- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.501
hayır canım sadece ilk kan verdikten 2 gün sonra tekrar baktırıyorsun. bhcg eğer 2 katına çıktıysa kese görmeyi ve kalp atışını duymayı bekliyorsunMerhaba;
Açıkçası ben sizin yanınızda kendimi çok bilgisiz hissediyorum ki çocuk gelişimci olduğum halde :) ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler :) ayrıca dün mesaj atmıştım ama eklediniz mi beni bilmiyorum. Kan testlerim perşembe çıkacak ve ben size bir şey sormak istiyorum kan testinde çıkan hormon değerlerini sürekli ölçtürmek mi gerekiyor ?
ne tahlili canım?KIZLAR KESEYİ gördükten sonra mı tahliller isteniyor ona sağlık ocağında yaptırıp gideyim
evde gebelik testin varsa yap canım ilk çıkandan daha koyuysa artmıştır değerin. ama ilk idrarla yap.ben dün yaptım daha damlatır damlatmaz hemen t çizgidi kopkoyu oldu bende 2 kere verdim kan bugün 2000leri görmüşümdür diyorum
Kalp atışından sonra isteniyor genelde ama önceden de yaptırabilirsiniz ama hepsini devlet yapmıyor.KIZLAR KESEYİ gördükten sonra mı tahliller isteniyor ona sağlık ocağında yaptırıp gideyim
ne tahlili canım?
beta hcg değerin 2 günde 2 katına çıkması lazım canım o düşükse baktırabilirsin ama 1000 ve üzeri çıktıysa baktırmana gerek yok ertesi hafta keseyi görmeye gidersin. 1. sayfadaki tablodaya göre bilgilerini verirsen senide ekleyeyim.
benim hemogram tsh glukoz toksoplazma rubella bhcg testlerim yapıldı birde kan grubumu bildiğim halde garanti olsun diye kan grubuma da baktılarKalp atışından sonra isteniyor genelde ama önceden de yaptırabilirsiniz ama hepsini devlet yapmıyor.
Test sonucuna göre hareket edersiniz. Benim kan testim 6800 çıkmıştı , 5000 üstü karından kese görünüyor direkt gittim gördüm ama değeriniz 10-20-50 vs. Çıkarsa artışı görmek için tekrarlayabilirsibiz.Ben kan testini daha yaptırmadım yani yaptırdım ama çok üçük bir ilçede yaşadığımdan sonuçlar perşembe günü çıkacak. Kaset testim çok koyu çıktı çizgileri hatta damlattığım gibi beklememe gerek kalmadan iki çizgide koyu çıktı. Şimdi kan testi sonucu çıkınca tekrar mı test yapmam gerekiyor o kısmı bir türlü anlayamıyorum :) normalde bu kadar geç anlamam ama
sebnemcan yaş 31 şehir Balıkesir son adet tarihi 08.02.2017 ilk hamileliğim 50 kiloyum
ilgin için ayrıca teşekkürler...
Tokso ve rubellayı devlet hastanesi mi sağlık ocağı mı yaptı?benim hemogram tsh glukoz toksoplazma rubella bhcg testlerim yapıldı birde kan grubumu bildiğim halde garanti olsun diye kan grubuma da baktılar
kan sonucun 2 gün sonra 2 katına çıkması lazım eğer çıkarsa herhangi bir sorun yoktur aramızda çok düşük değerlerle öğrenen arkadaşlarımız var tekrar kan verdiklerinde gidişatı görmüş oluyorlar. benim ablamda ne durup durup kan veriyorsunuz ben bir kere gittim kan verdim sonrasında kalpatışını duyduk diyor hatta keseden bile haberi yok ne o falan dedi banaBen kan testini daha yaptırmadım yani yaptırdım ama çok üçük bir ilçede yaşadığımdan sonuçlar perşembe günü çıkacak. Kaset testim çok koyu çıktı çizgileri hatta damlattığım gibi beklememe gerek kalmadan iki çizgide koyu çıktı. Şimdi kan testi sonucu çıkınca tekrar mı test yapmam gerekiyor o kısmı bir türlü anlayamıyorum :) normalde bu kadar geç anlamam ama
sebnemcan yaş 31 şehir Balıkesir son adet tarihi 08.02.2017 ilk hamileliğim 50 kiloyum
ilgin için ayrıca teşekkürler...
ben sağlık ocağının yerini bile bilmiyorum kayıt için acil öğrenmem lazımTokso ve rubellayı devlet hastanesi mi sağlık ocağı mı yaptı?
Süpermiş ben eğitim araştırmaya gittim 2 sene önce, tokzo ve rubellayı devlet karşılamıyor artık pahalı testler olduğu için dediler . Şimdi d vitaminini de sağlık ocakları yapmıyormuş kaldırmışlar. Bu üçünü özelde yaptıracağım. Aile hekimliğine kayıt önemli evet, tetanoz aşılarımız var arayacaklar takip için bir de bebeğin aşıları orada olacak kayıt önemliben sağlık ocağının yerini bile bilmiyorum kayıt için acil öğrenmem lazımdevlette yaptırdım canım her şeyimi. hatta temmuzda bebek düşündüğümüz zamanda doktor kontrolüne gitmiştim o zaman da yaptılar çift dikiş oldu yani
hayırlısıyla kese ve kalp atışını göreyim de ilk işim gidip kayıt yaptırma olacak inşallahSüpermiş ben eğitim araştırmaya gittim 2 sene önce, tokzo ve rubellayı devlet karşılamıyor artık pahalı testler olduğu için dediler . Şimdi d vitaminini de sağlık ocakları yapmıyormuş kaldırmışlar. Bu üçünü özelde yaptıracağım. Aile hekimliğine kayıt önemli evet, tetanoz aşılarımız var arayacaklar takip için bir de bebeğin aşıları orada olacak kayıt önemli
Evet katılıyorum, 1200 istendi benden uyduruk bir özelde testler için. Şimdi bari yaptırabildiğimi ücretsiz yaptırayım diğerleri özelde olsun diye araştırıyorum, az buz paralar değil. Malum masrafımız olacak epeyhayırlısıyla kese ve kalp atışını göreyim de ilk işim gidip kayıt yaptırma olacak inşallahben gittiğim devlet hastanesinden çok memnunum kontrollerime özelde devam edip istenilen bütün testleri devlette yaptıracağım. özel deli gibi para istiyor testler için + muayene parası da cabası ama işte adam akıllı muamele görmek istiyorsak elimiz mahkum gidiyoruz
ben ilk hamileliğimde de tetanoz aşısı olmadım.dr a sormuştum sağlık ocakları yapıyormuş yaptırayım mı diye. o da sen zaten tam teşekküllü hastanede doğum yapacaksın hiç gerek yok. o aşılar eğer hastane ortamında doğum yapmayacaksan ya da hastanenin imkanları sınırlıysa o zaman yaptırılması tavsiye edilir demiştiSüpermiş ben eğitim araştırmaya gittim 2 sene önce, tokzo ve rubellayı devlet karşılamıyor artık pahalı testler olduğu için dediler . Şimdi d vitaminini de sağlık ocakları yapmıyormuş kaldırmışlar. Bu üçünü özelde yaptıracağım. Aile hekimliğine kayıt önemli evet, tetanoz aşılarımız var arayacaklar takip için bir de bebeğin aşıları orada olacak kayıt önemli
offf çok pahalıymış ne testi bunlarEvet katılıyorum, 1200 istendi benden uyduruk bir özelde testler için. Şimdi bari yaptırabildiğimi ücretsiz yaptırayım diğerleri özelde olsun diye araştırıyorum, az buz paralar değil. Malum masrafımız olacak epey
Azkullanilmiskaynanamvar bu arada geçen gün bloguna girdim ne güzel paylaşımlar yapmışsın çok içten hem ayaklarım3kilo isminin nerden çıktığını yazmışsın ya çok güldüm bizim ailenin de kadınlarının vücudu hamilelikte çok ödem tutar o nedenle ben şimdiden zorda olsa tuzu azalttım
kan sonucun 2 gün sonra 2 katına çıkması lazım eğer çıkarsa herhangi bir sorun yoktur aramızda çok düşük değerlerle öğrenen arkadaşlarımız var tekrar kan verdiklerinde gidişatı görmüş oluyorlar. benim ablamda ne durup durup kan veriyorsunuz ben bir kere gittim kan verdim sonrasında kalpatışını duyduk diyor hatta keseden bile haberi yok ne o falan dedi banao hamileliğini reglini 3 gün geçtikten sonra öğrendi ve değeri 1000 üstündeydi bizler düşük öğrendiğimizden bekliyoruz. benim en son değerim 341,1du bir daha kan vermedim.
Insallah bu defa saglikla alicaksin kucagina canim Rabbim evlatlarimizi korusun.Amin canım insaAllah. Test yapılmadı canım benim rahimim kalp şeklinde ve ortasında perde vardı %80 sebep bunun olabileceği söylendi. KalP atımı vs vardı. Sonradan durdu :/
canım bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?Azkullanilmiskaynanamvar bu arada geçen gün bloguna girdim ne güzel paylaşımlar yapmışsın çok içten hem ayaklarım3kilo isminin nerden çıktığını yazmışsın ya çok güldüm bizim ailenin de kadınlarının vücudu hamilelikte çok ödem tutar o nedenle ben şimdiden zorda olsa tuzu azalttım