti zaten.
canım dün doktora gittim 6+3 gözüküyor çok şükür herşey yolunda gördüm pıt pıt atıyor kalbi zarar gelesin diye dinletmedi 2 hafta sonra kontrolüm var bulantılar başladı hafif hafif onun dışında çok şükür birsey yok bide kese büyük baya erkek olabilir dedi :)) sen nasılsın canım nasıl gidiyor sıcaklar zorlanmıyorsun inşallahmasalolsunnn canim naptin ses yok minnosunla birlikte saglikla kalin :))