- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.561
Canim moralini bozma Gec döllenme olabilir Baska doktorada görün istersen.Kizlar merhaba doktora gittim 6+2 günlük bebeğim kalp atisini duyamadik, gelişimini de göremiyorum dedi, beş gün bekleyelim dedi , geç döllenme olmuş olabilir dedi, kuizlar çok moralin bozuldu siz kalp atisini ve bebegin gelişimini gördünüz mu, iki hafta önce gittiğimde kese küçük demişti acaba geriden mi geliyor acil yardim
Masallah
Allah korusun ins kötü seyler düsünüp stress yapmaKizlar pembe lekenmem oldu hemen doktora gittim yerlesme kanamasi dedi eve gidip dinlen dedi zaten tum gun masada ders calisiyorum yaptigim is yok oyle korktum ki bebegime bir sey oldu diye
Esim de ben sana olabilir demistim diyor o an insanin aklina bir sey gelmiyor ki allahim korusun bebeklerimizi.
İnşallah :)İnsallah seni de aramızda görürüz canim hayırlısıyla
İnşallah Rabbim kimsenin kucağına boş birakmasinInsallah ikizdir ve insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.
Canim ayva ye Bende ilk gebeligimde sie yaramisti elimde ayvayla geziyordum :)Bende bulantiyla uyaniyorum gece 5. Haftadan beri oyle .etimek cubuk kraker falan deniyorum ama pek.ise yaradigi yok leblebiyi deniyim bi de su 3 ayi atlatsaydik hayirlisiyla. Sen simdi disarda falansin calisiyosun daha cabuk gecer sana
Ben hiç baktırmadım. Çoğu arkadaşlar çok kez baktırmışKızlar benim değerim 8 martta adete 1 gün kala betam 57.7 idi bi daha baktırmadım baktırmaya gerek var mı ki :\
Evet kızım 16 aylık ve emziriyorum.AhahahaYoookkk bana hic duskun degil ben oluyorum askindan ama o babaci . babasi bi yere giderken aglar arkasindan benim arkamdan da el sallar zilli
Hala emziriyor musun yoksa.
Ben perşembe gidecem 6+0 olacak gittiğimde insallah bende duyarim6 .hafta duyuluyo kalp atisi bende 6+2 de duydum
İlk gebeliğimdede alttan muayne oldu 3 ayıma kadar ama bi sorun olmadıArtık perşembe ne çıkar bilmiyorum ama umarım değerler yüksek çıkar. Birde bir ebe ablam 8 haftadan önce kadın doğuma gitme alttan muayne olmasın dedi keseyi dışardan görmesi daha sağlıklı kesede karından gözüksün dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz peki kesenizi gördünüzz mü ?
Görülebilir belkide karından. Bende dün hem vajinal hem karından baktı gözüktü ikisindedeben yarın büyük ihtimalle alttan göreceğim kesemi ama bir ihtimal sıkışık gideyim ilk karından baksın olmazsa vajinal olur diyorum.
yok artık ya gerçekten mi ama benim orada doğum yapan arkadaşlarım normal insanlarkentte doğum yapmak içinde iş kadamı eşi falan olmak lazım canım ya çok ucuk rakamlar istiyorlar doğum için. asıl orası adım başı para. benim arkadaşım orda yaptı ziyaretine gittim çok güzel bir hastane ama sonrasında konuştuk odaya hemşire çağırmanın bile ücreti varmış30bin mi ne tutmuştu geçen sene
zarar verecek olsa doktorlar seçenek olarak sunmazdı diye düşünüyorum.İlk gebeliğimdede alttan muayne oldu 3 ayıma kadar ama bi sorun olmadı
Canim moralini bozma Gec döllenme olabilir Baska doktorada görün istersen.
canım kaç kilosun kiHanimlar ben de bugun bos dersimde izin alip saglik ocagina gidip kaydimi yaptirdim. Tahliller icin kan verdim. Ancak ne yazdigini sormadim telastan doktora. Yarin sonuclari alinca neler yapiliyor saglik ocaginda net bir bilgi veririm. Doktor beta degerlerime gore saglikli bir gebelik oldugunu soyledi. Bir de toplum sagligi merkezindeki diyetisyenlerin gebeler icin ayri bir programi varmis. Oraya yonlendirdi benim kilo problemim oldugu icin. Ilgilenen arkadaslar da bulunduklari yerde gidebilir.
Amin inşallahMasallah Allah devamini gostersin. Darisi benim gibi kalp atisi bekleyenlerin basina olsun...
aynen canım aşırı pahalı bir hastane kalbur üstü kişiler gidiyor
Yani bende bu zamana kadar zararını görmedimzarar verecek olsa doktorlar seçenek olarak sunmazdı diye düşünüyorum.