• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Anladim canim. Hadi bakalim hayirlisi. Ama decaviti neden biraktirdi doguma kadar iciyor herkes
Canım 5 haftada 4 kilo aldım, aşırı iştah açıyor fazla kilo alman iyi değil, beslenmeni yeterli görüyorum şu an dedi. Değerlerim iyi şu an, onu da sürekli kontrol ediyor zaten, gerek olursa başlatır.
Kizlar oturup kalkarken
Kasıklarımda batma oluyor.bazen uzanırken bile...sanki gaz varmis gibi oluyo ama yokk.varmi bunu yaşayan.
Bebek baskı yapıyordur, benimki aşağılarda takılıyor hareket edemiyorum bazen :/
Kızlar mrb :) tlfnm bozulmuştu 5 gündür hiç tlfn kullanmadım :KK70: çok güzeldi ama bi girdim okuyamıyorum yazılanları... neyse bebişinden haber alanların gözü aydın hasta olanlara geçmiş olsun diyorum, benim gibi sürekli Sürekli alacak bi şey bulanlara da biri bizi durdursun diyorum :rolleyes:
Enteresandır özlemişim bu sayfayı :)
Hadi şimdi bi şey sorayım size bebişlere isim buldunuz mu ya Ben bi tane bulmuştum ama içime sinmiyo :KK70: artık kaldı 3 ay desek yeridir isimsiz kaldı kızçem :KK70:
Telefon olmaması özgürleştiriyor değil mi :) Nil olacak bizim :)
Mayonezde cig yumurta mi varrr???
Anam ben cok yedim ya bilmeden daha da yememmm. Bisi olmus mudur acaba?
Ay yok korkma şimdiye bişey olmadıysa, ama artık dikkat etmeye çalış.
Ya bugun kaçamak yaptım dısarda hamburger menu yedim yasak dediğin şeylerin bepsini tükettim ama eve geldim bulantıdan öldüm allahtan ishal gibi çıktım wc ye bi kasede yoğurt yedim toparlandım bide kızlar sucuğu benim kayınpeder kendi yapıyo ona zararlımı
İyi pişmiş sucuk yenebilir arada deniyor, seninki bi de ev yapımı, sanmıyorum açıkçası zarar vereceğiini.
Benmkide 24+4 de 65o gramdı şmdi okuyorm herkes 8oo lerde bende aynı düşünceye girdim walla neyse yalnız değilmişiz çiroz kızımla :KK70:
Kızlar bu kilo olayına takılmayın. Her doktor farklı ölçüm alabilir, aynı doktor farklı makinede farklı ölçüm alabilir, hatta yarım saat arayla farklı ölçüm alabilirmiş. Çünkü bu bel çevresi ve kafa çevresine bakılarak hesaplanıyor, milimetrik ölçüm değişikliği bile fark yaratır, bebek pozisyon değiştirince bile farklı çıkar.Önemli olan doktor normal dedi mi ona bakın. Doğumda bile söylenenden 400 gr fazla ya da az çıkabilirmiş az bi değer mi?
Düz mantık gidersek, dut pekmezi yararlı olduğu için, dut kurusunun da zararı yoktur heralde. Ama benim mantık doğru çalışmıyor da olabilir :KK70:

Ya ben ceviz falan yemeyi unutuyorum hep. Onu nasıl yapcam ya, dert oldu bana :KK64:
İnşallah faydalıdır diyim madem :D Kan yapar diye okudum da ödem söktürücü şeyler gebelikte iyi değil diyorlar sanırım öyle bi özelliği de var. Çantana at mutlaka ceviz, çok mu miden kazındı, cevizle yatıştır. Zaten hiç aç kalmamamız gerek. Kazındıkça ceviz badem atıyorum ben :)
Günayyyddıınn :anneadayı: renkli ultrasona gittiniz mi yada gidecek misiniz
Günaydıın :) Detaylıya girdik 22 haftalıkken, sonra kendi doktorum da renkli baktı ama.

Auralee Auralee ben de cok kilo aliyorum ya ama vitamin aldirirmi ki? Biraksammi bilemedim. Zaten demir icmiyom. Her turlu sebze meyve et balik da yiyorum.

Auralee Auralee ben de cok kilo aliyorum ya ama vitamin aldirirmi ki? Biraksammi bilemedim. Zaten demir icmiyom. Her turlu sebze meyve et balik da yiyorum.
Decavit aldırıyormuş canım ama doktora sormadan bırakma. İştahımı çok açmıştı farkındaydım zaten, diyorum ya gece gece kıvranıyordum açım diye, şimdi geçti o hallerim.

Vitamin kilo aldırmıyor canım, eğer içtiğin günler daha fazla acıkıyorsan ondan kilo alıyorsun. 1-2 gün dene istersen. İçmediğin günler daha kontrollu acıkıyor ve yiyorsan o zaman doktorunla konuşup, bırakabilirsin :)

Merhabalar. Ben de geldim. 2 boyutlu ultrason dediğinz farklı bir şey mi? 4 boyutlu çektirdim. yarın da kontrolüm var.
hiç bi fikrim yok 2. düzeyde organlarını felan incelediler ölçümlerini yaptılar 24 haftadan önce yapılan bi test sizde aynı şekildemi yaptırdınız? sonuçlar nasıldı peki ?

benimki de seslere tepki veriyor akşam yatarken telefon ışığı tutuyorum karnıma hemen bi tarafa toplanmaya başlıyor arabaya binince hiç durmuyor yavrucum :)

Tamam masallah gayet iyi bence:KK66:
Bide her insan bir olmaz ki mesela benim boyum 177 esimin de 180 kizim da haliyle uzun benim. Bence daha anne karninda basliyor bu gelisim. Deger araliklarinin ortasindaysa sikinti yok bence.
Evet doktorda sıkıntı yok deger iyi dedi ama burda sizlere oranla kiyaslayinca zayif gibi geldi.bebegimi besleyemiyormuym ki demeye basladm halbuki herşeylerden de yiyorum

Evet doktorda sıkıntı yok deger iyi dedi ama burda sizlere oranla kiyaslayinca zayif gibi geldi.bebegimi besleyemiyormuym ki demeye basladm halbuki herşeylerden de yiyorum
Hayır canım ya, doktor ölçüm alırken milimetrik kaydırsa değişecek değerler bunlar. Yok yere üzme kendini. Önemli olan normal denmesi.

Öyle deme geçen 1oo gram zeytin aldım onun bile bi ağırlığı var :KK70: ama zatn takmıyorm sağlığı benm için herşeyden önemli :)
Ahahahh 100 gr zeytin mi aldin. Ben bi oturusta yer bitiririm valla cok seviyom:)) ama dr milimetrik kaydirsa 100 gr fark eder zaten. Saglikli olsun minnaklar da gerisi bos.

Ahahahh 100 gr zeytin mi aldin. Ben bi oturusta yer bitiririm valla cok seviyom:)) ama dr milimetrik kaydirsa 100 gr fark eder zaten. Saglikli olsun minnaklar da gerisi bos.
Ya bizim evde hiç aranmaz zeytin bende bebeğim için yiyorum 5 gün oldu alalı hala bitmedi düşün :Dzeytin çok faydalı afiyt olsn bebişle sana:) evt sağlıklı olsunlar gerisi hiiç önemli değill zatn bizimki küçük olck belli doktorda dedii normal doğm olursa dye üzmeyecek annesini :)

Back
X