- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.661
Canım çok zor bir durum Allah sabır versin üzülmemeye çalış yine olur bebeğin inşallah. Bana kalırsa eşinle birbirinizi suçlayıp tartışıp huzurunuzu kaçırmak çok daha kötü olur böyle bir dönemde. Birbirinize destek olup zor zamanları aşmaya çalışmalısınız. 3. Kişileri ilişkine asla dahil etme bence anne baba kardeş bile olsa onların sizin aranıza özelinize girmemesi gerekir. Bol bol dua et ve sabretmeye çalış umarım en kısa zamanda atlatırsın..
Canım,6.haftanın içindesin zaten...Maşallah canım ben de tam 6.haftaya girdiğim gün gidicem insallah duyarım bende
kesinlikle görüceksin.Hadi hayırlısıyla bekliyoruz haberlerini...günaydın kızlar
sabah bulantıyla uyandım işe geldim yumurta yapıp yedim sütümü içiyorum biraz daha iyiyim. sanırım sabah koşuşturmasıyla alakalı bulantım. ben bugün stresliyim birazcıkkese görmeye gitcez dua edin kızlar sorunsuz atlatayım dokunsalar ağlayacak gibiyim durup durup gözlerim doluyor eşime uydum erkenden randevu aldık bakalım hayırlısı artık
Günaydın canım amin allah razı olsunMaşallah baya büyütmüşsün sen, Allah bağışlasın canım. 4+5 te gitmiştim keseyi göremedi ultrasonda, alttan da bakmadı. Aslında bu kadar erken zamanda görmeyeceğini bende biliyodum ama hem tahlillerim yapılsın hem de ilaçlarımı yazsın diye gitmiştim. 6+4 te gidecem şimdi inşallah bir sorun yoktur da görürüz. Sizde durumlar nasıl?
günaydın kızlar
sabah bulantıyla uyandım işe geldim yumurta yapıp yedim sütümü içiyorum biraz daha iyiyim. sanırım sabah koşuşturmasıyla alakalı bulantım. ben bugün stresliyim birazcıkkese görmeye gitcez dua edin kızlar sorunsuz atlatayım dokunsalar ağlayacak gibiyim durup durup gözlerim doluyor eşime uydum erkenden randevu aldık bakalım hayırlısı artık
Arkadaşlar bir sorum olacak ben folik asit içince midem çok daha fazla bulanıyor kusacak gibi oluyorum. Folik asit ne zamana kadar içmek şart veya bundan sonra içmesem sıkıntı olur mu sizce?
sakin ol canım hayırlısıyla göreceksin inşallahgünaydın kızlar
Canım gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun allah sabır versin birbirinizi suçlamayın canım en büyük hata bu oluyor maalesef hangi anne baba bilerek böyle bişey yapmak ister ki demek ki sağlıklı değilmiş bebeğinkizlar buraya yazmanin hic yeri degil biliyorum. ama daha once dusuk yapan anneler var. ne olur bana bir yol gosterin. ben bebegimi ogrendim gunden beri hep sitres yasadim. baskalarindam sebeb ve beni her gun sinir krize soktular yapma dedigim halde. dusuk yaptigim gece esim uyuyodu ruyasinda kizimin yaninda erkek bebegimizi gormus baba ben gidiyorum deyip arkasi donmus gitmeye baslamis o siradada ven uyandirdim onu kanamam basladi diye. o gun daha dusmemisti ertesi sabah esim sofra kurucam diye mutis bi aciyla daha yogun kanamam basladi esim isleri yuzunden benimle gelmedi otobusle gittim tek basima doktor bebek henuz dusmedi ama asagiya kaymis kese kanlanmaya baslamis ssni hastane yatirsamda dusecek dedi. ve zaten yogun karin agrisi ve sancimla hala kanamam var parca parca pihti seklinde sorum su esim en ufak seyleri buyutuyor bana darlik veriyor. bana artik sitres yapmayin dedim yeter diye bebegim bu yuzden gitti zaten dedigimde. bana senin yuzunden gitti bakma senin suratina vurmuyoruz dedi. o an benim icin o adam öldü. ben babamdan kardeslerimden ve onun ailesinden cok sıkınti yasadim. ama o beni sucluyor basit seylerden sebeb ona seni ablana artik istemedigimi soylicem dedim yemin ettim siyleyimmi ne yapicam bilmiyorum. zaten bebegimin dusmesi beni kahrediyor boyle sacmaliklarla ugrasmak nedir
kesinlikle görüceksin.Hadi hayırlısıyla bekliyoruz haberlerini...
Kacta randevun
Allah raxi olsun kizlar insallah hayirlisiyla gorurumsakin ol canım hayırlısıyla göreceksin inşallah
sakin ol canım hayırlısıyla göreceksin inşallahgünaydın kızlar
Ne güzel bi heyecan değil mi :) merak etme canım inşallah kızlaaar bebeğimi gördüm diyerek geleceksinAllah raxi olsun kizlar insallah hayirlisiyla gorurumsaat ikiyi ceyrek gece randevum zaman nasil gececek bilmiyorum
Hayırlı haberlerle dön arkadaşım, benim randrvum da bugün 2de, aynı stres ve heyecan bende de var..günaydın kızlar
Amin canim insallahsakin ol canım hayırlısıyla göreceksin inşallah
Guzel heyecanlar evet canim gorupte rahatlayanlardan olurum insallahNe güzel bi heyecan değil mi :) merak etme canım inşallah kızlaaar bebeğimi gördüm diyerek geleceksin
Sende mi kese goreceksin ay hadi insallah guzel haberlerle gelelim canimHayırlı haberlerle dön arkadaşım, benim randrvum da bugün 2de, aynı stres ve heyecan bende de var..