2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sağol canım virüs kapmış ateşleniyor öyle çok şükür şuanda iyi

Kızlar bende geldim dün öğrendim gebeligimi henüz muayene olmadım ctsi inşallah gidebilcem ya alttan ultrasonla mi bakar sizce çok minik ya korkuyorum ben alttan bakınca minige bişey olur diye ama

Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ultrasonda bakılırsa kese genelde 6. hafta kalp atışı da 7. haftada kesin görünmüş oluyor. Ancak doktoruna kalmış emin olmak için alttan da bakabilir ya da başka günde çağırabilir. Ama doktorların çoğu alttan bakmanın sakıncası olmadığını söyler.

Sıkışık gidince kalp atışı yada kese daha mi iyi belli oluyor (kendimi cahil gibi hissettim bir an) yarın benimde randevum var o yuzden merak ettim

Aynen canım idrar torbanın dolu olması ultrasonda görüntü almayı netleştirir.

Bu süreçte doktor çok önemli sana iyi gelen birisini seçmen daha mantıklı. Ünlü ünsüz önemsiz bu kadar rahat davranamaz bence bi dr bu kadar hassas durumdayken. Tabikide allahın taktiridir herşey ama ben inaniyorum herşeyin iyi olduğuna. Canını sıkma zaten yaşayıp göreceğiz riskler hepimiz icin geçerli hiç birşeyin garantisi Yok bu dünyada ama en büyük düşman stress die uzak durmak lazım. Türkce yazılışımdan kusura bakmayın anlatmak istediğimi belkide yanlış şekilde yazıyorum

Kızlar bugun tam 6haftalığım ve mide bulantılarım başladı. Hiç midemin bulantısının bana keyif vereceği aklıma helmemişti:)
Şuan keyiflidir ama ilerleyen zamanlarda keyifli olmaz emin ol sinir bozucu oluyor artık dışarı çıkmaya korkuyor insan

Bu sefer gerçekten çok başka hissediyorum insaAllah Rabbim hepimizin herkesin kucağına sağlıcakla hayırla aldırır kuzusu

Kızlar bugun tam 6haftalığım ve mide bulantılarım başladı. Hiç midemin bulantısının bana keyif vereceği aklıma helmemişti:)
Benim de 6 olduktan sonra dün başladı bulantılarım bugün de iyi değilim bu ne zamana kadar sürer nasıl geçer bilmiyorum beni bayağı kötü etkiledi hiç bir iş yapamaz hale geldim yatmaktan başka

Kızlar bende geldim dün öğrendim gebeligimi henüz muayene olmadım ctsi inşallah gidebilcem ya alttan ultrasonla mi bakar sizce çok minik ya korkuyorum ben alttan bakınca minige bişey olur diye ama
Canim ben bi gün de 3 defa baktırdım zaten zararlı olsa doktor bakmaz ki çok fazla 6 7 olmadan karından gorulmeyebiliyor bebeğin görünmüyor demelerinden ve beklemektense bakılmak en sagliklisi ki ultrason cihazı zarar verecek bişey değil ben onun tamamen batıl inanç oldugunu düşünüyorum

Arkadaşlar bende 4 haftalık hamileymişim ama uçağa binmem gerekiyor x ray dan geçmekle ilgili bi bilginiz var mı önceden planlanmış bişeydi doktora da soramadım kafama çok takıldı (

Arkadaşlar aranızda Balıkesir yada ilçelerinde yaşayan var mı ?
Açıkçası buraya evlenip geldim pek bilmiyorum ve doktor önerisine de açığım...

Arkadaşlar aranızda Balıkesir yada ilçelerinde yaşayan var mı ?
Açıkçası buraya evlenip geldim pek bilmiyorum ve doktor önerisine de açığım...

Doğrudur canım haklısın çok minik sonuçta görülmedi demesinler de baksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…