- 1 Ocak 2017
- 615
- 701
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.521
Test sonucuna göre hareket edersiniz. Benim kan testim 6800 çıkmıştı , 5000 üstü karından kese görünüyor direkt gittim gördüm ama değeriniz 10-20-50 vs. Çıkarsa artışı görmek için tekrarlayabilirsibiz.
@bi garip oblamov ben de o sevinenlerdenim:))aramıza hoşgeldin o zamanbende sadece benim belirtim yok sanıyordum olmayanları görünce seviniyorum
Azkullanilmiskaynanamvar bu arada geçen gün bloguna girdim ne güzel paylaşımlar yapmışsın çok içten hem ayaklarım3kilo isminin nerden çıktığını yazmışsın ya çok güldüm bizim ailenin de kadınlarının vücudu hamilelikte çok ödem tutar o nedenle ben şimdiden zorda olsa tuzu azalttım
Testleri yukarı ekledim.offf çok pahalıymış ne testi bunlar
aaaa blog mu?tam adresini alabilir miyim ben de bakmak isterim
ben karataş hastanesine gidiyorum canım evime çok yakın . devlet olarak ta eşrefpaşa hastanesine gidiyorum orası da iş yerime çok yakıncanım bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?
kent hastanesinde funda hanım vardı hala orada mı bilmiyorum.o iyi bi dr du.
bir de hüseyin ceyberi diye bi dr var .o da çok iyi ama onun muayenehanesi var.hastanelerle anlaşmalı doğum yaptırıyor bildiğim kadarıyla.
Benim ilginç oldu, 5+1de gittim karından kese göründü. 7+1de gittim karından boş kese çıktı panik yaptık dr alttan bakalım dedi, alttan bakınca şükür bebeği kordonu gördük. Bzen yerleşme şekline göre alttan daha iyi görünürmüş, eğer alttan baktırmasam bebeği göremezdim belki boş kese derdim vs vs. Alttan baktırmak tamam hoş değil ama doktorlar riskinin olmadığını vurguluyorlar.Artık perşembe ne çıkar bilmiyorum ama umarım değerler yüksek çıkar. Birde bir ebe ablam 8 haftadan önce kadın doğuma gitme alttan muayne olmasın dedi keseyi dışardan görmesi daha sağlıklı kesede karından gözüksün dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz peki kesenizi gördünüzz mü ?
ben yarın büyük ihtimalle alttan göreceğim kesemi ama bir ihtimal sıkışık gideyim ilk karından baksın olmazsa vajinal olur diyorum.Artık perşembe ne çıkar bilmiyorum ama umarım değerler yüksek çıkar. Birde bir ebe ablam 8 haftadan önce kadın doğuma gitme alttan muayne olmasın dedi keseyi dışardan görmesi daha sağlıklı kesede karından gözüksün dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz peki kesenizi gördünüzz mü ?
Benim ilginç oldu, 5+1de gittim karından kese göründü. 7+1de gittim karından boş kese çıktı panik yaptık dr alttan bakalım dedi, alttan bakınca şükür bebeği kordonu gördük. Bzen yerleşme şekline göre alttan daha iyi görünürmüş, eğer alttan baktırmasam bebeği göremezdim belki boş kese derdim vs vs. Alttan baktırmak tamam hoş değil ama doktorlar riskinin olmadığını vurguluyorlar.
Seçme hakkım olursa karından olanı seçerdim ama malesef sıkıntılı durumlarda alttan da olsa muayeneye izin verenlerdenim.
Canim sen yurtdisindasin değil miEki Görüntüle 1967555
Teşekkür ederim utandım
Evet 38di ayaklarım en son 41,5 giyiyordum ve hastane terliklerim erkek terliğiydi
Testleri yukarı ekledim.
Şimdi aile hekimliğinden mail geldi; tit, rubella, d vitamini ve toksoplazmayı yapmıyorlarmış, onları özelde deneyeceğim.
Ayaklarim3kilo canım link veremiyorum blogspot. Nickimin altında yazıyor blog adresim.
burdan eksik olan testlerim var benim bakalım yarın doktora gidince yanımda devlette yaptırdığım testleri de götürcem başka bir şeye gerek görecek mi bakalımEki Görüntüle 1967555
Teşekkür ederim utandım
Evet 38di ayaklarım en son 41,5 giyiyordum ve hastane terliklerim erkek terliğiydi
Testleri yukarı ekledim.
Şimdi aile hekimliğinden mail geldi; tit, rubella, d vitamini ve toksoplazmayı yapmıyorlarmış, onları özelde deneyeceğim.
Ayaklarim3kilo canım link veremiyorum blogspot. Nickimin altında yazıyor blog adresim.
Canım bu tahlilleri sağlık ocağında yaptırabilirsinkan şeker kolestrol falan kan değerleri falan ilk gebeliğimde istemişlerdi tsh falan
İstanbul Anadolu YakasıCanim sen yurtdisindasin değil mi
canım bloğun süper çok güldüm okurkenEki Görüntüle 1967555
Teşekkür ederim utandım
Testleri yukarı ekledim.
Niye aklımda öyle kalmış anlamadm☺İstanbul Anadolu Yakası
Öylesine kendimce karalıyorum işte, teşekkür ederimcanım bloğun süper çok güldüm okurken
Bazen hızlı yazıyorum, Türkçem mi kötü geldi acaba?Niye aklımda öyle kalmış anlamadm☺
canım benden tavsiye karataşa gitmeben karataş hastanesine gidiyorum canım evime çok yakın . devlet olarak ta eşrefpaşa hastanesine gidiyorum orası da iş yerime çok yakın
Canım senin de ilki kız olduğuna göre ikinci için içine ne doğuyor?Size tünaydın bana günaydın bu saate kadar uyumusum doyamiyorum uykuya yaakizim kim bilir kacta uyandi anasi uyuyor kalktigimda gordugum manzara ise yere oturmus bir yavrucak ekmek poseti onunde kuru kuru ekmek yiyiyor heryeri de kirinti yapmisiz
katılıyorum canım. ayrıca alttan bakmanın bi sıkıntısı olsaydı cinsel ilişki de yasak olurduBenim ilginç oldu, 5+1de gittim karından kese göründü. 7+1de gittim karından boş kese çıktı panik yaptık dr alttan bakalım dedi, alttan bakınca şükür bebeği kordonu gördük. Bzen yerleşme şekline göre alttan daha iyi görünürmüş, eğer alttan baktırmasam bebeği göremezdim belki boş kese derdim vs vs. Alttan baktırmak tamam hoş değil ama doktorlar riskinin olmadığını vurguluyorlar.
Seçme hakkım olursa karından olanı seçerdim ama malesef sıkıntılı durumlarda alttan da olsa muayeneye izin verenlerdenim.
oyyy kuzum ya kıyamamSize tünaydın bana günaydın bu saate kadar uyumusum doyamiyorum uykuya yaakizim kim bilir kacta uyandi anasi uyuyor kalktigimda gordugum manzara ise yere oturmus bir yavrucak ekmek poseti onunde kuru kuru ekmek yiyiyor heryeri de kirinti yapmisiz
canım moralini bozma zamanla geçerKızlar bikim bu kahverengi lekeler den sabah sabah baya ağladım bugün de raporluyum ama yarın işe devam sanırım 9 ay boyunca devam edecek moralim bozuluyor