- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.641
Canim folikasit mideye dokunmaz ilac degil gida takviyesidir yani vitamin b9 vitaminidir. Yemek arasinda ic normal mide bulantini folik asite yorup sakin birakayim demeAslında en düşük dozlu olanı kullanıyorum ama yine de acayip rahatsızlık veriyo mideme. Dün gece uyumadan önce içtim sabahı sabah ettim yani uyandırıyor uykudan bile
Zaten ikisi de aynı sonucu veriyor dediğim gibiBana çin de rus da erkek demişti ama kızım oldu, ben inanmıyorumhoş zaten %50 ihtimal
Ben ilk hamileliğimde yalvarırdım içmek istemiyorum diye içtiğim gibi kusardım hemen, doktorum ona rağmen içeceksin dedi ama geri çıkıyor hemen desemde mecburArkadaşlar bir sorum olacak ben folik asit içince midem çok daha fazla bulanıyor kusacak gibi oluyorum. Folik asit ne zamana kadar içmek şart veya bundan sonra içmesem sıkıntı olur mu sizce?
Günlük 400 mcg olmalı canımAslında en düşük dozlu olanı kullanıyorum ama yine de acayip rahatsızlık veriyo mideme. Dün gece uyumadan önce içtim sabahı sabah ettim yani uyandırıyor uykudan bile
Bende 5+2 de gittim bebek ve kese hemen göründü canım kalp deyince doktorum dur daha çok küçük deyip 24 marta verdi randevumuBen yarin 5+2olcam ve keseyi gormeye gidecegim keske kalpte duyulsa ama sanmiyorum 10 15 gun veriyorlarmis heralde
Slm canım satlar aynı yaşımızda aynı sayılır bi yaş var ben 29 yaşındayım çin takvimine göre bebişin erkek benimde erkek görünüyor
Benimde bi oğlum var sanırım iki erkek anası olcam bende :)
Arkadaşlar bir sorum olacak ben folik asit içince midem çok daha fazla bulanıyor kusacak gibi oluyorum. Folik asit ne zamana kadar içmek şart veya bundan sonra içmesem sıkıntı olur mu sizce?
6 yaşında canımSanada selam canim :)) kizim var benimde bununda erkek olmasini istiyorum ama cin takvimi kizimda tutmadibakalim hayirlisi olsun hepimiz icin. Senin oglun ne kadarlik.
Canim folik asit cok onemli asla ihmal etme. Planli gebelik dusenenler hamile kalmadan 6 aydan once falan kullanmaya baslıyorlar onemi buyuk. Biz surda sadece 3 ay kullanabilecez. Bebeginin ihtiyaci var ona. Emin misin folik asit yaptigina demir ilaci genelde mideyi rahatsiz eder. Doktoruna danis bir cozum yolu bulmaya calis. Sakin birakma
Hava alanında söylüyorsun canim seni cihazdan gecirmiyorlar.bende uçağa bindim söyleyince aradan gecirdilerArkadaşlar bende 4 haftalık hamileymişim ama uçağa binmem gerekiyor x ray dan geçmekle ilgili bi bilginiz var mı önceden planlanmış bişeydi doktora da soramadım kafama çok takıldı(
Bende baktım cin takvimi erkek rus takvimi de kız diyo bi kız bi erkek olsun bariBana çin de rus da erkek demişti ama kızım oldu, ben inanmıyorumhoş zaten %50 ihtimal
6 yaşında canım
Oğlumda tutmuştu Çin takvimi
Bebişini gördün mü canım sen
Bende folidace kullanıyorum kızlar 400 mg bide demir takviyesi var içinde iyi mi acaba
Kızlar mide bulantiniz başladımı bende hiç birşey yok gören hamile degilmisin diyor
Ctsi tam 6.haftaya girmiş olcam diye umutlanmis tim duyarmiyim ki diye hayırlısı bakalım duyalim da insallahBen yarin 5+2olcam ve keseyi gormeye gidecegim keske kalpte duyulsa ama sanmiyorum 10 15 gun veriyorlarmis heralde
Maşallah canım ben de tam 6.haftaya girdiğim gün gidicem insallah duyarım bende5+6 da cagirdi doktorum kalp atisi icin. Cuma gunu oluyor.4+4 teyken de keseyi gordum.
Canım 4+2de 3000 lerde çok yüksek değil mi ikiz olabilir mi acabaKizlaarr bir sorum olacaktı ben geçen hafta persembe günü 4+2 iken doktora gitmiştim ya kan değerim 3200 lerdeydi ve ultrasonla karından baktı doktor keseyi gördük şükür sonrasinda bana haftaya kontrole gel kalp atisina bakalım dedi bende yarin gitcektim fakat cuma günü gideyim diyorum belki kalp atisini duymayiz falan cuma günü de 5+2 oluyoruz sanirim.. sorum şu acaba doktorun kullandığı cihaza göre değişiyor mu kalp atisini erken görmek veya duymak ozele gidiyorum bu arada
Canım çok zor bir durum Allah sabır versin üzülmemeye çalış yine olur bebeğin inşallah. Bana kalırsa eşinle birbirinizi suçlayıp tartışıp huzurunuzu kaçırmak çok daha kötü olur böyle bir dönemde. Birbirinize destek olup zor zamanları aşmaya çalışmalısınız. 3. Kişileri ilişkine asla dahil etme bence anne baba kardeş bile olsa onların sizin aranıza özelinize girmemesi gerekir. Bol bol dua et ve sabretmeye çalış umarım en kısa zamanda atlatırsın..kizlar buraya yazmanin hic yeri degil biliyorum. ama daha once dusuk yapan anneler var. ne olur bana bir yol gosterin. ben bebegimi ogrendim gunden beri hep sitres yasadim. baskalarindam sebeb ve beni her gun sinir krize soktular yapma dedigim halde. dusuk yaptigim gece esim uyuyodu ruyasinda kizimin yaninda erkek bebegimizi gormus baba ben gidiyorum deyip arkasi donmus gitmeye baslamis o siradada ven uyandirdim onu kanamam basladi diye. o gun daha dusmemisti ertesi sabah esim sofra kurucam diye mutis bi aciyla daha yogun kanamam basladi esim isleri yuzunden benimle gelmedi otobusle gittim tek basima doktor bebek henuz dusmedi ama asagiya kaymis kese kanlanmaya baslamis ssni hastane yatirsamda dusecek dedi. ve zaten yogun karin agrisi ve sancimla hala kanamam var parca parca pihti seklinde sorum su esim en ufak seyleri buyutuyor bana darlik veriyor. bana artik sitres yapmayin dedim yeter diye bebegim bu yuzden gitti zaten dedigimde. bana senin yuzunden gitti bakma senin suratina vurmuyoruz dedi. o an benim icin o adam öldü. ben babamdan kardeslerimden ve onun ailesinden cok sıkınti yasadim. ama o beni sucluyor basit seylerden sebeb ona seni ablana artik istemedigimi soylicem dedim yemin ettim siyleyimmi ne yapicam bilmiyorum. zaten bebegimin dusmesi beni kahrediyor boyle sacmaliklarla ugrasmak nedir