- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.581
Tam dayaklıkmış yani ne kadar katıymışCanim iki doktora daha gittim en son gittiğim doktor da kalp atisini duyduk çok şükür , devamli kontroldeki doktorum çok olumsuz konuştu, bayan doktor takintim vardi ne salakmisim meğer ...ilk doktorumuzu da aradik kalp atisini duyduk diye niyeyse çok bozuldu bu sefer ne dese begenirsin gelişim problemi olabilir ya bilmiyorum biz zaten duygusaliz neden bu şekilde yaptigini anlayamadim bebek sagliksizsa bile bunu güzel bir dille soylemeli bence , ben inaniyorum bebeğim saglikli ve benimle Allahin izniyle
ay canım çok sevindim ya hayırlısı olsun darısı bizlere inşallahCanim iki doktora daha gittim en son gittiğim doktor da kalp atisini duyduk çok şükür , devamli kontroldeki doktorum çok olumsuz konuştu, bayan doktor takintim vardi ne salakmisim meğer ...ilk doktorumuzu da aradik kalp atisini duyduk diye niyeyse çok bozuldu bu sefer ne dese begenirsin gelişim problemi olabilir ya bilmiyorum biz zaten duygusaliz neden bu şekilde yaptigini anlayamadim bebek sagliksizsa bile bunu güzel bir dille soylemeli bence , ben inaniyorum bebeğim saglikli ve benimle Allahin izniyle
Aynen çok hassas davranıyorlar benimkide erkek gerçekten çok memnunumay canım çok sevindim ya hayırlısı olsun darısı bizlere inşallahsakın doktor takıntı yapmayın o hatayı ablamda yaptı gerçi eşi kadından başkasına izin vermedi ama araya ben girdim adam akıllı doktor buldular çok şükür her zaman söylerim çoğu erkek doktor kadınlardan daha iyidir diye
Benimde kizim var ve 3 Ay boyunca istifra ettim herseyden tiksinmistim. Aslinda cinsiyetle alakali oldugunu düsünmüyorum bünyeyle alakali sanirim
Ben hiç baktırmadım. Çoğu arkadaşlar çok kez baktırmış
Evet kızım 16 aylık ve emziriyorum.
Doktorum kes yavaştan dedi.
Kızım için meme demek sigara gibi her 10 dakikada bir gelip emerdi, şimdilik sadece uyuturken bir kere gündüz bir kere gece emziriyorum ve de sabaha karşı 5-6 kez kalktığında emzirip yatırıyorum.
Normal canim oyle seyler. Ben dun hep yattim felaket agrim vardi yuruyemiyordum bile. Bugunde masallah cok dincim:))) . ağrıya kanama eslik ederse doktora git.kızlar ara ara agrı sancı normal mi
Maşallah darısı benim kıza.Benim kizimda 19 aylik o da emerdi tabi seninki kadar duskun degildi ama aklina düştükce isterdi. 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyodum ama biktistimda artik. Nasil biraktirim diye emdise ederken 1 kere de birakti yakardes geliyo meme yok artik dedim bidaha ostemez oldu
Çok haklısın canımmmm inş toparlamaya calisiyorum mm kendimiCanim bak sen cok takiyosun bu kanamalari bisey olacagi yoksa da stresten Allah korusun tehlikeye atarsin bebegini. Kizlarin da dedigi gibi 9 ay kanamayla gecirenler var. Icini ferah tut
Bene çok yiyorum her akşam bide bebek gamzeli olur derlermiş çok faydaliymis bende yemeye calisiyorumCanim ayva ye Bende ilk gebeligimde sie yaramisti elimde ayvayla geziyordum :)
PTam dayaklıkmış yani ne kadar katıymışolumlu düşün her denileni takıp stress yapma. Çok şükür kalp atışınıda gördün. O olumsuz Dr a yerinde olsam daha adım atmam
Kizimi cocuk doktoruna kontrole goturdugumde gebeligimden soz acildi. Doktor sakin bunu emzirme karnindakini dusuk riskine sokar diye uyarmisti. Ki ben zaten biraktirmistim. Sanada doktorun yavastan kes demis demekki cokta etkilemiyor? Benim sorunumda uyurken mutlaka ayagimda sallamak. Besigine yitirinca kicigini yirtiyor illa ayagimda sallanmak istiyor. Buda benim kasiklarima agri yapiyor bende bundan kurtulmak istiyorumMaşallah darısı benim kıza.
Benimki meme emerek uyuyor başka türlü uyuma stili yok ondan şimdilik uyurken emzrimeye de razıyım inşallah temelli bırakır yakında
.
Benim doktorumda vajinal duyabiliriz dedi bende üstten bakalım görünmezse öyle alttan bakalım deyince üstten baktı şükür duyduk:)ben yarın büyük ihtimalle alttan göreceğim kesemi ama bir ihtimal sıkışık gideyim ilk karından baksın olmazsa vajinal olur diyorum.
canım sağlık ocağında baktıkları kan değerlerinin içinde bhcg değeri kesin vardır.Yaa ben hep hem kizi hem oğlu olan annelerden duyardim. Mesela kizimda cok midem bulandı oglumda oyle degildi ya da tam tersi oglumda kotu oluyodum kizimda rahattim falan diye. Aklima takilmis bu hep acaba haklilik paylari olabilir mi diye.
Benim bu 3. Gebeligim hic birinde beta hcgye bende baktirmadim. Evde idrar testi yapip direk doktora gittim hep. Bir kere olsun saglik ocaginda bunun takibini yaptirmadim hic kacmis kac olmus diye. Doktor zaten bir suru tahlil yaptiriyor ona güveniyorum.
Benim kizimda 19 aylik o da emerdi tabi seninki kadar duskun degildi ama aklina düştükce isterdi. 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyodum ama biktistimda artik. Nasil biraktirim diye emdise ederken 1 kere de birakti yakardes geliyo meme yok artik dedim bidaha ostemez oldu
ben o zaman sıkışık gideyim ne olur ne olmazBenim doktorumda vajinal duyabiliriz dedi bende üstten bakalım görünmezse öyle alttan bakalım deyince üstten baktı şükür duyduk:)
Doktorum kes dedi , ben tiryaki deyince "sen anladın beni yavaştan azaltarak kes" dedi.Kizimi cocuk doktoruna kontrole goturdugumde gebeligimden soz acildi. Doktor sakin bunu emzirme karnindakini dusuk riskine sokar diye uyarmisti. Ki ben zaten biraktirmistim. Sanada doktorun yavastan kes demis demekki cokta etkilemiyor? Benim sorunumda uyurken mutlaka ayagimda sallamak. Besigine yitirinca kicigini yirtiyor illa ayagimda sallanmak istiyor. Buda benim kasiklarima agri yapiyor bende bundan kurtulmak istiyorum
Doktorum kes dedi , ben tiryaki deyince "sen anladın beni yavaştan azaltarak kes" dedi.
Ayrıca "senin depolarındakileri hem sen kullanıyorsun, hem emen bebek çekiyor hem karnındaki bebeğe gidiyor doğal olarak içerdeki gelişemez" dedi, o yüzden vitamin takviyesi alıyorum ama her şekilde kesmem lazım en kısa sürede. Düşük riski de yaratır evet, hamilelere son 3 ayda eşler göğüs ucuyla oynamasın diye uyarı verilir, doğumu başlatır açılmaya sebep olur diye, bebek emzirmek de öyle rahmi gevşetip rahatlatıyormuş ondan doğum başlatıcı/ düşük yaptırıcı riski var. Ay baykuş gibi konuştum akşam akşam he, ben bıraktırayım kıza en kısa sürede yazdıkça streslendim.
Ayakta sallamak da yorucur, kendi kendine uyumaya alışır inşallah seninki de.
Evet mutlaka vardır gebeyken bir sürü kan tahlili yapılıyor demek istediğim ben hiç önemsemedim bunucanım sağlık ocağında baktıkları kan değerlerinin içinde bhcg değeri kesin vardır.
canım bu bhcg olayı tup bebekte daha fazla bakılıyo kımyasal olma yada dıs gebelık olusma durumu fazla oluyo dıye. yoksa normal gebelıklerde zaten keseyı de gordukten sonra pek bı onemi kalmıyoYaa ben hep hem kizi hem oğlu olan annelerden duyardim. Mesela kizimda cok midem bulandı oglumda oyle degildi ya da tam tersi oglumda kotu oluyodum kizimda rahattim falan diye. Aklima takilmis bu hep acaba haklilik paylari olabilir mi diye.
Benim bu 3. Gebeligim hic birinde beta hcgye bende baktirmadim. Evde idrar testi yapip direk doktora gittim hep. Bir kere olsun saglik ocaginda bunun takibini yaptirmadim hic kacmis kac olmus diye. Doktor zaten bir suru tahlil yaptiriyor ona güveniyorum.
Benim kizimda 19 aylik o da emerdi tabi seninki kadar duskun degildi ama aklina düştükce isterdi. 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyodum ama biktistimda artik. Nasil biraktirim diye emdise ederken 1 kere de birakti yakardes geliyo meme yok artik dedim bidaha ostemez oldu