- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.541
Oy kıyamam minnoşa.Size tünaydın bana günaydın bu saate kadar uyumusum doyamiyorum uykuya yaakizim kim bilir kacta uyandi anasi uyuyor kalktigimda gordugum manzara ise yere oturmus bir yavrucak ekmek poseti onunde kuru kuru ekmek yiyiyor heryeri de kirinti yapmisiz
Allah beterinden saklasın üzülme. Yengem 9 ay kanama ile geçirdi hamileliğini, kahverengi ve kırmızı hiç bitmedi ve çalışıyordu da ama çok şükür sağlıklı bir şekilde aldı kucağına bebeğini. İnşallah seninki o kadar sürmez biter geçer hemen.Kızlar bikim bu kahverengi lekeler den sabah sabah baya ağladım bugün de raporluyum ama yarın işe devam sanırım 9 ay boyunca devam edecek moralim bozuluyor
Kizimin olacagini bilmistim ruyamda gormustum ama bunda ne his var ne ruya varCanım senin de ilki kız olduğuna göre ikinci için içine ne doğuyor?
Bilemedmki inşallah canim☺Öylesine kendimce karalıyorum işte, teşekkür ederim
Bazen hızlı yazıyorum, Türkçem mi kötü geldi acaba?Yavaş yavaş iyice tanışırız bebekler doğana kadar inşallah
AhahahaOy kıyamam minnoşa.
Benimki ile ben koala olduğumuzdan salona bile bensiz gitmez, bana meme diyor, meme meme diye kulağımın dibinde bağırır birlikte kalkarız.
Canim bak sen cok takiyosun bu kanamalari bisey olacagi yoksa da stresten Allah korusun tehlikeye atarsin bebegini. Kizlarin da dedigi gibi 9 ay kanamayla gecirenler var. Icini ferah tutKızlar bikim bu kahverengi lekeler den sabah sabah baya ağladım bugün de raporluyum ama yarın işe devam sanırım 9 ay boyunca devam edecek moralim bozuluyor
aa ben çok memnunum canım ya doktorun ilgili olması sorularıma yanıt vermesi benim için çok önemli birde karataş hastanesi el değiştirdi sen son 3-4 sene içerisinde gitmediysen eski halini biliyorsundur.peki başka hangi hastaneleri tavsiye edersin?canım benden tavsiye karataşa gitme
insanlardan para koparabilmek için alakalı alakasız testler isteyip insanları boşa yoruyorlar
Himmm simdi goruyorum mesajini kizim var demissin. Benim hic bulantim olmamisti kizimda. Bunda da henuz yok bakalim zaman ne gösterecek. Allah gonlumuze gore saglikli sihhatli versin. Mutlaka cinsiyetini ogrendigin zaman haber ver bana merak ettim senin belirtiler farkliymis. Unutursam hatirlar banaKızım var canım. Şuan belirtileri farklı, ama cinsiyetle alakası varmıdır bilmem. Erkek bebekte bulantı çok olur derler ama benim kızımda çoktu
Insallah ikizdir ve insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.Ne güzel Rabbim kucağına almayi da nasip etsin benimki 3.tup bebekte oldu hayirlisiyla perşembe kese için doktora gidecem ikiz olma ihtimali de var inşallah Rabbim bana nasip eder
İnsallah seni de aramızda görürüz canim hayırlısıylaİnşallah bu haftaki kontrolden sonra bende bu gruba dahil olacağım
kent ya da medikal park kesinlikleaa ben çok memnunum canım ya doktorun ilgili olması sorularıma yanıt vermesi benim için çok önemli birde karataş hastanesi el değiştirdi sen son 3-4 sene içerisinde gitmediysen eski halini biliyorsundur.peki başka hangi hastaneleri tavsiye edersin?
Normal canım bana kalsa yataktan kalkmicam cok ağırlık çöküyorgüzel hamişler günaydın
kızlar benim regl sızılarım sağ kasığımda ağrı 2 gündür hiç yok kendimi çok zinde hissediyorum sadece erken uykum geliyor normal mi gariplik bende mi acaba
onu biliyom o normal zaten uykuda olmasa hamile olduğumu unutacağım
Merhaba, keseyi Gecen hafta gördük kalp atisini dün.GÜNAYDIN kızlar bebeklerinde sorun yaşayanlar çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucaklarımızda göstersin yavrularımızı bende çok korkuyorum bi şey olcak diye 4+5 bugün dr a ne zaman gitmek gerekir kese ve kalp atışı için
Benimde kizim var ve 3 Ay boyunca istifra ettim herseyden tiksinmistim. Aslinda cinsiyetle alakali oldugunu düsünmüyorum bünyeyle alakali sanirimKızım var canım. Şuan belirtileri farklı, ama cinsiyetle alakası varmıdır bilmem. Erkek bebekte bulantı çok olur derler ama benim kızımda çoktu
kentte doğum yapmak içinde iş kadamı eşi falan olmak lazım canım ya çok ucuk rakamlar istiyorlar doğum için. asıl orası adım başı para. benim arkadaşım orda yaptı ziyaretine gittim çok güzel bir hastane ama sonrasında konuştuk odaya hemşire çağırmanın bile ücreti varmışkent ya da medikal park kesinlikle
hatta izmirdeki arkadaşlarımdan son dönemde doğum yapanlar hep kentte yaptı
ben konyaya taşındım taşınmasaydım ben de kentte yapardım
ben en son 2014 te gittim karataşa
Sevinmelisin bence :)Ben tamamen unuttum gibi uyku halide kalmadı hiç bi belirti yok sevinsemmi üzülsemmi bilemedim:)
Masallah Allah devamini gostersin. Darisi benim gibi kalp atisi bekleyenlerin basina olsun...Merhaba, keseyi Gecen hafta gördük kalp atisini dün.
Masallahkentte doğum yapmak içinde iş kadamı eşi falan olmak lazım canım ya çok ucuk rakamlar istiyorlar doğum için. asıl orası adım başı para. benim arkadaşım orda yaptı ziyaretine gittim çok güzel bir hastane ama sonrasında konuştuk odaya hemşire çağırmanın bile ücreti varmış30bin mi ne tutmuştu geçen sene