2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tam dayaklıkmış yani ne kadar katıymış olumlu düşün her denileni takıp stress yapma. Çok şükür kalp atışınıda gördün. O olumsuz Dr a yerinde olsam daha adım atmam

ay canım çok sevindim ya hayırlısı olsun darısı bizlere inşallahsakın doktor takıntı yapmayın o hatayı ablamda yaptı gerçi eşi kadından başkasına izin vermedi ama araya ben girdim adam akıllı doktor buldular çok şükür her zaman söylerim çoğu erkek doktor kadınlardan daha iyidir diye

Aynen çok hassas davranıyorlar benimkide erkek gerçekten çok memnunum

Çok şükür bitti sayfalar yetişemiyorum ben buraya kızımda hastalandı ateşlendi.
Herkese allahım öncelikle hayırlı sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Stressız sıkıntısız hamileliklerimiz olsun inşallah. Kafalar rahat olmalı olumsuz şeyleri duymayın

Benimde kizim var ve 3 Ay boyunca istifra ettim herseyden tiksinmistim. Aslinda cinsiyetle alakali oldugunu düsünmüyorum bünyeyle alakali sanirim

Yaa ben hep hem kizi hem oğlu olan annelerden duyardim. Mesela kizimda cok midem bulandı oglumda oyle degildi ya da tam tersi oglumda kotu oluyodum kizimda rahattim falan diye. Aklima takilmis bu hep acaba haklilik paylari olabilir mi diye.

Ben hiç baktırmadım. Çoğu arkadaşlar çok kez baktırmış

Benim bu 3. Gebeligim hic birinde beta hcgye bende baktirmadim. Evde idrar testi yapip direk doktora gittim hep. Bir kere olsun saglik ocaginda bunun takibini yaptirmadim hic kacmis kac olmus diye. Doktor zaten bir suru tahlil yaptiriyor ona güveniyorum.

Benim kizimda 19 aylik o da emerdi tabi seninki kadar duskun degildi ama aklina düştükce isterdi. 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyodum ama biktistimda artik. Nasil biraktirim diye emdise ederken 1 kere de birakti ya kardes geliyo meme yok artik dedim bidaha ostemez oldu

Maşallah darısı benim kıza.
Benimki meme emerek uyuyor başka türlü uyuma stili yok ondan şimdilik uyurken emzrimeye de razıyım inşallah temelli bırakır yakında

Dream00 , geçmiş olsun. Önemli bir şey yoktur inşallah.

Tam dayaklıkmış yani ne kadar katıymış olumlu düşün her denileni takıp stress yapma. Çok şükür kalp atışınıda gördün. O olumsuz Dr a yerinde olsam daha adım atmam
P
Canim isim vermeyeceğim ama gittiğim çok unlu bir prof. Ankara da , pazartesi muhakkak gel dedi, ya insani strese sokmaktan başka ne yapiyorsun , tamam saygi duyuyorum her doktorun bir tarzi var ama ben duygusal bir insanim , ayni gun iki özel bir devlet hastanesine gittim , devlet deki doktor o kadar iyiydi ki ben ağlarken uzulme canim dur bir iki gün sonra yine bakariz, kalp atmiyor ama surda beyaz birşey var kese düzgün v.s o kadar güzel davrandi ki, son doktor da kalbi duyduk ve hala ilk doktorum sorun var diyor olabilir , Allah büyük ben inanıyorum daha çok küçük zaten sagliksizsa düşecektir.Gerçekten hayirlisi olsun inşallah beta da baktirdik 38400 cikti.

Maşallah darısı benim kıza.
Benimki meme emerek uyuyor başka türlü uyuma stili yok ondan şimdilik uyurken emzrimeye de razıyım inşallah temelli bırakır yakında

.
Kizimi cocuk doktoruna kontrole goturdugumde gebeligimden soz acildi. Doktor sakin bunu emzirme karnindakini dusuk riskine sokar diye uyarmisti. Ki ben zaten biraktirmistim. Sanada doktorun yavastan kes demis demekki cokta etkilemiyor? Benim sorunumda uyurken mutlaka ayagimda sallamak. Besigine yitirinca kicigini yirtiyor illa ayagimda sallanmak istiyor. Buda benim kasiklarima agri yapiyor bende bundan kurtulmak istiyorum

ben yarın büyük ihtimalle alttan göreceğim kesemi ama bir ihtimal sıkışık gideyim ilk karından baksın olmazsa vajinal olur diyorum.
Benim doktorumda vajinal duyabiliriz dedi bende üstten bakalım görünmezse öyle alttan bakalım deyince üstten baktı şükür duyduk:)

canım sağlık ocağında baktıkları kan değerlerinin içinde bhcg değeri kesin vardır.

Doktorum kes dedi , ben tiryaki deyince "sen anladın beni yavaştan azaltarak kes" dedi.
Ayrıca "senin depolarındakileri hem sen kullanıyorsun, hem emen bebek çekiyor hem karnındaki bebeğe gidiyor doğal olarak içerdeki gelişemez" dedi, o yüzden vitamin takviyesi alıyorum ama her şekilde kesmem lazım en kısa sürede. Düşük riski de yaratır evet, hamilelere son 3 ayda eşler göğüs ucuyla oynamasın diye uyarı verilir, doğumu başlatır açılmaya sebep olur diye, bebek emzirmek de öyle rahmi gevşetip rahatlatıyormuş ondan doğum başlatıcı/ düşük yaptırıcı riski var. Ay baykuş gibi konuştum akşam akşam he, ben bıraktırayım kıza en kısa sürede yazdıkça streslendim.
Ayakta sallamak da yorucur, kendi kendine uyumaya alışır inşallah seninki de.

İnşallah denedim kendi kendine uyutmayı 3 4- gün falan ama ben çok strese girdim uyumuyor. İnşallah kesebilirsin en kısa zamanda biraz senin için zor olacağa benziyor. Çeşitli yöntemler deneyeceksin artık.

Evet o göğüs ucunu biliyorum, arkadaşıma doktoru 36. haftadan sonra göğüs ucunla oyna yavaş yavaş rahmini doğuma hazırla demiş. Bende kızıma hamileyken 36. haftadan sonra doktoruma danışmadan masaj uyguladım, onun için özel bir krem vardı onu sürüp masaj yaptım hep.

canım bu bhcg olayı tup bebekte daha fazla bakılıyo kımyasal olma yada dıs gebelık olusma durumu fazla oluyo dıye. yoksa normal gebelıklerde zaten keseyı de gordukten sonra pek bı onemi kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…