2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doğru canım fırından tam buğday ekmeği aldım alırken simiti gördüm dayanamadım :)
Mide bulantıma iyi geliyor zeytin o yüzden yemiştim ama doğru söylüyorsun 4 e indireyim zeytini
Teşekkür ederim

Kızlar şimdi acilden geliyorum. Bugün buraya çok kar yağdı. Taksi okulun yoksunu çıkamadı 15 dk filan yokuş cikmamz gerekti. Çok kötü oldum astım sıkıntısı çektim nefesimi kontrol edemedim aniden kasigima bıçak saplanır gibi ağrı girdi. Hareket edemedim. Ambulans çağırdılar okula acile götürdüler.doğum hanede ki bayan usg le baktı birşey demedi ağzında lafı geveledi kanama vs der gibi oldu. Kadin doğuma gönderdiler çok şükür Dr rahimde kanama vs yok dedi. Şuan iyiyim çok şükür ağrım da geçti elhamdülillah kan değerim de 134 olmuş çok şükür. Rabbim hepimizi korusun İnsaAllah bebeklerimizi bize bagislasin

Kızlar bu arada benim ilk gebeliği de 5 haftadan sonra bulantı başlamıştı ama bu sefer çok erken başladı. Sabah çok erken kalkıyorum okul için çok zor kahvaltı yapıyorum. Sizde durumlar nasil

Hayır canım gecmemelisin cok tehlikeli. Ben Dr a sormuştum geçme demişti bana
canım o dedektörlerin hiç birisi radyasyon içermiyor ki. inanır mısın buzdolabında mıknatısının manyetik alalı yürüyerek geçilen dedektörlerinkinden daha fazlaymış. ayrıca televizyonlar cep telefonları hayatımızı kuşatmış durumda

Canım afiyet olsun, bence yediklerin gayet normal ama benden sana tavsiye çok canın çekmediği sürece simit gibi çok kalorili şeyler yeme, onun yerine 2 3 dilim çok tahilli ekmeği tavsiye ederim..
Sağol canım simit bugünlüktü tam buğday ekmeği aldım onu yicem inşallah kahvaltıda yerim sadece, diğer öğünümde ekmek tüketmem inşallah

Hayırlı olsun tatlım, beta hcg kac? İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

canım stres yapma hiç herşey yolunda gidicek inşallah rabbimin izniyle gün gelecek bebişlerimizin fotolarını paylaşcaz

Dogru canım haklısın ama bana Dr um demişti hatta avm lerdekinnden de geçme demişti

canım stres yapma hiç herşey yolunda gidicek inşallah rabbimin izniyle gün gelecek bebişlerimizin fotolarını paylaşcaz
Amiiiiinnnnn canım İnsaAllah. Oyy bizim gibi minnacık bir civciv daha varmış burda senin sat kaç canım nekadarliksiniz şuan. Biz sanırım 4 hafta 1 gunluguz

Amiiiiinnnnn canım İnsaAllah. Oyy bizim gibi minnacık bir civciv daha varmış burda senin sat kaç canım nekadarliksiniz şuan. Biz sanırım 4 hafta 1 gunluguz

CANIM BUGÜN 5+0 IM dr a gittim bugün keseyi net göremedi haftaya gel görürüz dedi ufacık bi şey gördük büyük ihtimal burda dedi kalbim duracaktı

canım normalde astım sıkıntım var mı? yoksa soğuktan ve stresten mi tıkandın acaba? ay ne güzel yükselmiş değerin inşallah kat kat artar

Anladım canım benim. Rabbim hepimizin bebeislerinı korusun

inşallah canım ya valla stres oldum bide doktoru yarım saat bekledim iyice panik oldum
Yok canim rahat ol sıra sana gelmeden su iç ben öyle gittim buradaki arkadaşlar dedu idrara sıkışık olunca net gorunuyor diye hatta doktorum da güldü sen sıkışık gelmişsin dedi, haftaya da kalp atışı icin çağırdı insallah onu da duyarım

canım normalde astım sıkıntım var mı? yoksa soğuktan ve stresten mi tıkandın acaba? ay ne güzel yükselmiş değerin inşallah kat kat artar
Evet canım lise den beri astım sıkıntım var üni 2 de yanımda ilaç taşımayı bırakmıştım çok iyiydi çok şükür çok nadır zorlaniyordum nefes darlığı çekiyordum. Sanırım biraz panik ve stres yaptım kramp da girince korktumm. Ama çok şükür ki civcivimin değeri artmış bu da herşeye değer değer artışı iyi dır dimi bugün 3. Gün 3 gün once 24 tu

Kızlar bu arada benim ilk gebeliği de 5 haftadan sonra bulantı başlamıştı ama bu sefer çok erken başladı. Sabah çok erken kalkıyorum okul için çok zor kahvaltı yapıyorum. Sizde durumlar nasil
Dikkat et kendine canim benim normalde midem bulanmıyordu hiç iki gündür bulantım var 6+5 oldum

PERŞEMBE ÖYLE YAPAYIM ne heyecanlı bekleyişler bunlar :)

gayet güzel artmış canım inşallah hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…