- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.721
Peki sen her hafta kas yoldurmak ne demek biliyon mu. 2 haftaya bir agdasen kaşını boyamak ne demek biliyor musun makyajsız insan içine çıkamıyorum çok seyrek kaşlarım kirpikler o gibi saten dik dk kısa eşiminkilere bakmaya doyamıyorum adamın kirpikleri kaşına deyiyor kadında olması gereken kirpik adamda var o zaman beyaz tenli ama kaşı kipiği olan bir evlat olsun
Canim belliki kendini o kadar caresiz ve dertli hissediyosunki burdan paylasmissin hic yakininda birebir oturup dertlesebilecegin sana iyi gelebilecek bi arkadasin yokmu
weryew , canını sıkmamaya çalış canım. İnsan sebep bulmaya çalışıyor ama inan nasip kısmet bazı şeyler. Senin kan değerlerin ikiye katlanmamıştı canım sağlıklı ilerlememişti aMa yapılacak şey yoktu o yüzden nasibi yokmuş diye düşün bu tamamen gelişimsel bir şey muhtemelen genetik sağlık problemi olduğu için vücut attı ve bu ne senin suçun ne eşinin ne de kızının. Benim de kayıplarım oldu ve inan suç kimsede değil. Gittiğim bir doktor yanından radyoaktif madde taşıyan araç geçer bebeğin o an düşer demişti yani biraz kader, kısmet. Allaha emanetiz. İnşallah kızına kardeş sen ve evliliğin daha iyi olduğunda gelir, ağız tadıyla 4 kişilik ailenizle kendi evinizde yaşarsınız canım.
Ben de folictrio alıyorum.
sadece o degil aileside oyle ilk kizima hamileyken annesi surekli esim neden eski sevdi kizi almadi neden onlarin sevdigi kizi almadi diye sacmaliyodu yedim yeme kadar lafi vardi. simdi o yuzden babam ev tasindim. ama sorunlar bitmiyo bazen diyorum bu cekilirmi yol ver gitsin. ama sonra diyorumki aslinda aramizdakj sorunlar hep baskalari ve ben ailesiz buyudum bunu kizima yapmim diyorum. kendimi frenliyorumffetmek cok zor. Esin surekli sende kusur arayan bi tip galiba. En ufak konuda pismanligini dile getirmesi cok nahoş....onun sana destek olmasi lazim..olmuyosa da salla gitsin. Cok prim verme...ne bicim konusmalar yahu...hayat tarzinizi bilmiyorum ama ne olursa olsun bebegi olen birine soylenmeyecek kelimeler bunlar.
günaydın kızlar
folik asit konuşulmuş
dr bana imom diye bi ilaç verdi
içinde folik asit,omega,demir dahil bir sürü vitamin var
Bu netteki hesaplayicilara göre 4 gün fark çıktı benim 4gun geri doktorumda söyledi bizim hesaplamalarimiz farklı diyebenimde kese geride çıkabilir çünkü programlar 28güne göre hesaplıyor ben normalde 33 günde bir regl olurum ama şubatta erken yumurtladım 30 güne geldi.
Yok canım ultrason için geçerli o karından rahat görünebilmesi icinVajinal muayenede de sıkışık gitmek gerekir mi?
canım iöçinde omega da olduğu için balık yağı demişler ama güzel bi ilaç.ben kızıma hamileyken elevit kullandım ama onda omega olmadığı için dr bana ayrıca balık yağı da vermişti.ama bunda hepsi birarada olunca rahat ettimHadi hayirli haberlerle gel insallah canim.
Evet bende kullaniyorum onu eczanedekiler onun balik yagi oldugunu soylemis esime.
Insallah canim sabirsizlikla bekliyorum randevuyu.
Ayy git be deli. Kara kasli kiz olmuyor o orman gibi tuylu kiz oluyoben ne cekiyom ah bi bilsrn. Allahtan kizim sarisin beyaz cok sukuuuuurrrr
canım öncelikle sakin ol.kardeşlerinle aynı binada mısın yoksa aynı evin içinde misin?ayri bi eve cikabilirim ama bunun icin istanbuldan gitmem gerekiyor ve esimjn ailesi cok yakin olacak herkez orada daha da mutsuz olacagimi soyluyor cunku ailesi herseye karisan bir tip esyana elbisene herseyine orada belki evin olur ama dayanamazsn diyolar ama bu evdese hep problem var ve kardeslerimide birakamiyorum. ama bu evliligimi cok etkiliyo. ne yapicam hic bilmiyorum. esim ailesi cok uzak ama yine maasa kadar uzakdanda olsa karismaya calisiyo oraya gitmelimiyim bilmiyorum
hayır canım zaten imom un içinde demir varCanım sen İmom la birlikte demir ilacı da kullanıyor musun?
Bana cindede rusdada erkek çıktı bakalım ne olcak esimede söyledim oda erkeğe kurdum artık kendimi diyor inşallah sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olurBen de yarın kalp atışı için gideceğim. Kan tahlillerim de yapılıcak. Demir eksikliği var bende, bakalım ne bıyutta şuan. Bu arada bu sene erkek senesi diyorlar. Kim ne istiyorsa herkesin gönlüne göre olsun inşllh
Evettt bende beyaz ten renkli göz kıvrık kirpik istiyorummmmPeki sen her hafta kas yoldurmak ne demek biliyon mu. 2 haftaya bir agdabeyaz tenli iyidir iyi aynen oyle dua et
Aynen canım biz keseyi gördük şimdide kalp atışı için bekliuorzTamam canım sıkışık gideyim bakayım inşallah görürüzde rahatlarım ay beklemek ne kadar zor
Maşallah 3'ü bir aradaEvettt bende beyaz ten renkli göz kıvrık kirpik istiyorummmm
canım iöçinde omega da olduğu için balık yağı demişler ama güzel bi ilaç.ben kızıma hamileyken elevit kullandım ama onda omega olmadığı için dr bana ayrıca balık yağı da vermişti.ama bunda hepsi birarada olunca rahat ettim
canım öncelikle sakin ol.kardeşlerinle aynı binada mısın yoksa aynı evin içinde misin?
kimsenin seni üzmesine izin verme
eşinin ailesine de kendi ailene de kendini ezdirme
eşinin ailesi karfışan tiplerse asla ama asla yakınlarına gitme.ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu olursun.
belli ki eşin de bebişin gidişine üzülmüş ama yine de seni suçlaması hoş değil.tam tersine sana destek olması lazım.
anladığım kadarıyla ailelerin sorunları sizin evliliğinizi etkiliyor ama bence buna eşin izin veriyor. yanlış anlama ama eşin izin vermese ne onun ailesi size karışabilir ne de senin ailen seni üzebilir. boşan ya da boşanma diyemem ama eşinin seni ezmesine asla izin verme.
Canım en önde sensin galiba 8.haftaya gitmissin hadi bizde hayırlı nice haftalar görelim insallahBen medikal parka gidiyorum ve doğumuda orda düşünüyorum. Odaları, ilgi vs herşey mükemmel. Tüm çevrem orda doğım yaptı ve hepsi memnun
Canım ben kanamadan sonra doktorumla telefonda görüştüm o zaman zaten direkt vajinal muayene edeceğini söyledi.. Neyse zaten o kadar cok wcye gidiyorum ki ben evden çıkıp hastaneye gidene kadar zaten yine sıkışırımonun için gerek yok ama sen üstten bakacakmış gibi git olmadı tuvalete gidersin tekrar bakar alttan. ben öyle yapacağım. sıkışık gidicem görünmezse alttan baktıracağım
Nerden biliyorsun canim kimyasal olduğunu uzan dinlen değerlerin kat kat artar insallah