2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Peki sen her hafta kas yoldurmak ne demek biliyon mu. 2 haftaya bir agdabeyaz tenli iyidir iyi aynen oyle dua et

Canim belliki kendini o kadar caresiz ve dertli hissediyosunki burdan paylasmissin hic yakininda birebir oturup dertlesebilecegin sana iyi gelebilecek bi arkadasin yokmu

yok cunku babam ve annem kucuk yasta ayrildi biz babanemle buyuduk ve babanem eve gelen arkadaslarim ya kovdu yada onum annesi yok evde bir suru isi var seninle gezebilirmi diye bizi hepden ev kizi yapti ev ev ev kendiside oyle yasiyor biyere gitmez evdedir. ama onu biyle yapan hasta kizi var herseyiyle o ilgileniyor birbyere birakip hic gidemedi. bizide boyle alistirdi. konustugum var biri ama samimiyet yok onlada cok cok nadir konusuyoruz

ayri bi eve cikabilirim ama bunun icin istanbuldan gitmem gerekiyor ve esimjn ailesi cok yakin olacak herkez orada daha da mutsuz olacagimi soyluyor cunku ailesi herseye karisan bir tip esyana elbisene herseyine orada belki evin olur ama dayanamazsn diyolar ama bu evdese hep problem var ve kardeslerimide birakamiyorum. ama bu evliligimi cok etkiliyo. ne yapicam hic bilmiyorum. esim ailesi cok uzak ama yine maasa kadar uzakdanda olsa karismaya calisiyo oraya gitmelimiyim bilmiyorum

sadece o degil aileside oyle ilk kizima hamileyken annesi surekli esim neden eski sevdi kizi almadi neden onlarin sevdigi kizi almadi diye sacmaliyodu yedim yeme kadar lafi vardi. simdi o yuzden babam ev tasindim. ama sorunlar bitmiyo bazen diyorum bu cekilirmi yol ver gitsin. ama sonra diyorumki aslinda aramizdakj sorunlar hep baskalari ve ben ailesiz buyudum bunu kizima yapmim diyorum. kendimi frenliyorum

canım iöçinde omega da olduğu için balık yağı demişler ama güzel bi ilaç.ben kızıma hamileyken elevit kullandım ama onda omega olmadığı için dr bana ayrıca balık yağı da vermişti.ama bunda hepsi birarada olunca rahat ettim

canım öncelikle sakin ol.kardeşlerinle aynı binada mısın yoksa aynı evin içinde misin?
kimsenin seni üzmesine izin verme
eşinin ailesine de kendi ailene de kendini ezdirme
eşinin ailesi karfışan tiplerse asla ama asla yakınlarına gitme.ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu olursun.
belli ki eşin de bebişin gidişine üzülmüş ama yine de seni suçlaması hoş değil.tam tersine sana destek olması lazım.
anladığım kadarıyla ailelerin sorunları sizin evliliğinizi etkiliyor ama bence buna eşin izin veriyor. yanlış anlama ama eşin izin vermese ne onun ailesi size karışabilir ne de senin ailen seni üzebilir. boşan ya da boşanma diyemem ama eşinin seni ezmesine asla izin verme.

Bana cindede rusdada erkek çıktı bakalım ne olcak esimede söyledim oda erkeğe kurdum artık kendimi diyor inşallah sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur

Evettt bende beyaz ten renkli göz kıvrık kirpik istiyorummmm
Maşallah 3'ü bir aradaİnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bende çok istedim renkli gözlü olmasını bizim babanın gözleri renkli ama kızım benden almış tek o konuda babaya çekmemiş benim genler ağır gelmişBakalım bu çocukta tutturabilecekmiyim.

Arkadaşlar bugün vajinamın sağında ayak tarınfında boşlukta bir kemiğim sızlıyor ağrı giriyor normal mi acaba sizde benzer birşey oldumu

esimin bi huyu var hic sevmiyorum sorunlarimizi cozmek icin konusmak istesem hemen ailesi yanina gitmek istiyor hemen kacmanin pesinde kardeslerimle ayni evin icindeyiz banyodan tut cok sey problem esim beni taytli makyajli ister ama kardeslerim oldugu icin onlarin yaninda ne makyaj ne acik giyinme yanina oturmam bile karsi ve yata yatinca hemen uyur odamda suslensem bile bos yani kafa koydu giden biri. bana yapcak birsey birakmiyo ona bi kac gunluk tatil gibi yanliz kalcamiz cekirdek aile olacagimiz birsey istesemde yapmiyo oyle tatil zamanlarinizi ailesi yanina gidiyoruz hep hatta uzatiyo bile tatilini onlar yani gidince bana sadece ayni ev gibi ora temizle yemek yap onlar ne derse o alim esimi gezdirim demesi yok senede bi tatilim var onuda ailesi istiyor

onun için gerek yok ama sen üstten bakacakmış gibi git olmadı tuvalete gidersin tekrar bakar alttan. ben öyle yapacağım. sıkışık gidicem görünmezse alttan baktıracağım
Canım ben kanamadan sonra doktorumla telefonda görüştüm o zaman zaten direkt vajinal muayene edeceğini söyledi.. Neyse zaten o kadar cok wcye gidiyorum ki ben evden çıkıp hastaneye gidene kadar zaten yine sıkışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…