- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.481
Yok canim elma sirkesi degil ama elma sirkesi de olur ben hangisine rastlarsam onu aliyorum mutfak tezgahlarini tuzla ovuyorum :)) ben sadece camasir suyunu klozetin icine dokerdim ete degen yerleri sirkeyle siliyorum :))beyaz dediğin elma sirkesi mi canım bu akşam bir iki kilo alayım bari birde 2 kilo kadar karbonat alacağımdünya kadarda temizlik malzemesi almıştım ablama veririm artık
Hahahhahahahhahaftalarımızda ard arda demek kasımın ortalarında doğurcak olanlarda normal
Amiiiinnn canım inşallah. Senin kan değerin kaç çıktı peki canım.Canim seninle tahmini dogumlarimiz ayni:))
Insallah bebisini bu kez kucagina alirsin rabbim sana bagislasin.
Amin canım insaAllah. Test yapılmadı canım benim rahimim kalp şeklinde ve ortasında perde vardı %80 sebep bunun olabileceği söylendi. KalP atımı vs vardı. Sonradan durdu :/Canim bu defa insallah sagligiyla kucaklarimiza almak nasip etsin Allahim. Peki kaybın icin dr bisey soyledi mi testler yapildi mi neden olmus?
Amiiiiin canım benim insaAllah Rabbim hepimize nasip etsinİnşallah canim hosgeldin Rabbim kucağına almayi da nasip etsin
Bence bir kez daha baktır canım yükselişi kese görünene kdr bir kaç kez baktırmak gerektiğini söylüyor doktor larKızlar benim değerim 8 martta adete 1 gün kala betam 57.7 idi bi daha baktırmadım baktırmaya gerek var mı ki :\
Benim çok bel ağrım var yaaa tüm gün okuldayım bide okul çıkışı veli ziyaretleri akşama yemek yicek halim kalmıyor. Ve çok ağrım oluyor akşamvalla maşallah diyelim o zaman canım ya inşallah hep böyle sorunsuz atlatırz. benim ağrımın olmaması işime geliyor çünkü çalışıyorum çok dağınık bir kardeşle yaşıyorum Rabbim dağına göre kar verir diyorlar ya şükür halime.
4. haftamda bende aynıydım canım hatta sık sık regl mi oldum acaba diye tuvalete gidiyordum hem akıntı hemde kasık ağrım yüzünden. ama akıntı sıvıdan biraz daha koyu kıvamda şu an beni zıplatmıyor yani ve o günlere nazaran daha azaldı ağrım arada oluyor ama can yakmıyor eskisi gibiBenim çok bel ağrım var yaaa tüm gün okuldayım bide okul çıkışı veli ziyaretleri akşama yemek yicek halim kalmıyor. Ve çok ağrım oluyor akşam
Bence bir kez daha baktır canım yükselişi kese görünene kdr bir kaç kez baktırmak gerektiğini söylüyor doktor lar
baktır canım en azından 200-300leri görmüş olKızlar benim değerim 8 martta adete 1 gün kala betam 57.7 idi bi daha baktırmadım baktırmaya gerek var mı ki :\
baktır canım en azından 200-300leri görmüş ol
Normal o zaman sanırım değili mi? Evham yapmaya çalışıyorum ama bazen tedirgin oluyorum. Aynen ben de öyle korkuyorum bazen aha adet oldum diyorum4. haftamda bende aynıydım canım hatta sık sık regl mi oldum acaba diye tuvalete gidiyordum hem akıntı hemde kasık ağrım yüzünden. ama akıntı sıvıdan biraz daha koyu kıvamda şu an beni zıplatmıyor yani ve o günlere nazaran daha azaldı ağrım arada oluyor ama can yakmıyor eskisi gibi
çok normal canım hiç korkma ağrılar bebeğin tutunmasından dolayı oluyor regl sancısıyla zamanı gelipte regl olmadığımız için vucudun alıştığı düzen birden bozuluyor tepki vermesi normal. ama inşallah sonuna kadar sorunsuz atlatıcaz ben düşünmeyi tasalanmayı bıraktığım anda çok rahatladımNormal o zaman sanırım değili mi? Evham yapmaya çalışıyorum ama bazen tedirgin oluyorum. Aynen ben de öyle korkuyorum bazen aha adet oldum diyorum
evde gebelik testin varsa yap canım ilk çıkandan daha koyuysa artmıştır değerin. ama ilk idrarla yap.ben dün yaptım daha damlatır damlatmaz hemen t çizgidi kopkoyu oldu bende 2 kere verdim kan bugün 2000leri görmüşümdür diyorumartmıştır inşallah
beta hcg değerin 2 günde 2 katına çıkması lazım canım o düşükse baktırabilirsin ama 1000 ve üzeri çıktıysa baktırmana gerek yok ertesi hafta keseyi görmeye gidersin. 1. sayfadaki tablodaya göre bilgilerini verirsen senide ekleyeyim.Merhaba;
Açıkçası ben sizin yanınızda kendimi çok bilgisiz hissediyorum ki çocuk gelişimci olduğum halde :) ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler :) ayrıca dün mesaj atmıştım ama eklediniz mi beni bilmiyorum. Kan testlerim perşembe çıkacak ve ben size bir şey sormak istiyorum kan testinde çıkan hormon değerlerini sürekli ölçtürmek mi gerekiyor ?
canım sen istersen yarın falan kadın doğum uzmanına git ilk gördüğün değeri söyle yine bhcg bakarlar ve o arada diğer kan testlerini de yaparlar. kese için ne zaman gelmen gerektiğini de söyler doktor çıkacak olan değere göreKIZLAR KESEYİ gördükten sonra mı tahliller isteniyor ona sağlık ocağında yaptırıp gideyim
canım sen istersen yarın falan kadın doğum uzmanına git ilk gördüğün değeri söyle yine bhcg bakarlar ve o arada diğer kan testlerini de yaparlar. kese için ne zaman gelmen gerektiğini de söyler doktor çıkacak olan değere göre