2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Artık perşembe ne çıkar bilmiyorum ama umarım değerler yüksek çıkar. Birde bir ebe ablam 8 haftadan önce kadın doğuma gitme alttan muayne olmasın dedi keseyi dışardan görmesi daha sağlıklı kesede karından gözüksün dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz peki kesenizi gördünüzz mü ?

Teşekkür ederim utandım
Evet 38di ayaklarım en son 41,5 giyiyordum ve hastane terliklerim erkek terliğiydi

offf çok pahalıymış ne testi bunlar

aaaa blog mu?tam adresini alabilir miyim ben de bakmak isterim
Testleri yukarı ekledim.
Şimdi aile hekimliğinden mail geldi; tit, rubella, d vitamini ve toksoplazmayı yapmıyorlarmış, onları özelde deneyeceğim.

Ayaklarim3kilo canım link veremiyorum blogspot. Nickimin altında yazıyor blog adresim.

Eklentiler

• IMG_6160.JPG
    26,8 KB · Görüntüleme: 17
ben karataş hastanesine gidiyorum canım evime çok yakın . devlet olarak ta eşrefpaşa hastanesine gidiyorum orası da iş yerime çok yakın

Benim ilginç oldu, 5+1de gittim karından kese göründü. 7+1de gittim karından boş kese çıktı panik yaptık dr alttan bakalım dedi, alttan bakınca şükür bebeği kordonu gördük. Bzen yerleşme şekline göre alttan daha iyi görünürmüş, eğer alttan baktırmasam bebeği göremezdim belki boş kese derdim vs vs. Alttan baktırmak tamam hoş değil ama doktorlar riskinin olmadığını vurguluyorlar.
Seçme hakkım olursa karından olanı seçerdim ama malesef sıkıntılı durumlarda alttan da olsa muayeneye izin verenlerdenim.

ben yarın büyük ihtimalle alttan göreceğim kesemi ama bir ihtimal sıkışık gideyim ilk karından baksın olmazsa vajinal olur diyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için ama sanırım beklemeyi tercih edeceğim; sizin dediğiniz gibi önemli durumlarda alttan baktıracağız artık yapacak bir şey yok. Sürekli soru soruyorum ama ilk hamileliğim bundan dolayı sorularımla buradakileri bunaltabilirim

Canim sen yurtdisindasin değil mi

burdan eksik olan testlerim var benim bakalım yarın doktora gidince yanımda devlette yaptırdığım testleri de götürcem başka bir şeye gerek görecek mi bakalım

canım bloğun süper çok güldüm okurken

Kızlar bikim bu kahverengi lekeler den sabah sabah baya ağladım bugün de raporluyum ama yarın işe devam sanırım 9 ay boyunca devam edecek moralim bozuluyor

ben karataş hastanesine gidiyorum canım evime çok yakın . devlet olarak ta eşrefpaşa hastanesine gidiyorum orası da iş yerime çok yakın
canım benden tavsiye karataşa gitme
insanlardan para koparabilmek için alakalı alakasız testler isteyip insanları boşa yoruyorlar

Canım senin de ilki kız olduğuna göre ikinci için içine ne doğuyor?

Hayirli gunler hanimlar, 5 sene önce ilk kizima hamileyken her bir heycanimi burada paylasmistim. O kadar iyi gelmisti ki ayni duygular icindeki anne adaylariyla surekli ortibatta bulunmak...Dün hamile oldugumu ögrenince aklima ilk burasi geldi. İnsallah Her birimiz guzel bir hamilelik gecirip hayirla bize verilem emanetlere kavusuruz❤

katılıyorum canım. ayrıca alttan bakmanın bi sıkıntısı olsaydı cinsel ilişki de yasak olurdu

oyyy kuzum ya kıyamam

Kızlar bikim bu kahverengi lekeler den sabah sabah baya ağladım bugün de raporluyum ama yarın işe devam sanırım 9 ay boyunca devam edecek moralim bozuluyor
canım moralini bozma zamanla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…