2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Günaydın kızlar karnım kızarık ve kasınıyo benek benek oldu bebe yagı kullanıyorum o da yapmıs olabılır ama ondan oncede kızarıktı simdi dokununca ödem gıbı beyazlıyo dokundugum yer doktora gıtsemmi ya ınternette gebelıkte karaciğer enzimlerinin yukselmesiyle olur diye bıseyler okudum napsam doktoramı gıtsem

Durusunu degıstıren doktor varmıkı eskıden ebeler yaparmıs banada akrabam soyledi benımde asagıdaymıs ve cok agrılı gecıyo hamılelıgım

kumrudeniz gecmis olsun canim bebegin kafasi asagida mi yoksa makat gelisli mi? Serviks kalinligindan mi bu sonuca vardilar

dr. gibi konuşmuşsun canım:))ilk bakan ultrasonla baktı bebek aşağıda sancıları engellemezsek erken doğar dedi.sancı için ilaç verdi.2.dr yani kendi dr.um alttan rahim ağzına baktı.sorum yok, bebek aşağıda ama erken doğum denemez dedi.3. dr da aşağıya yerleşmiş.dikkatli olacaksın falan deddi.yani baş, popo nerde inan bilmiyorum..

Günaydın kızlar bayadır giremiyordum çok yazı birikmiş bazı arkadaslar kasılmalardan bahsetmişş egr belli aralıklarla sık sık oluyorsa mutlaka doktora gidin benim olmuştu doktor düşük önleyici vermişti bide magnezyum hala oluo günde 3 kere filan artarsa yne doktora sorcam ama bi proğramda bu haftalarda sahte kasılmalar olcagı yazıyorduu .biz mobilya bakmaya başladık küçük hanıma ama istediğim gibi bişe bulamadım kızlar sizce büyüyen beşiği normal yatak gibimi alsam yoksa taht beşik modelinimi alsam hangisi daha kullanışlı olur ?

çok geçmiş olsun ya...o lavman ve cerrahi olay ne zordur iyi bilirim.hergün kayısı hoşafı içebilirsen iç bence..

Catlayacagı zaman öyle olur canım karaciğer enzimlerinden olsa vücudunun diğer yerlerindede olur bence ama için rahat etmiyorsa bi doktora git canim

Catlayacagı zaman öyle olur canım karaciğer enzimlerinden olsa vücudunun diğer yerlerindede olur bence ama için rahat etmiyorsa bi doktora git canim
Ya bılmıyorum ki gecen gun doktordaydım haftaya kan uyusmazlıgı iğnesi için zaten gıdıcemde bıse olmasından korkuyorum mık mınık sıvılce gıbı noktalar var sanırım bebe yagı yaptı ama hep içtende kızarık parmagının dokundugu yer beyazlıyo karnım dısındada kasınan bıyer yok suan insallah baska bısey degıldır

O dokununca beyazlama fazla gerildigi için oluyor sivilce gibi şeyler de bebek yağından oluyor dediğin gibi canım daha önce bir arkadasimdada olmustu

Günaydınnnn bugün ilk defa karnımın sağında bebekim top gibi oldu.baya dokunduğumda tamamen orda oldupunu hissettim.10 sn falan sürmüştr rtehlikesi var mı burda konuşuluyordu ama bulamadım tabi sayfalar çok çabuk ilerliyor :) ağrı yoktu sadece şişlik oldu.gece bacağımda ve ayağa kalktığımda çiş yaptığımız bölgeyi düşünün düşecek gibi ağrıyo. Doktora böle desem güler bana 2 hafta sonrayı beklemem lazım

Ayrıca kitap almak istiyorum bebek bakımına dair sizler okuyor musunuz önerilerinizi bekliyorum

ben de bebek yagi kullaniyordum ve surdugum yerlerde kasinti yapti birakinca gecti kullanmiyorum artik. ama ben de kizariklik ya da beyazlama yoktu.doktora soramaz n misin en azindan ara bence kafan rahat olur .gecmis olsun

bence bi arayıp doktorunuza danışın hem kafanız rahatlar söz konusu bebişler olunca iyice pimpirikleniyoruz

Gerçekten mi içime su serptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…