- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.181
Evet canim dogan hastanesine gidiyorum.Doğan hastanesi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim dogan hastanesine gidiyorum.Doğan hastanesi mi ?
Peki kontrole ozele mi gidiyorsun? Simdi dr.a gidip ozele gidiyorum da tahlil versi desem kizar mi ki acabaBende devlette yaptırdım canm
Şimdi çıktım bebegim de birşey yok çok şükür ama dedi sanki ikizmis bu.diğeri gelişmemiş hafif hafif leke ondan geliyormuş gibi geldi bana dedi.bebegimin ultrason ciktisini da verdi 5 hafta 4 gunlukmus tabi küçük dedi kalp atışı ondan yok dedi haftaya yine gideceğim kismetse.
Çok sevindim canım gözün aydın bizde bir duysaydık kalp atışlarınıAllahim sana sukurler olsun:)
Minik mercimegimi gorsuk karindan bakarak cok sukur. Kalp atislari da olusmus. Kizlar nasil gittim bugun sormayin hala mideme kramplar giriyor heyecandan:)
YA ÇOOOK sevindim rzgarAllahim sana sukurler olsun:)
Minik mercimegimi gorsuk karindan bakarak cok sukur. Kalp atislari da olusmus. Kizlar nasil gittim bugun sormayin hala mideme kramplar giriyor heyecandan:)
Peki kontrole ozele mi gidiyorsun? Simdi dr.a gidip ozele gidiyorum da tahlil versi desem kizar mi ki acaba
Ya ben deeevet seninde hızlı artmıştı hatırladığım kadarıyla :) evet tek kese var bende de.
dr. şüphelense derdi bencede . hiç bişey demedi. 2 nokta gördük diye hevesleniyorum işte
bu arada hep kız diye hayal ediyorum. erkek olursa bana büyük şok
Aynı durumdayım ne yazık ki açlıktan susuzluktan ağlıyorum artıkMide bulantisi benim butun hayatimi etkiliyor istedigim hicbiseyi yapamiyorum geniz akintisi ve balgam gibi sikayetleri olan var mi? Benim midemi iyice bulandiriyo bu durum ve cikariyorum
Yaa demedim mi sana nasıl da stres yaptın. Erkendi işte çok normaldi, çok şükür gözün aydıın, darısı gelecek krizleri atlatmanaAllahim sana sukurler olsun:)
Yaa kızlar geç döllenme yaşayan var mı? ???
Ben sanırım geç döllenme yaşıyorum sonucum 21 cikti
2 günde 2 katına katlaması gerekliymiş o önemli diyorlar.Yaa kızlar geç döllenme yaşayan var mı? ???
Ben sanırım geç döllenme yaşıyorum sonucum 21 cikti
Iste benim kanama alani var biliyorsun onun tamamen gecmesi lazim. Beni dr haftaya tekrar cagirdi.Ya ben dee
Aynı durumdayım ne yazık ki açlıktan susuzluktan ağlıyorum artık
Yaa demedim mi sana nasıl da stres yaptın. Erkendi işte çok normaldi, çok şükür gözün aydıın, darısı gelecek krizleri atlatmana
Insallah canim merak etme duyarsin yakinda:)Çok sevindim canım gözün aydın bizde bir duysaydık kalp atışlarını
Olsun canım en büyük endişe gitti şimdi, dikkat ediyordun zaten, azalma da var, iyi olacak inşallah :) bebeği gördün, kalbini gördün tadını çıkar :)Iste benim kanama alani var biliyorsun onun tamamen gecmesi lazim. Beni dr haftaya tekrar cagirdi.
Yarın olcturucem 2 günde bir oluyor yaTekrar olcturmedin mi bugun?
Yarın tekrar yaptricam inşallah katlanır : (2 günde 2 katına katlaması gerekliymiş o önemli diyorlar.
İnşallah hayırlısı olsun hakkındaYarın tekrar yaptricam inşallah katlanır : (
Mıde bulantın varmı Can'ım benım de yok daha kalp atışı ıcın doktora gıtmedım sımdı strese gırdım acaba Bebek ıyı mı herkezın mıdesı bulanıyo benım Nıye bulanmıyo dıye bebegı görene kadar rahat yokG
5. Hafta benim de genital bölgem, hatta tam giriş yeri kasılıyodu. Doktor çok iyi kaslar çalışıyo dedi. 2-3 saniyelik de kasık kramplarım oluodu. Normal dedi. Sistem calısıo demek ki dedi. Zaten o ağrılar geçti bende. Hamile gibi değilim hiç. Dün kalbini duymasam kendimden şüphe edecektim.