-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.681
Kızlar simdi hastaneye gidiyorum insallah keseyi gorurum çok heyecanliyim 6+4 oldum insallah belki kalp atışını da duyarım içim kıpır kıpır insallah güzel haberlerle dönerim
Senin haftan baya ondeymis ben erken mi davrandim acaba diye edinseliyim sadece guzel haberlerle gel canimKızlar simdi hastaneye gidiyorum insallah keseyi gorurum çok heyecanliyim 6+4 oldum insallah belki kalp atışını da duyarım içim kıpır kıpır insallah güzel haberlerle dönerim
Ay cnim yarin sende insallah guzel haberle gelirsin insallahKızlar 5+3 olduk bizde yarın kontrolümüz var keseyi görürmüyüz acaba sizce çok tedirginim birsürü şey okuyoruz
Amin canim insallah
Senin haftan baya ondeymis ben erken mi davrandim acaba diye edinseliyim sadece guzel haberlerle gel canim
Ay cnim yarin sende insallah guzel haberle gelirsin insallah
benim ilk gittiğimde çok küçüktü değerim 187 idi sonra uc gün sonra 991 olmustu simdi baktırmadım değerime doktor iki hafta sonra el demişti bazıları 5. Haftada görüyor canim insallah herkes bugün iyi haberle döner
Canım gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun allah sabır versin birbirinizi suçlamayın canım en büyük hata bu oluyor maalesef hangi anne baba bilerek böyle bişey yapmak ister ki demek ki sağlıklı değilmiş bebeğin
Ben oğluma hamileyken başıma neler gelmedi ne sinir krizleri geçirdim elhamdülillah bişey olmadı yavruma
Herşey bi bahane işte o yüzden bunu düşünmeyin artık canım eşinle boşyere kötü olmayın
Ablasına bişeyde söyleme
Olurmu canım herşeyi paylaşmalıyız ki birbirimize yardımcı olalım tevekkül et canım sana en iyi gelecek olan bu düne bağlı kalarak yaşama canım benim canını acıtır sağlığına kavuş önce sonra yine bebişin olur inşallah böyle düşün mutlu ol canım demekki bebeğin sağlıklı değilmiş sen ne yaparsan yap o gidecekmiş rabbim daha sağlıklı gebelik nasip etsin sıkma canını dua et kırgınlıklarını Allah'a havale etinanin sizinde moralinizi bozuyorun ama şu bikac gunde cok yiprandim bu cuma kalp atislarini dinlemeye gidecekken icimden parca kalmismi diye gidecegim. zaten bu bana yetiyo ama o en ufak seyleri kocaman problem ediyo inan hayata insan kusuyorya
Kalp atisini duyamayabilirsin bugun ben 5+4 de duyamamistim moralim bozulmustu sen bozma sakin gayet normalSenin haftan baya ondeymis ben erken mi davrandim acaba diye edinseliyim sadece guzel haberlerle gel canim
Ay cnim yarin sende insallah guzel haberle gelirsin insallah
Amin canim insallah
Canim belliki kendini o kadar caresiz ve dertli hissediyosunki burdan paylasmissin hic yakininda birebir oturup dertlesebilecegin sana iyi gelebilecek bi arkadasin yokmuinanin sizinde moralinizi bozuyorun ama şu bikac gunde cok yiprandim bu cuma kalp atislarini dinlemeye gidecekken icimden parca kalmismi diye gidecegim. zaten bu bana yetiyo ama o en ufak seyleri kocaman problem ediyo inan hayata insan kusuyorya
Evet tatlım ben de kese görmeye gidiyorum, bi de hatırlarsın belki gecen kanama yaşayıp acile gittiğim için heyecan daha da fazla, bakalım neler duycaz doktordan..Amin canim insallah
Guzel heyecanlar evet canim gorupte rahatlayanlardan olurum insallah
Sende mi kese goreceksin ay hadi insallah guzel haberlerle gelelim canim
Ben folidoce kullanıyorum, günde 1 tane, 28 kasımda kullanmaya başlamıştım..Kızlar folik asit ne alıyorsunuz acaba ben folictrio kullanıyorum günde 3 defa
Gunaydin canim nasil bir sey bu cin rus takvimi ben de oglusum olsun istiyorum esime benzeyen tabi kizim olursa o da bana benzesinGünaydınnn bugün nasılsınız bakalım ben daha iyiyim çok şükür:)
Çin takvimindede rus takvimindede kız çıktı bana ama ben genede çok ümitlenmek istemiyorum gönlüm tabiki kız istiyor Rabbim hayırlı sağlıklı versin inşallah
Eğer hamilelik olarak düşünürsek üçündede bulantım olmadı geyet gğzel gidiyor onu düşünürsek erkek olur diyorlar hayırlısı bakalım bekleyip görücez:))
Kalp atisini duyamayabilirsin bugun ben 5+4 de duyamamistim moralim bozulmustu sen bozma sakin gayet normal
Evet tatlım ben de kese görmeye gidiyorum, bi de hatırlarsın belki gecen kanama yaşayıp acile gittiğim için heyecan daha da fazla, bakalım neler duycaz doktordan..