- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.601
Evet geldim dr da yükleme yapılmadı açlık tokluk bakıldı dr gerek yok dedi karbonhidratı çok tüketme dedi 24 haftalıkmışım 6 aylıksın dedi:) 700 gr ve Boy 31 çok şükür bu kontrolde sorunsuz geçti herkese sevgiler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım sizeEvet geldim dr da yükleme yapılmadı açlık tokluk bakıldı dr gerek yok dedi karbonhidratı çok tüketme dedi 24 haftalıkmışım 6 aylıksın dedi:) 700 gr ve Boy 31 çok şükür bu kontrolde sorunsuz geçti herkese sevgiler![]()
Canlar talebiniz üzerine bir iki sutun daha eklendi listemize.. ve hiç sesleri çıkmayan üyeleri sildim. tekrar katılmak isterlerse ekleriz.
Eki Görüntüle 1914510 [/QUOTE
Eline saglik bu uğraşın için teşekkürler. Tahmini doğum 21 Mart. 66 ile hamile kaldım suan 75 kiloyum. 22. Haftadayiz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıl etsin herkese
Vinelac ta istah mi aciyor bana mi bişeyler oldu zor doyuyorum ve hemen acikiyorum adeta ne bulsam yicem modundayim ve aksam olunca tutan tatli krizleride cabasiAllahtan zayifim sorun etmiyorum ama dikkat etmek lazim edebilene
![]()
Gecmis olsun canim, bebise de masallahEvet geldim dr da yükleme yapılmadı açlık tokluk bakıldı dr gerek yok dedi karbonhidratı çok tüketme dedi 24 haftalıkmışım 6 aylıksın dedi:) 700 gr ve Boy 31 çok şükür bu kontrolde sorunsuz geçti herkese sevgiler![]()
Geçmiş olsun canım inşaallah diyet ile düzelir..Selam kizlar.
Moralin çok bozuk.
Seker yüklemesi yaptirdm bugün 75lik.
Aclik 115
Şekerden sonra 2. Ölçüm 177 3. Ölçümde 199 ciktidahiliye ye gittim. 1 hafta ölçüm yapilacak. Akabinde insulin mi yoksa sadece diyet mi yapacagiz ona bakilacak. Hic beklemiyordum seker cikacagini. İnanamiyorum hala.
Ayy geçmiş olsun ya.. İnşallah diyetle hallolur. Zor bi süreç bekliyor seniSelam kizlar.
Moralin çok bozuk.
Aclik 115
Şekerden sonra 2. Ölçüm 177 3. Ölçümde 199 ciktidahiliye ye gittim. 1 hafta ölçüm yapilacak. Akabinde insulin mi yoksa sadece diyet mi yapacagiz ona bakilacak. Hic beklemiyordum seker cikacagini. İnanamiyorum hala.
Gözün aydıın :) Nereye gittin detaylıya ?Kızlarrr çok şükür ayrıntılı temiz çıktı.her şey normal Allah a şükür... darısı bekleyen arkadaşlarıma
Selam kizlar.
Moralin çok bozuk.
Aclik 115
Selam kizlar.
Moralin çok bozuk.
Aclik 115
pişirmeden önce kırarken nasıl bir koku vardı? bozuk yumurtanın kokusundan duramazsın imkansız belki kalanların içinde bozuk vardır.kızlar kötüyüm, akıl verin..sabahtan 3 dr.gezdim.galiba erken doğum olacak...neyse eve gelip yumurta kırdım.arkadaşımdan bugun aldığım köy yumurtası..yedikten sonra kalanları yerleştirirken bi koku aldım.yumurtalar kokuyormuş meğer.hepsi.çürük yumurta gibi değil ama bi hayli etkili...kırarken sarısı dağılmadı.suya koydum.taze yumurta dibe batarmış diye yazıyor nette.denediğim bir yumurta battı dibe...bu zor günün üstüne bi de bu...sizce zehirlenir miyiz?oğlumda yedi((