- 18 Haziran 2015
- 4.022
- 40.589
- 508
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.801
Günayyyddıınn
renkli ultrasona gittiniz mi yada gidecek misiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5 haftada 4 kilo aldım, aşırı iştah açıyor fazla kilo alman iyi değil, beslenmeni yeterli görüyorum şu an dedi. Değerlerim iyi şu an, onu da sürekli kontrol ediyor zaten, gerek olursa başlatır.Anladim canim. Hadi bakalim hayirlisi. Ama decaviti neden biraktirdi doguma kadar iciyor herkes
Bebek baskı yapıyordur, benimki aşağılarda takılıyor hareket edemiyorum bazen :/Kizlar oturup kalkarken
Kasıklarımda batma oluyor.bazen uzanırken bile...sanki gaz varmis gibi oluyo ama yokk.varmi bunu yaşayan.
Telefon olmaması özgürleştiriyor değil mi :) Nil olacak bizim :)Kızlar mrb :) tlfnm bozulmuştu 5 gündür hiç tlfn kullanmadımçok güzeldi ama bi girdim okuyamıyorum yazılanları... neyse bebişinden haber alanların gözü aydın hasta olanlara geçmiş olsun diyorum, benim gibi sürekli Sürekli alacak bi şey bulanlara da biri bizi durdursun diyorum
Enteresandır özlemişim bu sayfayı :)
Hadi şimdi bi şey sorayım size bebişlere isim buldunuz mu ya Ben bi tane bulmuştum ama içime sinmiyoartık kaldı 3 ay desek yeridir isimsiz kaldı kızçem
![]()
Ay yok korkma şimdiye bişey olmadıysa, ama artık dikkat etmeye çalış.Mayonezde cig yumurta mi varrr???
Anam ben cok yedim ya bilmeden daha da yememmm. Bisi olmus mudur acaba?
İyi pişmiş sucuk yenebilir arada deniyor, seninki bi de ev yapımı, sanmıyorum açıkçası zarar vereceğiini.Ya bugun kaçamak yaptım dısarda hamburger menu yedim yasak dediğin şeylerin bepsini tükettim ama eve geldim bulantıdan öldüm allahtan ishal gibi çıktım wc ye bi kasede yoğurt yedim toparlandım bide kızlar sucuğu benim kayınpeder kendi yapıyo ona zararlımı
Kızlar bu kilo olayına takılmayın. Her doktor farklı ölçüm alabilir, aynı doktor farklı makinede farklı ölçüm alabilir, hatta yarım saat arayla farklı ölçüm alabilirmiş. Çünkü bu bel çevresi ve kafa çevresine bakılarak hesaplanıyor, milimetrik ölçüm değişikliği bile fark yaratır, bebek pozisyon değiştirince bile farklı çıkar.Önemli olan doktor normal dedi mi ona bakın. Doğumda bile söylenenden 400 gr fazla ya da az çıkabilirmiş az bi değer mi?Benmkide 24+4 de 65o gramdı şmdi okuyorm herkes 8oo lerde bende aynı düşünceye girdim walla neyse yalnız değilmişiz çiroz kızımla![]()
İnşallah faydalıdır diyim mademDüz mantık gidersek, dut pekmezi yararlı olduğu için, dut kurusunun da zararı yoktur heralde. Ama benim mantık doğru çalışmıyor da olabilir
Ya ben ceviz falan yemeyi unutuyorum hep. Onu nasıl yapcam ya, dert oldu bana![]()
Günaydıın :) Detaylıya girdik 22 haftalıkken, sonra kendi doktorum da renkli baktı ama.Günayyyddıınnrenkli ultrasona gittiniz mi yada gidecek misiniz
Decavit aldırıyormuş canım ama doktora sormadan bırakma. İştahımı çok açmıştı farkındaydım zaten, diyorum ya gece gece kıvranıyordum açım diye, şimdi geçti o hallerim.Auralee ben de cok kilo aliyorum ya ama vitamin aldirirmi ki? Biraksammi bilemedim. Zaten demir icmiyom. Her turlu sebze meyve et balik da yiyorum.
Gününüz kutlu olsuuunBu arada tum anne adayi ogretmenlerin gununu kutlarim arkdaslar iyiki variz varsiniz. Heyoooo bugun bizim gunumuz az ozel hissedelim:))![]()
Auralee ben de cok kilo aliyorum ya ama vitamin aldirirmi ki? Biraksammi bilemedim. Zaten demir icmiyom. Her turlu sebze meyve et balik da yiyorum.
Cnm sorma bu mide ağrısı ve yanmsı beni de bitirdi sanki ateş var içinde aniden yanmaya başlıor geceleri de oluyor bazenKızlar bendede mide yanması başladı çok kötü çıkarıcak gibiyim sürekli
Cnm cok hareketli benim ki arada bol bol hıçkırık tutuyormaşşallahh canım benimm hareketlerini hissedeli daha bir keyifli oldu bu hamişlikk
hiç bi fikrim yok 2. düzeyde organlarını felan incelediler ölçümlerini yaptılar 24 haftadan önce yapılan bi test sizde aynı şekildemi yaptırdınız? sonuçlar nasıldı peki ?Merhabalar. Ben de geldim. 2 boyutlu ultrason dediğinz farklı bir şey mi? 4 boyutlu çektirdim. yarın da kontrolüm var.
Evet doktorda sıkıntı yok deger iyi dedi ama burda sizlere oranla kiyaslayinca zayif gibi geldi.bebegimi besleyemiyormuym ki demeye basladm halbuki herşeylerden de yiyorumTamam masallah gayet iyi bence
Bide her insan bir olmaz ki mesela benim boyum 177 esimin de 180 kizim da haliyle uzun benim. Bence daha anne karninda basliyor bu gelisim. Deger araliklarinin ortasindaysa sikinti yok bence.
Hayır canım ya, doktor ölçüm alırken milimetrik kaydırsa değişecek değerler bunlar. Yok yere üzme kendini. Önemli olan normal denmesi.Evet doktorda sıkıntı yok deger iyi dedi ama burda sizlere oranla kiyaslayinca zayif gibi geldi.bebegimi besleyemiyormuym ki demeye basladm halbuki herşeylerden de yiyorum
Günaydıın :) Detaylıya girdik 22 haftalıkken, sonra kendi doktorum da renkli baktı ama.
Öyle deme geçen 1oo gram zeytin aldım onun bile bi ağırlığı varAyy 100 gr nedirki kizlar soyle bir hayal edin 100gr biseyi yani yok gibi:)
Ahahahh 100 gr zeytin mi aldin. Ben bi oturusta yer bitiririm valla cok seviyom:)) ama dr milimetrik kaydirsa 100 gr fark eder zaten. Saglikli olsun minnaklar da gerisi bos.Öyle deme geçen 1oo gram zeytin aldım onun bile bi ağırlığı varama zatn takmıyorm sağlığı benm için herşeyden önemli :)
Ya bizim evde hiç aranmaz zeytin bende bebeğim için yiyorum 5 gün oldu alalı hala bitmedi düşünAhahahh 100 gr zeytin mi aldin. Ben bi oturusta yer bitiririm valla cok seviyom:)) ama dr milimetrik kaydirsa 100 gr fark eder zaten. Saglikli olsun minnaklar da gerisi bos.