- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.881
hayırlı olsun canımKızlar şimdi çıktık kontrolden kesemizi gördük herşey yolunda çok şükür 10gün sonra kalp atışı için gidicez bakalım
Hayırlı olsun şekerimKızlar şimdi çıktık kontrolden kesemizi gördük herşey yolunda çok şükür 10gün sonra kalp atışı için gidicez bakalım
Canım afiyet olsun, bence yediklerin gayet normal ama benden sana tavsiye çok canın çekmediği sürece simit gibi çok kalorili şeyler yeme, onun yerine 2 3 dilim çok tahilli ekmeği tavsiye ederim..Kızlar yediklerimi paylaşcam hakkınızı helal edin bi kaç gün beni idare ederseniz düzenimi oturtmuş olurum
Bu sabah 64.8 kg dım dün biraz dikkat etmem bile 1 kiloyu hemen götürdü büyük ihtimal kilo değildi o anlamda verememiştim zaten hemen nasıl aldığıma
Bir haşlanmış yumurta
İki domates
İki kibrit kutusu kadar beyaz peynir
8 siyah zeytin
1 simit
Kahvaltı öncesi bir dilim ayva midem bulanıyordu
sağol canım benim :)hayırlı olsun canım
sağol tatlım 10 gün nasıl geçicek şimdi bakalım :))Hayırlı olsun şekerim
Canlar günaydın keseyi net göremedik doktor daha erken haftaya perşembe gel Dedi o zaman net görürüz Dedi bi karaltı halinde bi şey var büyük ihtimal burda Dedi 5. Haftaya Yen'i girdim bugün aceleci davrandım haftaya kadar sabretsem artık bakalım bebişim benimle kalsın. Bir daha ki sefere idrara sıkışık git canim o zaman daha net gorunuyor kese
Selam hanımlar... 5 senedir çocuk istiyoruz. Nasip olmadı. Eşimin morgolojisi %2 ileri hareket %15idi ve bnde de PCOS vardı.
15 şubat son adet tarihim. 19 undan bailayarak günde 2 adet toplam 6 gün letu kullandım. 28 şubat ve 1 martta ilişki oldu.
14 mart saat 11 de kan verdim tam adet günümde yani 109.62 çıktı.
Kimyasal mı diye korkuyorum. İlk kez yaşadım hamilelik hissini. İştahım yok uykum var kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var. Dr.um crinone jel verdi. 2 gün ara ile beta hcg testi yap dedi. Şuan çok fenayım. Çok ama çok stresliyim. Sizden de 2 günde bi beta hcg istediler mi. Ve adet günü değeriniz neydi. Nolur cevapsız bırakmayın beni. Deli olacam.
hayırlısı olsun canım inşallah kalp atışlarını da göreceğizKızlar şimdi çıktık kontrolden kesemizi gördük herşey yolunda çok şükür 10gün sonra kalp atışı için gidicez bakalım
Kızlar yediklerimi paylaşcam hakkınızı helal edin bi kaç gün beni idare ederseniz düzenimi oturtmuş olurum
Bu sabah 64.8 kg dım dün biraz dikkat etmem bile 1 kiloyu hemen götürdü büyük ihtimal kilo değildi o anlamda verememiştim zaten hemen nasıl aldığıma
Bir haşlanmış yumurta
İki domates
İki kibrit kutusu kadar beyaz peynir
8 siyah zeytin
1 simit
Kahvaltı öncesi bir dilim ayva midem bulanıyordu
Hayır canım gecmemelisin cok tehlikeli. Ben Dr a sormuştum geçme demişti banaArkadaşlar bende 4 haftalık hamileymişim ama uçağa binmem gerekiyor x ray dan geçmekle ilgili bi bilginiz var mı önceden planlanmış bişeydi doktora da soramadım kafama çok takıldı(
7. Haftadayım şuan cnm. Ama sata göre 8 olmam lazım diye öyle çıkıyorCanım en önde sensin galiba 8.haftaya gitmissin hadi bizde hayırlı nice haftalar görelim insallah
Geçer geçer beklemenin de ayrı güzelliği var tadını çıkarmak lazımsağol tatlım 10 gün nasıl geçicek şimdi bakalım :))